@cefaks Rica etsem TEKTU aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
Printable View
@cefaks Rica etsem TEKTU aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
Sn. Claass_ teşekkür ederim.
17:55 ile 18:00 arası işlemleri paylaşabilecek varmı rica etsem
Bende düzey 2 de gözükmeyen işlem var . Yada ben kaçırdım
Spk tedbir getirmeseydi çoğumuz bu gereksiz kağıttan belkide kurtulmuştuk:)
Ya sataşacak.başka biri bulamadin mi. Sen bu kagidi ezbere aladin anlasilan. ADAM gibi.soru sordum, cevabini bilmiyorsan, sordugum soruyu anlayamiyorsan barime sataşmadan soru sor sana adam.gibi anlamadigin yeri izah edeyim. Insan ol.şu fani dunyada,.Sanki birisi.gorse nasirina bastim.zanneder. Ne kastim olacak şu forumda art niyetle yaklaşma insanlara
Hisse nin iyi oldugunu yazarsaniz size saldiranlar oluyor :D cunki beklentileri bir an once otellerin satilip hissenin tavan tavan yapmasi idi fakat su anda taban yapiyoruz bu da moral bozucu. Insallah arkadasiniz tecrubeli bir borsacidir ve bize de moral olur eger oyle bir arkadasiniz bu hisseyi size soyledi ise
Insallah kardesim, anlasilan siz kumarbaz degilsiniz :) su adese gibi avod gibi olsun isteriz hep řrrrrrr diye ciksin. Tabi sonu husran oluyor o.kagitlarin. Insallah en az 6 ay buradayiz. Ancak borsad insanlar kagit cikisa baslamadan 1 gun once yerlerini alip zirvesini gordugu anda cikip diger cikisina 6 saat kalmis bir kagida girerek tavan tavan tavan tarzi bir hayat yasamak istiyorlar. Hizli ve adrenalin li :D
Sen hissenin iyi olduğunu söylemiyorsun ki, her sene 1.45 e değiyor diye anlamsız yanlış bir bilgi veriyorsun.Burada da kimse itiraz etmiyor.Ben yanlış gördüğüm her şeye itiraz edeceğim.Grafikler yayınlayıp uçacak deyip düşünce arazi olanlara da (hadi dedikleri çıksa LAFIM YOK) her zaman itiraz edeceğim.
Bi konuşsanıza arkadaşlar, her sene bu hisse yükselip 1.45 e değiyor mu?
Burdaki çoğu kişinin borsa dersine ve tecrübesine ihtiyacı yok....Boş muhabbete de ihtiyacı yok...Kısa süreli yatırımcıda yok...Çoğumuz iki senedir burada yirmi yirmibeş yıldır borsadayuz herkes biliyor kendini....Herkesin görüşü kendine yok tavan olacak istyorlar kısa sürede böyle olsun istiyorlar yok bilmemne istiyorlar sonu şöyle böyle bi bitmediniz....
Ak yatırım kayıp :)
Cefask hocam takas varmi
Bu tutarsız piyasaya göre iyi dayandı ve Alım fırsatı verdi diye düşünüyorum 🤔 Fakat yorumlara bakınca bütün hisseler kazandırmış Tektu kaybettirmiş gibi bir algı var, bu algıyı yaratan yorumcular ya bilinçli yapıyor yada günlük yatırımcı bu hisse uzun soluklu yatırımcıyı sever,bir gün mutlaka beklediği seviyeyide görür,o gün geldiğinde yeterki basiretin bağlanmasın tamah etmiyesin ytd
Gel KERİZ kardeş gel bi sen eksiktin sende gel hoşgeldin :)
"bu hisse uzun soluklu yatırımcıyı sever" cümlenizdeki "sever" kelimesi subliminal içeriyormu? yok içermiyorsa!
Tektu hangi uzun solukta hangi yatırımcıyı sevmiş buradaki bilinçsiz yatırımcı arkadaşları aydınlatırsanız hayra geçer. Teşekkür ederim
https://invst.ly/9os54
resimde ne zaman 1.45 üzerini görmüş yanda fiatları aşşagıda tarihleri var..enson 2018 şubat da görmüş ..:bravo:
amor666 ve atay burak buranın gediklileri
tektu ; 2019 da 3,00 a da gidebilir ...
ne zaman ??
bahar aylarında ???
gedikli arkadaşlar daha iyi bilir ....
düzeltme , karar yakında ortaya cıkar hayal.....
kolay gelsin
1,2,3 gol yetmez
4,5,6 olsun
May ile Soner koysun
Tektucular şampiyon olsun
https://invst.ly/9osli
hayelimiz bu kısmet :bakalım bizim zübükzadeler ne yapacak..
2019 ilk 6 ayı ekonomik olarak çok kötü olabilir sonrası sürünmekten belki ellerimizin üzerinde dogrluruz..turizm çok iyi geçecek ..?
Ee hem sikayet et hem kagitta bekle ne ayaksiniz?
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kagit elinde olupta kagida kizanlar falanlar filanlar bi yol alin grafikten anlayanlar gelsin bos yazilarla zaman kaybetmeyin
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krif kardeş bir grafik atta bakalim
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/DY2bk6.jpg
PATRONİÇE paranoyak ettin bizi:vk:
Seninki bütün ağırlığıyla fena oturmuş hisselerin üstüne, kalkmıyor. Ama arada bir iyi yaylanıyıyor. Piyasa biraz olumsuzlaştımı hemen %30 civarı aşağı tepetaklak yapıyor.
Piyasa sakinleştim esnetiyor yukarı.. %30 aşağı %30 yukarı geniş bir bantta yaylanıp duruyor
tektu eyidir eyi....... uzakdoğu daha yeni Türkiyeyi keşfetti ........
alacatı çinli kaynayacak .......çinli
bölge tam çinlilere göre dizayn edilmiş sanki .....
bereketli haftalar , amor 666 ya slm... olsun
He bı yatağa 3_4 Çinli yatırsın sezonu ful çekersin sonra bu Çinliler çok yedi der zarar aciklarsin