Ustad benide deli etti.Bir hesap var elbet.Ancak yukardada uzun bir gap boşluğu var.Ne zaman doldurur orası meçhul!!!
Printable View
Tokattaki boksit işletmesinde altın bulunmuş....Haberi kullanırlarmı acaba yukarı sürmek için!!!!
Pay sahiplerine hayırlı olsun diyelim.
Ton basına 4 ila 13 gr arası altın cıkabileceği raporlanmış. Bergama ovacık altın madeninde ton başına 9 gr altın cıkıyormuş. eğer düzgün bir etütten gecerse cok guzel bir oran. bircok madende ton başına 5 gr cıksa bile işletme yapıyorlarmış... İnşallah çıkarılır ülkem kazansın. Hayırlı olsun...
Merhabalar, tavanda bekleyen lot ve emir sayılarını, alan-satan bilgisini paylaşabilecek var mı? Teşekkürler...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün tavan yapar mı acaba
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altın var dediler, şirkette enerji şirketleri var fakat: baskı da çok büyük.
boru değil altın buldular bu hikaye burada bitmez diye düşünüyorum
Kap düşmeden önce bu kağıtta hep alım alıyor ve bir tavan sonra çakıyorlar.içerden haber alıyorlar.çakal sürüleri.
arkadaşlar, maden sahasında ruhsat işlemleri ve çed raporu vs gibi bürokratik engeller çıkar mı diye bir dizi araştırmalar yaptım. gördüm ki verusa holding ceo’su (genel müdür) ömer özbay’mış. ömer özbay kim diye internette araştırın ‘bir lider doğuyor’ isimli kitabın yazarıymış. yani kısaca hükümete yakın bir isim. dolayısıyla bürokrasiye çok takılmaz, gübre fabrikaları gibi koza altınla aylarca davalık olma gibi şeyleri yaşamaz. halka açıklığı da düşük olan sığ bir hisse. eğer isterlerse uçururlar. ytd. herkes için hayırlısı olsun. hissedar arkadaşlar ömer özbay ile ilgili bilgiyi arada bir dile getirirlerse memnun olurum
Burada da kimsecikler yok ne güzel demek ki doğru senet deyiz.Haydi hayırlısı.
6,07 ye 40 bin alım koydular. Demekki daha aşağı yolu var. İsteyerekmi koydular yoksa almak istedikleri malmı var belli değil. 6,08 e de yazılıp sürekli mal alınıyor. Bana gel gel gibi geliyor. Uzak durun benden der gibi. Çok rahat 6 ya kadar verirler. kademeler biraz dolu.
Dediğimiz gibi yaptılar hatta 5,97 ye kadar vermişler. Şu anda ise 6,03 e 55 bin lot, 6,08 e ise 28 bin lot koymuşlar. Ne anlamak istiyor iseniz onu anlayın.
Girişim hisseleri artıda bu nerelerde geziyor, baskıya devam
Bu başlıkta neden kimse yok?
Bluberry ben varım.
Deuch 1.5 milyon lot aldı. Dün yukarı götürecek gibi yapıp aşağı verdiler.amaç lot mu toplamak yoksa satmak miydi. Bugün 5.70 e kadar verdiler de verusa holding düşmedi aksine arti kapattı. Altin madeninde ne kadar var onun analizleri yapılacak. Yazılım şirketini daha yeni açtılar. 24 tane boksit {aliminyum}madenleri üretimi nasıl bilgim yok .Elektrik şirketlerine ortaklar.20 milyon kar var.bu virüs ortamında artık bu kar maden den mi elektrik santrallerindenmi geliyor bilmiyorum. 50 milyon sermayeye 6 ayda 20 milyon kar süper.Verusa nin girmediği yer kalmamış. Papillon Savunma aldim % 30 hissesini verusa almış.
Acsel i aldılar kârlı bir sirkete getirdiler.kafein ve smarti sattılar diye duydum. Akıllı adamlar ucuza alıp geliştirip satıyorlar. Aliminyum hammaddesi olan boksit madenlerine ilgileri artmış demekki karlı sektör.Eğer madende altın çoksa gübre fabr. ve avod gibi güzel yerlere gelecektir.
Yorum yapan yok seviyorum böyle kağıtları
Sayın hasan çok heveslenmeyin
Bir bakmışsınız soluğu 2 tl de almışsınız
Bu senede kârlılık vs fayda etmiyor
Geçmişte 2 nci ayda falan yaklaşık 10 tl den
Taban taban 3 tl ye indi
Neden..şirket mi batmıştı
Zarar mı açıklamıştı..yoooo
Çokkk tehlikelidir
Temkinli olun
Yatırım tavsiyesi değildir
Tehlikesiz kağıt varmı. Tüpraş thy doco bankalar 6 ay önce kaç liraydı şimdi kaç .vertu marttaki düşüşte en düşük 3 lirayı görmüştü. Toprakta ne kadar altın var sonuç gelsin bakalım. 5-6 ay sürer diyorlar.
Doğalgaz bile bulundu Altın madeninden haber yok.
10 Maden ruhsatı daha almışlar toplam 34 oldu galiba maden koleksiyonu yapıyorlar.
Vertu nün madenler ile ilişkisi olan bir bilgi var mı veru 3 adet elektrik üretimi yapan firmaya ortak madenler ve vertuya verusa ortak ben mi bir şey kaçırıyorum
G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam maden işi Verusa'nın değil mi?
Doğru madenler verusanın ama vertu da verusa nın altın bulunduğu haberin de ikiside tavan çekti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl cenabet bir hısse almışım anlamadım verusa hergün % 2 çıkıyor vertu cenabeti düşüyor. Ne zaman ağasını takip edecek bu adi kağıt
6 yı geçiyor ama tutunamiyor adi. .....
Halka arz ertelenmiş
Bağlı ortaklığımız Pamukova Elektrik Üretim A.Ş.'nin*58.500.000 adet nominal paya karşılık %19,50 *oranında iştiraki olan*300.000.000 TL ödenmiş*sermayeli Enda Enerji Holding A.Ş.'nin*27.08.2020 tarihli (bugün) Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan*değerlendirmeler neticesinde, Şirket'in artan güçlü üretim ve satış*performansına bağlı olarak mali ve finansal yapısının beklenenden çok daha iyi*hale geldiğinin ifade edildiği, ayrıca halka arz öncesi Enda Enerji Holding*A.Ş.'nin iştiraki Egenda Enerji Üretim A.Ş. birleşmesinin de gündeme geldiği*toplantıda, çoğunluk görüşü çerçevesinde halka arz çalışmalarına ara verilmesine*karar verilmiştir.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.