Düzeltme dediniz alın düzeltme... Sağlıklı değil dediniz alın sağlık :bravo:
Printable View
Düzeltme dediniz alın düzeltme... Sağlıklı değil dediniz alın sağlık :bravo:
Ne olmalı 1 hafta üst üste tavan mı yapsın. Dün tavan yapmadan da buraya gelebilirdi. Ama yoğurt yemesi farklı yiğidin. Normal şeyler abartmayın bence.
https://i.hizliresim.com/r58Z0z.jpg
amacın ne emmoglu :wu: :wu: :wu:
42 den 12 milyon alış gözüküyor elmi değiştiriyor
Öldü kağıt geçmiş olsun cümleten... İyi verdiler ele :)
39 destek, buralarda destek bulursa tepkisini verir gibi..ytd...
https://i.hizliresim.com/V9XrAn.jpg
guzel bı operasyon cektıler devamı gelırmı dedık gelmıyecek sanırım.son 10 gunde y kredı 160 M lota yakın dondurdu.
Yedire yedire basıyor. Alan var galiba. Bizim küçük yatırımcı şişmiş az sönmüş kağıdı sever, tekrar çıkacak beklentisi ile. Herkes aynı şeyi beklerken usul usul aşağı süzülmeyi tercih etti.
Yatırım tavsiyesi değildir.
SPK yine sadece seyrediyor ayıp be kardeşim h.avni ye yılbaşı için çerez parası lazımdı onu da buradan vurdular sanırım. Sadece SPK seyret ky dolandırmalarına zemin hazırla başka birşey yapma.
Takas paylaşabilecek varmı arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra yatırımcı beklemesinler
Vurguna bak. 0.48 den alanlar perişan oldu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sanki SPK beni duydu devre kesti. Tam bir komedi yazıklar olsun. Birde diyorlar ki borsaya yatırımcı gelmiyor, adam gelipte ne yapsın insanı iliklerine kadar soymak için her türlü zemğn hazırlanıyor büyüklere.
Tabana kadar vermezsen ta amk senin
operasyon yapanlar YKY,Gedik,İŞY,Meksa...
https://resimyukle.link/image.php?di=42CE
Bas dostum basssss... 0,29 da alıcıyım. Hadi bakalım ya herro ya meroooo... ytd. :)
2 gündür neredeyse taban patlatıyor. Böyle giderse 1-2 güne 30 kuruş olursa şaşmamak gerek. 30 kuruşa satamadıklarını şimdi peynir ekmek gibi satiyor dayı. Eski numara.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, KRTEK.E, SNGYO.E payları 27/12/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 10/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Sular duruldu. Nihayetinde üçlerden dörtlere çıkmış oldu.
Bu tam bir ******** lan adama sormazlarmı niye 0.49 a gitin şimdi ne oldu geri aşağı bastın inşallah seni de birisi çıktığın yere geri sokar amk ç...ğu.
Anlaşıldı bu o...ç..ğu 0.33 e kadar verecek vermezsen amk.
Ben malımı tanımam mı tam bir o ç...ğu
25/26 aralikta aciga satis olmus mu nereden bakabiliriz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/JZkm3Q.jpg
39 altına salması iyi olmadı....
tepki uzun sürebilir...
spekülatif hareketleri yorumlamak zordur...
haftalıkta onaya gelmiş görünüyor...
tepki devam edecek olursa çanak hareketi 70 e gider...
ama nasıl gider?? hissede olanlara sabır diliyorum....
ytd...
Bu kağıttan bi şey beklemeyin bence bi halt olmaz... Zaten batık, bence konkordato ilan etse yeridir. Hatta firma için daha iyi olur paçayı kurtarır :) ytd.
Konkordato ilan etse baya bi yukarı gider bence... Yerinde olur :)
Dedim ya fare gibi oyanayacaklar kağıtla. İstedikleri yere getirebilirler. Ky kalmadı bu kağıtta. Bak bugünde tavan yaptıracaklar herhalde...meydan boş çünkü.
Spekülatif laflar sadece kotu yönde olmaz...başkasına saydıran kişi hem ky kalmadı diyor hem de tavan olacak bugün diyor...tipik kahvane ağzı...bilgi kanıt link ...hiçbirşey yokken bu tür bilgilere nasıl haiz olunur anlamak güç...ha konkardato ilan olacak de ha ky kalmadı uçacak de, fark göremiyorum...ytd
en kısa zamanda 40 üstüne atmalı...
günlük yükseliş devam ederse belki ümitvar olunabilir...
...ytd
Kimse yok burada
Degerleme raporu yagmuru var, Daha ölmedik diyor.
Yazıklar olsun....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bukadar değerleme haberlerine karşı tepki olarak vermemesi anlaşılır gibi değil, bunlardan korkulur..... Bunun altında ya çok güzel bir haber var yada kötü şeyler olacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.