Mal topluyorlar desen toplamıyorlar, satıyorlar desen satmıyorlar.
Sadece her gün düşüre düşüre oyalanıyorlar.
Printable View
Mal topluyorlar desen toplamıyorlar, satıyorlar desen satmıyorlar.
Sadece her gün düşüre düşüre oyalanıyorlar.
gün sonunda genelde karanlık odada 1000 1500 arası lot alınıyor. gün içi ölü balık
Tam dört işlem günü boyunca anlık bile olsa bir kere yeşil göstermediler.
Sürekli düşüş, sürekli.
Merhaba,
Bloga #ULUSE 2020/9 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Anlaşıldı, bist yükselirse yatay ya da düşüş. Bist düşerse kesin düşüş olarak devam edeceksiniz.
Canınız istediği zaman götüreceksiniz kağıdı.
Kapanışta olan mevzu 1 yıldır aynı.
Zararda mıyım? Değilim.
Mart ayında bist yanarken hemen hemen dipten aldım ama 450-500 hisse arasında en kötü seçimi yapmışım.
Bu hariç hepsi harika yükselişler yaptı. Hele hele az lotlu benzer hisseler %500-%600 civarı yükseldi.
Az lotlu hisselerin trende girdiğini görmüştüm. Kent, bfren ve uluse arasında kalmıştım.
Böyle süründüreceğe benziyor. Stop olmanın zamanı geldi sanırım.
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerindeki repliklerinde olduğu gibi. "Çok güzel ısrar ederim". Beklemede ısrarcıyım kim inat göreceğiz.YT Değildir :yes:
Valla iyice saçmaladı hadi artık.. abarttı
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şelale devam ediyor. Beklerken diğer tarafta çok fazla potansiyel kazanç kaybettik.
Seni seçen beynimi, al tuşuna basan elimi...
Evet aslinda 9 aylık bilançosu kötü sayılırdı ..ama tabi bisuru abuk sabuk hisse nerelere vardı..eehh nasip..bu maraton kagididir
ömür törpüsü. karanlık oda hareketleri ümit verse de gerçekten bıktırdı.
korkuyorum bir şey yazmaya, biraz kaldırdı başını hisse bakalım devamı gelecek mi?
Bir anda ne oldu öyle +5 ten - 5 e? Tombul parmak mı acaba? Yoksa Tek fiyata sokmak için mi?
Dertleri mal toplamak ya da satmak değil. Öyle bekliyorlar, 40 liradan 54 liraya giden hareketi de yatırım fonları yaptı.
Sonra baya mal boşalttılar. Kağıt sahipsiz gibi duruyor öyle, kynin ilgisi biraz da olsa arttı.
Emeklilik fonları alıyor, normalde aldırmamaları lazım şu durumda. Bu karamsarlığa itiyor.
Dağıtılmayan kar zaten özkaynaklarda duruyor. Bist düşerse her gün tahminim %-7, %-8ler en iyi ihtimalimiz olacak.
Önceden sabit giderdi, şimdi bist düşerken de düşüyor, bist çıkarken de düşüyor.
Sonra diğer hisseler toparlanırken, yine uluse yükselmeyecek.
Üstelik aynı kulvardaki hisseler uçuk artışlar yaparken, bugün bile %-1.70 çaktılar.
10 Eylül
Bist100 1100
Uluse 54.75
17 Aralık
Bist100 1399
Uluse 49.84
Bist %27 artarken, uluse %9 düşmüş.
Bist düşerse ulusenin halini düşünemiyorum. Emeklilik fonları ve yatırım fonları top çeviriyor.
İnvesting formunda kynin eskiye göre az da olsa ilgisi var kağıda, bist düşerken %-4-5-6-7-8 hunharca satış göndereceklerdir.
Takasta büyük pastayı alan iş yatırım düşürmek için elinden geleni yapıyor.
Şu takas başka bir kağıtta olsa şu anda 200 liralarda geziyordu.
En kötü hisse seçimini yapmışız, tecrübe olsun.
haklısınız ben de azaltmaya karar verdim
ne adi hisseymişin.
tekrar kısmen geldik
kimse kalmadı galiba?
Yani saçma hareketler devam..12 aylık bilançosu nasıl olacak girecrz
Bugün düştüğü için biraz alayım dedim. 70 lota %2 fiyat farkı oluyor. Çok boş kademeler. Bu yüzden de dalgalı ama yine de yarın iyi bir gün olacağını umuyorum.
:whistling::whistling::whistling:
https://s12.directupload.net/images/210101/478u6al9.jpg
üç aylık takas
Teşekkürler sayın cefaks. Anladığım bir değişiklik yok. TEB eaton un zaten
Şu gün bile -%2 yaptırıyorlar.
Bist yükseldikçe gün içi gördüğü en düşük değerin de altına basıyorlar.
Ha gayret devre kestirin yine. Tahtacının yakın akrabalarına iyi dileklerimi iletiyorum buradan. Umarım okuyordur.
Böyle olmaz bak, yapın 2-3 taban, herkes rahatlasın.
garip hisse vesselam
Sen bir tuvalet kağıdısın uluse.
Benden bu kadar. Kalan arkadaşlara bol kazançlar. Sanırım bu 3. Çıkışım oldu. 😊🤷🏼Fırsat maliyeti oluşturursa Tekrar gelebilirim.
Cuma günü itabiyle aranıza katıldım.
heskese hayırlı bol kazançlar.
Tuvalet kağıdı bist rekor kırarken düşüşüne devam ediyor. :)
resmen çöp bide koskoca eatonun şirketi
tekrar geldik bakalım.
Ulan Uluse ayib ettian artık