burda içimizde zerre kadar art niyetli kişilerin olduğunu düşünmüyorum,hepimiz kazanalım,lakin patron müsveddesi aç gözlü biri olduğu için kumarhanedekilerin misali nedense kazanan hep kasa oluyor...
Printable View
burda içimizde zerre kadar art niyetli kişilerin olduğunu düşünmüyorum,hepimiz kazanalım,lakin patron müsveddesi aç gözlü biri olduğu için kumarhanedekilerin misali nedense kazanan hep kasa oluyor...
sayın gürcan pozisyonuna göre yazmakta art niyettir
Bu arada turistler bir türlü gelemedi galiba uçaklar rötar yaptı 🤣[emoji16]🤣
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
puhahahaha leyleğin ömrü vak vak ile geçermiş
Ayrıca arkadaslar leylegin ömrü vak vakla geçmez, hatta bir kere bile vak diyemez. O olsa olsa ördektir. Leylek lak lak yapar gagasını bir birine vurur.
puhahaha ördek veye leylek olan bilir tabi nasıl ses çıkaracağını
tabiki ben bilemem :kahkah:
Ne var 1.20 de solcan kaynağı bulmuş gibi . Gağasını hiç kaldırmıyor
Bilgi; insan aklının alabileceği gerçeklerdir. Yani leylegin sesini bilmek icin oncelikle insan olsak sonrasinda bilgi sahibi olsak yeterli. Hayvan olmaya gerek yok.
Arkadaşlar ben tartışmıyorum sakin kızmayın. Burada leylek hakkında akla mantığa uymayan manipülatif açıklamar vardı. Herkes manipülasyona karşıdır diye düşünüyorum. 🤣
benim bir tane yavru leyleğim var vak vak diye ötüyor kimene
oda öğrenecek lak lak demeyi zamanı gelince
kazların içine kattım eşi benzeri olmadığı için türünün son örneği
kaz zannediyor kendini zavallı bir türlü leylek olduğuna inandıramadım
sen leyleksin diyorum yok diyor kaz ım bende ona leylek kafalı kaz diyorum
başka ne diyeyim:)
Mal sahibine benzer diyelim.
Dur bir whatsup mesajı atayımda havamız değişsin :kahkah:
fiili dolaşım48,92
1,20 ye vermeye hevesli bu kadar ortak olduğunu bilmiyordum. Verdikçe buradayız... :rules:
kımsenin bişey verdiğ yok prenses kendi arasında paslaşıyor
https://i.hizliresim.com/DOREB3.png
anlık pasta
dayı paslaşma ne zaman bitecek yatay gidene zamana kadar. sabır küpü
şimdi ben paslaşayım o zaman :-)
Ceza yaradı galiba 🤣🤣🤣
info büyüyü bozdu 125 te
Ben verdim büyük kismini. verdiğim soz icin cüzzi bi miktar bıraktım.ama aşağı inerse alacağım tekrardan.
benim oğlum bina okur döner döner yine okur
anlama kıtlığından kaynaklanan bir hatayı sürekli tekrarlamak anlamında kullanılan deyiş.
muhtemelen inşaat mühendisliğinde okuyan ancak aradan geçen yıllara rağmen bir türlü okulu bitiremeyen evlat sahibi baba cümlesi.
:kahkah:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8091d529ed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f7a38ba6f9.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bazı arkadaşlar arkasından bakarmı sizce arkadaşlar öngörüsü olan varmı :)
https://i.hizliresim.com/kMggVr.png
günlük pasta
https://i.hizliresim.com/Lv44Bb.png
7 iş günü pasta
Kuru gürültü 3.603.592 işlem hacmi çok cılız bununlamı kıracak dirençleri . Takaslarda boş . Kendi çalıp oynuyor . Dikkat çekmek için .4 aydır 4 milyon lot topladı 1.200 000 sattı geri virmanla topluyor . 3880000 lot u duruyor . Denildiği gibi gelen bedelli parasını iç edecek . P.ç . Bir bakıyorsunki 3xx leri telafuz edenmi aratsın 5xx lerimi . Bir halt olmaz . Yarın ola hayrala . Solcan aramaya devam eder ..,
Ben işi pek bilmeyen biri olarak patron 1.25 takozunu niye koydu bir yorumu olan var mı ? Yarın da devam ettirecek mi ?
Bdayim benim oglan bina okur doner doner yine okur cümlesi insaat muhendisligi ile ilgili derken ?? Sanki arapça eğitimi goren ogrencilerin aldigi derslerden birinin adı eski donemlerde. emsile maksud şeklinde derslerde vardı. Dayi bu sefer gidecek mi hdfgs :-)
Senmi bilmen ?????
Hacimsiz işlemler . Biri girdi bende varım dedi . Gücü yetmedi 1.25 hacimli kırılsa bir ümit dogardı . Beklemeye devam . Patron top çeviriyor . 6 aylık da ne dönecek . 2 hafta faiz geliri . Şirket sağlam patron yamuk . 20.02 .2019 dan bu yana 7 denemesi bir defa kırmış 26.04 de mal boşaltmış . O günden bu güne al satla solcan toplamış . Yarın belli eder kendini .
sayın ferdi dünkü hareket patron tarafından yapılsaydı iyimser tarafta olurdum
bilakis 125 te patron tarafından önü kesildi . yınede bişeyler demek için erken
seykm in taban kapadığı bir günde yukarı hareket ?
yükseliş işime yaradı o ayrı mesele
126 üstünde 2 gün kalırsa iyi yoksa geldiği yere geri döner ytd.
Dayi gordum sattığını:-) tesekkur ederim bilgilendirme icin :-)
21/06/2019 daki yazımı dönüp dönüp okuyun dayı bey.. 6 ayloktaki 0 kar veya zararın süprizini hazırladığını bunun içinde ay sonuna doğru endeksin gidişatına göre 1,30 lara doğru bir hareket yapıp mülletin eline verme stratejisini hayata geçirebileceğini söylemiştim. Sonrasındada gelen kötü mali tabloyla kağıdı düşürerek 1,10 lardan yerine koyabileceği tahminimi ifade etmiştim... arkasından bakmam için 1,30 ları bayağı geçmesi lazım.. bu durumda senin iddian kötü geleceği aşikar 6 aylıklara rağmen kağıdın 1,50 lere gideceği öyle mi? Gerçi sen hemen “ben öyle bir şey demedim iftira atma” cevabını yapıştırırsın.. hiç bir zaman net bir strateji tahmini bulunmadan sadece ağa bu kadar malı boşa mı topladı argümanıyla acaip gidecek beklentisi oluşturan sübliminal mesajlarını paylaşırsın.. buyur dayı bey biz kumda oynayanlar olarak senin engin bilgi ve strateji birikiminden faydalandır. Bu hareket nereye kadar devam eder sence, hangi noktadan satalım. 6 aylık kar nasıl gelebilir ve patron bu mali tablolara göre nasıl hareket edebilir.. tahminlerini paylaşırsan biz fanileri mutlu edersin
Hep subliminal giderse ben onu ima ermiştim der. Ideas a yuzde 12 artida iken ben şelale yapacak dediğimde 10 tl altı patronun işine gelmez denildikten sonra 10 tl nin aşağısına indiğinde patron mali millete kitledi oldu. ;) patronun 10 tl altıda işine gelmiş oldu. Neyse hans boş ver biz işimize bakalım. Giderse üzülürüm yalan yok ama o parayı çıkartacak bir yere geçiyorum. Yada öyle düşünüyorum. yukselirsede sağlık olsun herkesin bol kazanci olsun.
Günaydın. Rüzgara karşı sidik yarıştıranlar. :dvr: