Yok o olmaz. Unlemle hemhal olanlar bizden degildir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok o olmaz. Unlemle hemhal olanlar bizden degildir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tani ne olacak?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster'i getirin bana, mazlum kalsın bu gün.!!!
99 u gösterecekler
bist yarın artı
ytd :kmk:
5.74 den şort yapıyorum dedim, tamam dedi,
sabah 10 a kadar da bekle dedi
parayı çuvalla götüreceksin diye de iddaalı yazdı.:vk:
:yes:Alıntı:
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile dolar almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Emminin kalbinden 3 saat geciyor. Gece3 sabah 6 arasi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo ustad.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Medwig bizi seviyor ama abimiz degilmis.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama korkmayin ben emminizim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir Mert ustadim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad dedik diye havanla aslan yavrusu.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mert kabak çekirdeğine devam.
Webster üstadımıza yine ne yaptınız.
Olmaz bu kadar arkadaş.
Burada ziraat kredi karti kullanan varmi ben bir ozel yardimzi olsun?
Kamu bankalariyla işim olmaz
Emmi naber
Emmi Webster nerede
Özletmesin kendini