Belediye seçimleri 2022 tarihini revize edilmesini sağlamaz mı?
Printable View
burgan güldüren oranları düşürmüş yine
Nitelikli yatirimci dediler.subeden alinacak
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suriyeli'lerin, yandaş müteahitler ve diyanetle aynı grupta gösterilmesi doğru değil.
Suriyeli doğduğunda Suriyeli'ydi. Ona seçim şansı verilmedi.
Baktı ki ülkesinde savaş var, Türkiye'ye geldi.
Yandaş müteahitler ve diyanet mensupları ise bilinçli şekilde yaptıkları seçimler sonucu bulundukları konuma geldiler.
Ülkenin refahını düşürmek konusunda her üç grup ortak hareket etseler de ilk grup masum.
Uzmeyin tatli caninizi, oksayin patlicaninizi.
Her sey duzelir..
Reis halleder yine.
Syg,
https://www.expatistan.com/cost-of-living
bu bir gösterge olabilir.
dolarda yeni oran var mı?
burgan dijital %4,75 e düşürmüş :(
Nerede o eski bayramlar[emoji3][emoji3]
Eskiden Aralık ayı bilanço dönemi oranlar havada uçuşurdu.Merkez baskısı ve stopaj olayı tat bırakmadı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizde düşüş hem TL hem dolarda devam ediyor. ICBC dolar faizini 5in altına düşürdü.
ICBC 4.65
Burgan 4.75
$ faizi 5 üzeri banka kaldı mı?
İsa forumdaşım,
Tam öyle değil Ekonomi tam bir denge bilimidir. Yakın dönemde reel artış gerçekleştiğinde sonuçları gördük. İş gücü piyasasında dengesizlikleri giderecek minimum ücret uygulaması ile üretim artar demek istedim. Benim ağa babalarım kim bilmiyorum ancak gariban ölsün demedim. Ben ölsün deyince öleceğini de sanmıyorum. Çünkü henüz o kadar sihirli güce erişemedim.
Özetle söylemeye çalıştığım iş gücü piyasası arz ve talep kendi kendine dengeye gelemiyor. Çünkü devlet minimum ücreti belirliyor. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki ekonomik büyümede meydana gelen artışların, reel asgari ücrete pozitif yansıyor. Ancak asgari ücretlerdeki artış, ekonomik büyümeye yansımamaktadır.
az önce nisantasinin ortasinda "çakarli son model mercedes maybach" ustunde 90 binlik opsiyon jantlar bile konmus ! , dit dit dit dit korna sesi ile trafigi yara yara gecmeye calisiyor, bunlari gordukce kan beynime sıçriyor, topyekun enflasyonla mucadele yalani,
biz almaya kalkinca, 1 kendimize almak icin 2 tanede hazineye hediye ediyoruz mafyavari vergi sistemi.
Hocam sen şaka falan mısın? Ne demek güncel kura çevirme..... TL'den 6 tane 0 atmasaydık asgari ücretimiz onlardan bir milyon kat fazla mıydı? Siz böyle kendinizi cahilce kandırmaya devam edin. Tabi ki güncel kura çevireceksin. Tabi ki de oranın alım şartlarıyla karşılaştıracaksın. Araştır oku biraz. AKP'li yurtdışındaki yakınlarının yorumlarını yazma buraya. Ne demek 2000 Euro eşittir 2000 TL asgari ücret aynı.
bu yazı cumhurbaşkanının faizlerin artması yüksek enflasyona sebeptir demesine benzemiş bunu anlamak zor olmasa gerek bütün güç ellerinde verirsin talimatı faizleri indirirsin on onbeş puan verirsin talimatı indirirsin asgari ücreti sonuçlarını hep beraber görürüz
İşin komedi kısmı da yurtdışından neden dönmüyorsunuz diyorsunuz AKP'lilere. Hepsinden hazır matbu cevaplar. Kardeş köylü kurnazlığıyla kimseyi kandıramazsınız. Türkiye'ye Yurtdışından gelen sadakalar bit-ti artık. Bit-tiiiii...... Çalışmadan üretmeden ne yapacaksınız acaba.
Eskiden cumhurbaşkanlığına ait olan ucağın hangi saatte kimle uçmuş kaydı tutulur isteyen görebilirdi.
Şimdi o yasaklandı. kim ucarsa uçsun saray ucakları ile kayıt tutulmuyor açıklanmıyor. yani yeğeni akrabası fransada öğle yemeği yiyebilir ingilterde akşam yemeği yer ülkeye dönebilir kimsenin ruhu duymaz.
Forumda herkes işyeri sahibi gibi.
askeri ücret e zam ın sonuçlarını yazıyorlar ama ev kiralarından bahseden yok.
askeri ücretle çalışmaya başlayan 22 yaşında bir kişi kendine ev alabilirmi yada kaç sene sonra alır.
bazı şehirler var ki adamların aldığı maaş neredeyse ev kirasıyla aynı. marmaris te 1200 tl den başlıyor kiralar.
Dün Tele-1 de bir almancı ile yapılan röportaj vardı. Almancı AKP yi öve öve bitiremiyordu. O röportajı izleyen yüzde 100 yaşlı bir Türk vatandaşının almancıyı protestosu vardı.
Bunun linkini verebilen var mı? Tam da bu tartışılan konuya çuk diye oturuyordu.
50 yaşın üstündekilerden korkacaksın.
Bu yaştakiler için her şey güzel.
Evlerini almışlar, emekli olmuşlar, birde varlıklı iseler işsizliğin, ay sonunu nasıl getirileceğinin, patron, amir kaprisi, aşığalaması eğlence gibi gelir. Habira şu ülkeye gösterelim, şununla savaşalım (kendileri gitmeyecek ya, tavuk keser gibi şunları sallandıralım) gibi aklam mantığa sığmaz düşüncelerde olurlar. Gençliklerinde solcu bile olanlar önce ulusalcı, sonra milliyetçi, ölüme yakın da islamcı olurlar. Yani kendi çıkarlarını hep önde tutarlar. Birden aklıma bunlar geldi nedense.
Şu kek ve kıraathanenin felsefesi de burada yatar. Yap bir böyle bir beleş kek-çay merkezi, sonrada aç A haberi tek kanal olarak. Sonuç, Herkes mutlu.
İngilterede bu yaşlılar gençlerin kaderi ile oynayıp AB den çıkmasını sağladılar.
Gösterge Faiz 21.37 oldu.
Hollanda'da 1999-2003 peugeot 206 gti 2000 euroya alınabiliyor. Türkiyede 2000 liraya bitarafındaki kıllar ağarmış ölü eşşeği vermezler.
1999-2003 peugeot 206 gti Türkiyede ikinci elde 25bin tl = 4000 euro.
ne oldu? bir euro = 12.5 tl oldu :)
bu otomotivdi.
BİM tarzı ucuz bir süpermarketten bazı gıda fiyatlarını veriyorum:
Domates 2 euro/kg
portakal 1.3 euro/kg
greyfurt 2.78 euro/kg
muz 0.99 euro/kg
Dana kıyma 6.58 euro/kg
kırmızı et 7 euro/kg
tavuk 4.16 euro/kg
soğan 0.5 euro/kg
patates 0.58 euro/kg
bal 1.79 euro/350gr
tereyağı 1.75 euro/250gr
kısaca, 1000 tl =1000 euro gibi düşünemezsiniz.
Ama mesela konut fiyatları da hollanda'da pahalı. Ancak gayrimenkul söz konusu olunca dahi 1tl=1euro olmuyor. 250 bin euroluk evler ankarada 750bin tlye satılan evlerin muadili. Ne etti, 1 euro=3 tl
o da sizin güzel hatrınıza sadece gayrimenkulde.
Anlatamazsın kardeşim. Bu yurtdışında yaşayan malum partililer Türkiye'deki cahilleri çok kötü kandırıyor oy için. Hele hele internette. Cahiller de hemen inanıyor. Neden Türkiye'ye dönmüyorsunuz deyince de klişe laflar. Oraların da içine etti bunlar. İçine ettikleri kalmadı bir de kötülüyorlar. Hiç birisi de dönmek istemiyor. Allah Hollanda, Almanya ve bilumum ülkelerin yardımcısı olsun.
şekerbank dolar yeni giriş
kampanyalı %5,5
Herkes DOLARİZE olmuş bu fiyatlardan demekki :he: 5.50 altından...
Başlığın ismini dolar mevduat faizleri olarak değiştirebilirler mi? Malum artık millet tl den ya umudu kesti ya da uzun, bağladı. Bari konuşulan konulara uygun düşsün değil mi :)
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir