Hadi bakalım bugün zenginleşmeye devam hahahaahaha
Printable View
Hadi bakalım bugün zenginleşmeye devam hahahaahaha
Akşama kaymaklı kadayıf yemek isteyen kadıköye gelsin :)
bu kadar kur artısıyla gosterge coktan 24 olmalıydı sanıyorum devlet bankalarına aldırılıyor falan olmaliki fazi yukselemiyor ..eskiden boyle yapılırdı
Üstat der ki: Umut çaresizliğin vakit geçirmesi, umut çaresizliğin eğlencesi.
Canımızı yaktıkları kadar canları yansın umalım, elden gelen başkacana bir şey de yok şu durumda.
Saygılar...
Dün teb bankasında duyduğum faiz artışı olabilirmis bugün
Ama ben vakıfbank 400k 19.50 baglattim
93 k ya 18.75 bağlayan da vardı vakifta
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurlar bu gidişle ukrayna gibi olacak.
2010'dan itibaren dolar 8 lerden 27 ya geldi dolar orda da. sabit kur vardı bide onlarda bizdekinden farklı.
ne zaman mehmet simsekten vazgecildi bu is bitti ..o gunden doları alın grafige bakın 0.90 kurus ustune koydu .o gunden basladı yukselis ..tıpkı ali babacandan vazgecildiginde oldugu gibi ..mehmet simsek ingilteredeki fonların tanıdıgı guvendigi birisi idi ..ali babacan tum dunyadaki fonların ..ekonomiden anlayan yabancıların guvendigi 2 adam ..babacan gitti yıllarca 1.30-1.70 arası gidip gelne dolar 1.70 den bir koptu tam koptu ...simsek gitti 4.50 den koptu gitti hatta daha oncesinde cumhurun simsekle ters dusmesini koyarsak asıl 4 civarından basladı ve durmadı ..su an ekonomiden anlayan tek bir kisi yok yonetimde ..saldım cayıra mevlam kayıra formasyonu
Aktif gecelik mevduat eşleniği: %20,20
Aktif bank artış yapmis n kolay bonosunda MK 20.20
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cansu Çamlıbel
@cansucamlibel
Türk heyeti uzlaşmasız Ankara’ya doğru yola çıktı...
Dion Nissenbaum
@DionNissenbaum
Talks fail to break impasse over imprisoned US pastor, setting stage for US to take new punitive steps against Turkey:
ABD Dışişleri Bakanlığı’ndaki görüşmelerde Türk heyetine ayrıca, sadece Rahip Andrew Brunson’un serbest kalmasının yetmeyeceğini, halen Türkiye’de tutuklu bulunan 12 ABD vatandaşı ile, ABD’nin Türkiye temsilciliklerinde çalışan tutuklu iki Türk vatandaşı Hamza Akçay ve Metin Topuz’un da tahliyesinin beklendiği bildirildi. r. r. görüşmeleri çıkmaza sokan gelişme ise, Amerikan tarafının Türk heyetinden Amerikan vatandaşlarının salıverilmesine ilişkin yazılı bir taahhüt istemesi oldu. Türk heyetinin ABD Hazinesi’ndeki görüşmelerinde ise ana konuyu İran’a yönelik Amerikan yaptırımları oluşturdu. Edinilen bilgiye göre Türk tarafı ABD’den, özellikle Kasım ayında İran’a yönelik başlayacak ABD petrol ve doğalgaz yaptırımlarına karşı, Türkiye’ye İran’la mevcut kontratlar çerçevesinde “ayrıcalık” tanınmasını istedi.
elim kırılsın doları 4.93 de yükseldi diye sattım 31 temmuzda sattım bugün 9 ağustos dolar 5.44 inanılmaz bir artış merkez bankası bizi gömdü anlaşılan elimde bir avuç 3.46 dolarlarım kaldı.
kari gordum verdim gitti yine daha 2 gun once 5.22 den aldıgım alt tarafı 5000 doları 1020 tl karla sattım 190 ulke icinde var mı boyle baska bir ulke arjantini bile gectik ..5.28 e gelirse 6000 usd alayimda bayram tatilini bekliyeyim mb acıkken bu denli yukselen kur bayram tatilinde nerelere gider artık ..napalım madem hersey zam yiyoruz bizde boyle kazanmaya calısıyoruz ..bu mevsimde 25 tl gelen dogalgaz faturası 50 tl ...70 tl gelen elektrik faturası 110 tl ..60 lira gelen su faturası 90 tl gelmeye basladı ..gıdaları saymıyorum bile..doları uzun vade tutmayan al sata isinden uzak durmalı aman ha isi bilmeyen icin cok riskli ...
24 Haziran öncesindeki Londra çıkartması, bir mutabakat ile sonuçlanmıştı. Etkisi kısa ömürlü oldu.!!
Şimdiki 1. Abd heyeti çıkartması mutabakat ile sonuçlanmış olsaydı...dahiiiii
Etkisi yine kısa ömürlü olur.!!
CRASH tüm HIZIYLA otobanda..!!
gecelik %20,2 bono :bravo:
aktifbank yenilemiş.
syg,
Aynen evladım ayak üstü si......lar bizi
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege Cansen: Tespitlerimde yanıldım. Türkiye 1994 tipinde bir devalüasyon sarmalının içine girdi.
NOT: Ege Cansen yüksek kur değerinin zaman içinde ihracatı arttıracağını ve cari açığı düşüreceğini bu nedenle problemli bir durum olmadığını savunuyordu yakın bir zamana kadar.
simdi diyorlar ya faiz arttınmı reel sektor is yapamaz diye peki bu faizler %60-70 lerde iken reel sektor hic is yapmıyormuydu ? fabrikalar calısmıyormuydu ?
aktifbank en kolay bono 20.20%'ye yükseltmiş...