İyi de! Şirket piyasa değeride uçmuş!
Printable View
İyi de! Şirket piyasa değeride uçmuş!
690 lara kadar çejecek mi acaba....727 ve üzerine atmaz ise...
Benim ümidim kalmadı, buralardan bölünecek gibi.
Bölündükten sonra da düşmeye devam eder uyuz kağıt...
900'lerden çıkmadık, ....yedik
Kimseler kalmamış giden hisse giderdi lanet hisse bu nasıl bedelsizdi böyle. Kartonun yaptığı hareketin onda birini yapmadı.
Arkadaşlar yine ben dedim demeyeyim zaten canı yanan yanana. Kağıt yıl içinde kendinden beklenenleri ardı ardına patlatınca beklenti alındı. Gerçek satıldı. Şu ortamda herkes geleceği olan temettü verecek kağıtlarla bu yılı zararsız atlaymaya çalışıyor. Elimde göstermelik var. İlerleyen dönemlerde fiyat sindirince elbet hareket olacaktır ama o zamana kadar buraların dutluk olması lazım. Ytd
Kesinlikle YTD.
Millet yanaşmıyor baktı ki hissede can yok bari bölünsün alttardan alırız peşinde. 400 den b. Siz açıkla 700 den bölün vay be bedelsiz hikaye artık.
Yatırımcıların yerli yabanci olsun güveni kalmadı çogu coinci oldu
Bist için yeni bir hikaye lazım ama önce güveni yitirenler gitmeli....
Twitter de "Uçuş yakın, 1500-2000 TL olacak, kaçacak" diye yazanlar var. Hayret ediyorum.
İnşallah onların dediği gibi olur.
Benim hiç ümidim yok...
Çaktırmadan kan kaybediyor, belki iç kanama, nereye kadar bakalım.
Beni utandır ne olur?
ocak sondurdun jantsa. bos oldu hersey bu borsada. hektas ve eregliden saglam kagit yok borsada gorduk
arkadaşlar artık gitmeyecegi belli oldu bölünmeyi bekliyecegiz uzuncu olduk netekim
borsa tarihidneki en kotu bedelsizlerfen biri oldu. zaten 690 i onceden de gormusti bedelsiz gundemde hiiiic yokken. demek ki rezil bi bedelsiz bu
bizim tek dezavantajımız kartonu örnek almamız oldu kagıt 200 tl den 3500 e gitti ve bolundu bizde en azında dortlu rakamları gorur zannetik tufaya düştük malesef neyse artık firma güzel nasıl olsa ederini bulur 10 bin zarardayız uzuncu oluruz bizde yapacak birşey yok bu saaten sonra
Tektaş Hektaş gerisi hikaye
Düşüşü tredte dönüşürse sakat yataya sararsa en azından yukarı yapmalar olur
700 ün altında ki kapanışta dikkatli olurum.
Artı kapamadıgı sürece sadece izlenir .....
artık bir cacık olmayacagı kesin daha fazla düşmeden 700 lerden biran önce bölünmesi zararda olan hepimiz için daha hayırlı olur kanımca
Artı kapanmadan eklemek risk yeni alım yapacak olan varsa acele etmesin....
690'ı gördü, kim tutar JANTSA'yı...
681 izlemek lazım...
ocak sondurdu. baska aciklamasi yok. satamadik yillarca elde kalacak. bolununce yukari gitmesi icin 1 neden olmadigina gore...
500 ler var mi potada? bu nasil bedelsiz ya bir daha bedelsiz beklentili kagit almam
Sasa ve Hektaş alınır bedellisi de bedelsizi de alınır. Onun dışında hiç birini almayacaksın.
işini bilmeyen kasap masatı kıcına kaçırırmış......
yahu,bu hisse 17 lerdeyken yazdık,25 lerde yazdık 40 larda yazdık,70 lerde yazdık,hatta en son 110 lardayken yine yazdık.ama sonra durduk.elemen 700 leri geçtikten sonra hisse alıyor ve sonra lanet okuyor....
bence hissede değil elemanın yatırım anlayışında bir sorun var.
Örneğin,şu anda iki hisseyi takip ediyorum.fiatları şu anda biri 15 tl diğeri ise 18.5 tl cıvarında,her ikisininde sermayeleri düşük,karları sermayelerinin 3 katı.her ikisi de spesifik mallar üretiyor.her ikisininde bir yada birkaç yıl içinde bedelsiz verme ihtimalleri var.Henüz alıp biriktirmiyorum.Ama bunun sebebi hisselerin kötü oluşundan yada fiatlerinin uygun olmadığından değil.Almayışımın tek nedeni ülke ekonomisinin çok kırılgan ve her an endekste bir çöküş beklememden kaynaklanıyor.
Zamanı geldiğinde elbette değerlendireceğim.Ama zamanı geldiğinde.Kişisel beceriksizliğimden dolayı daha sonra lanet okumamak için.
Sayın Zalim123, izlediğin şu hisseleri de söyle gitsin...
soru bana değil ama alcar ve otokardır
Bunlar benim de izlememde, bu ara JANTSA şaka yapıyor sanki, birazdan iner.
7 Mayıs’ta bölünüyor, haberi geldi. Hayırlı olsun.
Anlık 725.40
Anlık 735.40
1 jantsa bolununce tam kac oluyor bu durumda.
Bölündüğü andaki fiyatına göre belli olacak. Kaçtan bölündüğüne göre değişir.