Valla bence de artacak da sizin son cümlenizi anlıyamadım sn marluk Sermaye artırdık derken kastınız ne.
Printable View
Ben de sizinleyim.. belki sulak arazide tarım işine girerler diye bekliyorum
😂😂😂😂😂
Bence hiç bir şey yapmasınlar kasadaki parayı muhafaza etseler yeter.
Özel durum açıklaması var:
“Yönetim Kurulumuz'un 09.06.2020 tarihli (bugün) toplantısında;
16.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermayesine %100 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş.'nin sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 67.000.000 Türk Lirası tutarında artırılarak 83.000.000 Türk Lirası'na çıkarılmasında, sermaye artırımının Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş.'nin 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda onaylandığı görülerek yeni pay alma haklarımızın tamamının kullanılmasına karar verilmiştir.“
Motosiklet Endüstrisi Derneğinin araştırmasına göre, küçük hacimli motosiklet satışları yüzde 66 artmış.. 😂😂😂
https://www.google.com.tr/amp/s/www....90983.html/amp
Motor işine girdik..
Bisiklet de önemli. Yöneticilerimiz uyumasın.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 gün evvel 1,40’dan EKGYO’larımı teslim edip, 1,92’den DOHOL’lerimi yerine koyduğumda benden ‘’iyisi’’ yoktu:))
20 günde neredeyse kafa kafaya geldiler.
Şansıma ediyim!..
Al-sat tut değildir
Dayanın 18 haziran mahkeme var.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsaya imar mahkemesi
Onlar düşerken sen çık da bi ile yara
Mipaz mı doholün ,dohol mu mipazın. Şimdi şöyle bir durum olursa mipazin piyasa değeri doholü geçerse, ki geçer burası borsa. Eee ne olur o zaman. Acaba mipaz arsa mahkemesinin kutlamasını önden mi yapıyor. Sonra ona kâr satışı buna alim mi gelecek. Tek bildigim 20 yıllık borsa bilgilerim. Dohol ün şu anda 4 tl fiyatlarda olması gerektiği. Olur mu neden olmasin. ******i bokten menderes 20 yilda kuruslu seviyelerde süründürdü. 2 haftada 3 kat gitti. Bu da aynısını yapabilir,yapmalı, yapacaktır
1999 yılının en fazla getiri sağlayan ikinci hisse senedi yüzde 1063 ile Doğan Holding olmuştu.. dolar bazında da yüzde 579 getiri sağlamıştı..
40 kuruşu da gördük, 4 lirayı da..
Doğan Holding,
Doğan Enerji ve İlke Turistik İşletmeleri'ni devralmış!.
Doğrudan Bağlı Ortaklığı devralmak ?
Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum..:Sad:)
O değil de dolar artmaya başladı,bu 6 aylık bilanço için iyi haber değil mi.Ortalık yanarken 6 aylıkta da yüksek kar açıklarsa çok şık olmaz mı.
Benim bu kağıda girme nedenim uzun süre takip ettim ,hem burada hem investingte yazan çizen pek yok, sanki fazla küçük yatırımcı kalmamış toplanmış gibime geldi.Finansallarını falan konuşmaya zaten gerek yok ,onlar muhteşem,ama bizim borsada maalesef kağıdın gitmesi için muhteşem bilançolar falan yetmez.
Yarin 2 tl ustu acilis olur demedi demeyin
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan Enerji yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş sermayesi 1.809.522.230
İlke turistik Yatırımlar A.Ş sermayesi 1.129.632.000
Vergi ödemede avantaj sağlanıyor gibi...
https://www.topo.av.tr/sirket-birles...evliligi.html/
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar,
Bunlar bilançoya konsolide oluyor zaten,
Vergi avantajı vs de olamaz. Anlamadım ?
Ben şahsen, değil Doğan Enerji’yi devralmayı, halka açmalarını beklerdim!.
Yeni şirketin ismi bence "Tokatçı" olsun
Bizi tokat manyağı yaptı resmen yıllarca..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Peki yeni sermaye 5 milyara yakın olursa birlesmeden sonra bize ne kadar lot verecekler,vermezler ise onlarin sermayesindeki para ne olacak
Doğan Holding in Doğan Enerji ve İlke Turistik İşletmeleri'ni devralması avantaj mı dezavantaj mı onun muhabbetini yapalım bence. Dün haber çıktıktan sonra aklı selim birisi bu konuda fikir beyan etmedi. Açıkçası yukarda yapilan muhabbetten hiç bir şey anlayamadım. Anlayan varmı onuda bilemiyorum.
Sonuçta iki şirketin 3 milyara yakın sermayesi var o para ne olacak daha geçen sene enerjide 500 milyondan fazla sermayesi artırıldı.
Onların sermayesi kasaya nakit olarak girecekse uçarız ama para bi şekilde buharlasırsa son günlerdeki baskı anlaşıldı
Sermayede bir değişme artma/azalma yok.. kap haberinde bu belirtiliyor..
Borsa dışı iştirakın borsaya kote olması göreli olarak daha şeffaf bir ilişki sağlayacaktır holdinge..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/850738