teşekkürler hocam .. arada bir bu bilgi inanılmaz faydalı oluyor..
sureklı degıl ama fırsat buldukça , ayda 1 de olsa takas değişimlerini atmanız bizi mutlu eder.
Printable View
Haftayı 7.35 üzerinde kapatırsa iyi olur
Çarşamba takası ve saklama
https://i.hizliresim.com/QLX5jr.png
Arkadaş sana bir şey sormak istiyorum Aksel holdinge paramı yatırdım hisse borsa kotundan çıkarıldı bunu sana sorma bedenim biraz araştırdım sende benim gibi çarpılmışsın ne yapmış gerekiyor yada sen ne yaptın paranı kurtarabildinmi senin engin yatırım bilgilerine güvenerek yardımcı olabileceğini düşündüm
Polemik yapmak yerine teknik temel analiz bağlamında paylaşımlar yapsak derim.
Mesela ben Bizim de bir çanak formasyonu oluşmuş gibi gördüm, uzman arkadaşların görüşleri nedir acaba🤔🤔
srdr39 geçmiş olsun .. paranın diğer kısmını da prkmvra da kaptırmışsın zaten.. bence dogru yoldasın bildiğin gibi ilerle. muhteşem yatırımlar .. dönem beton dönemi.. yaptıgın yatırımlar 10 kat artar seneye inşallah.
Senin Aksel gibi olmaz herhalde bu arada akselden açılan şemsiyesi çıkarabildinmi
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...2&d=1542634966
Kanak selam;
Geçen hafta Emeklilik Fonlarının alım yapması olumlu gözüktü bana:)
Yabancı Takas oranı %28,25 e düşmüş, Citi nin satışları ile..
selamlar,
ben anlamadim yabanci oraninin dusmesi normal mi?
Yatrırım Fonları karşılamış bu satışı, Satıcı Citi değilde diğer küçük paylı Kurumlar olsaydı, daha iyi olurdu derim kanka😖😖
Siz aklınızca bim den ilham alarak buraya para bağladınız ama sonuç hayal kırıklığı olacak
cevap vermeye degmez,arkadaş başka kafada...
Gerçekler acıdır
O kadar sanayi şirketi bankacılık sektörü varken gidipte ota boka pardon domatese hıyara yatırım yapmak yakışır sizede
Ortaklar selam,
var mı yorumu olan...Yine patinaj'a başladı bizimki...
Bu saatten sonra işlem yapılmaz. Bence 7 li fiyatlarda bir süre daha bekletirler. Aralık içinde 9 lu fiyatlar olmalı. Ocak sonunda yıllık bilanço açıklandığında 10 lu 12 li fiyatlarda olmalı. Uzun vadede düşüş trendinin bittiğini ve yükseliş trendine gireceğini umuyorum. Hisseyi ne zaman aldığımı bile unuttum. Zarardan kâra geçmem için vade kaybını da katarsam 15 li rakamlara gelmeli. Benimki umut ve beklenti.
Hayırlısı olsun diyelim.
Yatırım Fonları geçen hafta yaklaşık 121K net mal almış kanka, yorumunuz nedir🤔
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...5&d=1543059039
yabancı satmış emeklilik fonları almış .. emeklılık fonlarının dogru hamle yaptıgı pek gorulmez ama yapacak bişey yok ..
şuan herkes piyasada sıkışmış vaziyette.. dogru duzgun para gırısı bu saatten sonra hısseye zor.. faızler bu sevıyedeyken ne hısse ne dıger emtıalara kolay kolay para gelmez ..
tek beklentimiz var o da 4.çeyrek bilancosunda fırmanın karlılıgını yukseltmesı ..
hısse basına dagıttıgı temettu mıktarı faızlerın yarısı sevıyesıne gelırse bır ıhtımal yenı gırıs ıcın bır beklentı olusabılır. bu sevıye ıse 7 tl için 1,4 tl faiz getirisi var ise , hissenin 70 kuruş kar dagıtması demek hısse basına ..
basit hesapla 60*1,4 = 84 milyon vergi sonrası kar'a denk geliyor.. daha yolumuz var .. suan 14 milyon seviyelerinde , 4. çeyrekle birlikte bu rakam 25 milyona çıksa bile yolun 3 te birindeyiz demektir..
Selam Kanka, üstlere biraz satış koydum, O rus.. çocuğu spek ya alır ya almaz, ben beklerim😅
yok ortak yemiyorlar... tek hareket etmeyen market hissesi bu kaldı...gtu b.klu adese bile nereden nerelere geldi.Hemde zarar acıklamısken.Bizimkide kar var,magaza sayısında artıs var, gel gelelim fiyata bir türlü yansımıyor.
aykutnn amma taktin arkadas,yorma kendini kimse kimseye zorla hisse aldirmiyor.bu forumda herkes hur iradeye sahip,sadece fikirkerimizi kedimizce yorumlarimizi paylasiyoruz.zaman zaman dertlesiyoruz.zaman zaman hisse sahibine kufur ediyoruz.kimsenin kimseyi kandirdigi yok...ben bu hisseye 4 yildir yatirim yapiyorum zararim cok ciddi ama bundan kimse sorumlu degil kardesimm kendim ettim kendim buldum.bu sefer olmadi hicbir beklendim tuttmadi...ne teknik ne bilanco ne buyume hicbirisi hisse fiyatini yukariya tasimadi.anlamsiz...kendim zarar keste yapmadim inatla bekliyorum.bu durumdan bu forumdaki hic kimse sorumlu degildir....senin yaklasimin yanlis kimseyi suclama yorumlari degerlendir kendince olc tart kendi kararini ver ve gunahi ile sevabi ile arkasinda dur.insanlar bosuna yatirim tavsiyesi degildir diye yazmiyorlar...forumu basinda yazanlari iyi oku lutfen...
ne yazmıs ki grando ?
bosver abi;sallamıs baya "kennym yalancıdır duzenbazdır,soyle olacak boyle olacak dedi...herkesi kandırıyor vs..." bana laf etmiş yazdıklarımızı kopyalamıs herkesi uyarmış sozde...silmişler zaten forumdan,sanıyorum bu serdar39 kodlu arkadas atımıstı baska nick ile girmiş devam etmiş sallamaya...
asdfasdf yahu prkmvra 3 konusuna bir iki bişey yazdık adamlar sürü gibi saldırmaya başladılar..
3 nicki banlandı hala yeni nick alıp gelip küfrediyorlar..
bunların elinde kagıt var pazarlamaya calısıyorlar konunun ozetı bu ..
Arkadaş daha ne kadar kasacaksınız yahu. Zaten topladığınız kadar sizde. Bu saatten sonra elinde hisse olan zaten satmaz. Kalanı da toplamak istiyorsanız hisseyi 9.00 un üzerine atmanız gerekiyor. Hele birde 10.00 üzerine atarsanız hissede küçük yatırımcı kalmaz. O zaman hepsi size geçer. Sizde şov yaparsınız. İsterseniz 30.00 yapın isterseniz 80.00 nasıl olsa işlemler cepten cebe olacak. 80.00 den boşaltmaya başlarsanız sallaya sallaya 50.00 ortalama ile hepsini tekrar küçük yatırımcıya itelersiniz.
Hadi bakalım harekete başlayın artık.
herkese hayırlı haftalar
bist +%1,40 bizim herinde sayıyor utanmasa - yazacak bugün de...
yatışa geçip 2018 bilançosunun gelmesini bekleyelim gerisi sadece yorar ..
Bu hissede 17.Ağustos. 4,95TL dipten başlayan yukarı ana 1. dalga 5 dalgalı iç dalga yaparak 16.Kasım. 7,46 TL yaparak bitmiş. Tam 59 gün yükseliş dalgası sürmüş.
Şimdi aşağı düzeltme 2. dalgayı yapıyoruz. Bundan sonra kuvvetli 3. dalga başlayacak.
Bu günlerde bu aşağı 2. dalganın biteceği günleri beklemek gerekir. 3 dalgalı aşağı düzeltme olacak gibi. Bunun (a) sı 6,86 da bitti. şimdi yukarı (b) yapılıyor. Bu da perşembe günü 7,16 veya 7,23 yaparak bitecek. Sonra PSİKOLOJİLERİ DİBE VURDURACAK aşağı (c) olacak. Orada profesyoneller hisse alır. Vermediğiniz hisselerinizi orada vermeyin, ekranı kapatın. Toplam düşüş günü 18 gün sürecek gibi. Bu zaman bitimi 12.Aralık akşamı gibi. biraz daha sürse bile sabırla seyredin.
alooo kime diyom ben demeden sabredin. yüzüp kuyruğuna gelmiş olunan günlere benzettim. İlgileneceğim hisse. 6,50 de deşarj sonu olacak gibi.
Kanka fena bastı O.rus.. Çocukları gene, 6,77 deyiz an itibarı ile
ve 500K işlem hacmi ile:Sad: