Selam dostum. Ben senden iyi teknikci tanımadım.helal olsun
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İş bankası cuma kapanışta 5.80'den satıyordu. Şimdi 5.92
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gapli mi acti supurerek mi. Gapli actiysa dususteki gap kaldi demektir. Geri gelir o vakit.
2.formulde 7nin nasıl çıktığını anlamadim..formule koydugunda 11 çıkması gerekmez mi?? 7 son formulde çıkıyor 6 değil 7 oluyor..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz olsanız, doların geçtiğimiz ağustos ayındaki atağına benzer bir hareketi ile baş etmeye mi çalışırdınız, yoksa sabit kur rejimini para politikası multi disiplini ile sağlamayı mı yeğlerdiniz?
Ya baslicam şimdi sayiniza da ha. [emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enpara dolar alış 5.76 idi dun şimdi 5.93 olmuş
Yarin kar satislari gelir buyuk ihtimal 5.70-5.75 arasina mi oturur daha yukari mi gider fikirleriniz nedir arkadaslar
2. Formüle koyup bakmak lazım. :)
Marj açılmış sadece..ben 5.82li rakamları goremedim..
Dun baktigimda hedef dusen 6,04 civarlarindaydi. Burayi gecmeden heyecana gerek yok. Burayi gecerse esas hareketi beklerim.
Döviz bürosunun biri de 5.41 alış satış 0.000 yoktu.
Amaç bilgilendirmek.
Gaplı açmış.
Daha doğrusu g20 öncesi 5.79 gapını kapamış.
Sabah 9’da 6 üzeri görürsek birşeyler olur.
Olur mu olabilir.
Merkez bankası başkanı tarihte ilk kez görevden alındı.
Küçümsenecek bir olay değil.
500bps loading...
Kur şoku 2 filmi gösterime girdi gibi görünüyor. Umarım yarın önlemler alınır önüne geçilir yoksa büyük sıkıntı olacak.
Real piyasa zaten kötü, finansal piyasalarda bir istikrar başlamıştı oda güme gidecek gibi. İnşallah olmaz.
Bütün Twitter alemindeki üstat denilen vatandaşlar dolar düşecek deyip milleti dökmeye çalışıyorlar , masallahlari var hepsi sanki tek bir ağızdan yazıyor. Mra ve tezlerde sıkıntı yok ama atillasi, gokhani vb alayi hepsi düşecek deyip duruyor yada etkisi olmaz diyorlar .
3 gün önce ağlama duvarıydı forum 4xx cidden gelir mi diye..
Şimdi 10x diyen mi sabah 6 diyen mi..
Millet çok gaza geliyor. gecen hafta 5.20ciler daha hafta bitmeden 10cular çıktı:):)
Yarin satis yiyecegini dusunuyorum ben sahsen kar cebe yakisir diye dusunuyor herkez artik 5.60 lardan alan cok 5.68 lere 5.70 lere oturturlar ama yinede belli olmaz faiz indirmicez falanda der bunlar neticelerini anlarlar umarim yarin faiz indirmenin asil risk ulkenin dolarize olmasi tl diye bisey kalmaz ortada bu gidisle dolara yuklen boz dolara yuklen boz fasit döngü olusur o zaman cidden venezuella oluruz
Çiçeği burnunda merkez bankası başkanı yarın top tüfek tankla yürür kurun üstüne. Eldeki son cepheneler sıkılır belkide. Radikal önlemler alınmazsa sıkıntı büyük olur kur cephesinde.
Gaplari sevmiyim. Elde oldu iki tane.
5.70 açar sabah , 5.80'e kadar malı yedirir sonra basarlar bütün gün , 5.65 kapatırlar.
Nasılsa formülü çözdüler.
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Rahatlamış adam örneğine en uygun insan da eski MB Başkanı olmalı...
Oysa nasıl baskı vardır şimdi MB nın yeni başkanının üzerinde.
5,76 dan başlık açan Purplee gibi...:)
Şaka bir yana ateşten bir koltuk olmalı MB başkanı koltuğu.
Ne yaparsanız yapın birisini mutlu edemeyeceğiniz bir mevki.
Bir kayın pederden bir damattan fırça ye dur.
Şu verilerle devraldığınız bir finans yapısı.
Enflasyon faiz oranı.
Kabus gibi...
Dövizborsa.com da 5.81 diyor
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.