Belediyeciler aylardır bu komisyona havale işini çok sevdi, e spek de uyansın artık gereğini yapsın.
Printable View
Belediyeciler aylardır bu komisyona havale işini çok sevdi, e spek de uyansın artık gereğini yapsın.
Yarın bakalım ne olacak akşam satmadılar sattılar karşılandı sabah ola hayrola 521 kişi almış hisseyi bekliyor tlgramda.... Dahada dağıtırlar mı yarın... Belli olur
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.20 gibi toplantı bitti. 40dk vakti vardı seans içi speğin. Acaba o da anlayamadı da basamadı mı? desek, hiç sanmıyorum. Aksine kapanışta bile tuttu tahtayı. Önceki toplantı bitimlerinde basıp indiriyordu kağıdı. Bence artık mal vermeyecek gibi. Umarım düşündüğüm gibidir.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gazmanbaba nerelerdesin, sen ne diyorsun bu olup bitene??
Yaşi yetmeyenlere önce 99 rally sini hatırlatarak başlamak istiyorum 2 milyon yatırımcı vardı anadolu kaplanları devamlı hisse senetlerine saldırıyordu evini arabasını altınlarını dövizlerini satıp kısa zamanda 5 10 kat giden ve gidecek senetleri alıyorlardı sonra ne mi oldu bir çok ky müthiş paralar kazandı onları giren daha çok yatırımcı imkb ye geldi en sonunda 2 mlyn hesaptan bakireli 200 bin hesap anca kaldi senetler 10 sene kendine gelemedi bir çok şirket battı ve kot dışına atıldı.
Şimdi gelelim bugüne sizce bugün gerçekleşen bist dahil bütün dünya borsalarında ki fiyatlamalar normal mi şirketler batmasın diye teşvik üstüne teşvik veriliyor bilançolar makyajlaniyor bina rağmen faliyet yürüten şirketler seneyi %20 net karla bitirebilmeyi başarırsa muhteşem is yapmış olurken bist denen yerde maşaallah rekor kırmakta tl.bazli dolar bazlı fiyatlar ucuz diyen arkadaşlar için de o zaman esas faliyet karlarına da dolarla bakın demek zorundayım.
Gelelim turgg her zaman dediğim gibi fiyat önemli değil aşırı dip ve köpük olduğu zamanlar haricinde asıl olan imar 15 yıllık süreç bitmiş olacak çıktığı zaman.
Bölgede ki emsal olabilecek yerler fiyatlamalar belli bunu artık herkes biliyor.
Uzun zaman sonra spek beklentiyi satın aliyor. Imar çıktığı zaman herşey bir anda olmayacak ortam faizler malum is yapmak o kadar da kolay değil.
Elinde tutanlara bir şey demem kendi riskini yönetirsin ama yeni alacaklara da bir şey demem spk mevzuatı doğrultusunda.
Son söz altını olan kuralı koyar bu altın kuraldir.
Demekki turgg olan spek kuralı koyar dikkat edin eskiden ben canlı yayını izlerken 3 kişiyi geçmiyordu yayına katılan sayisi .
Hatta eski yatırımcılar bile ilgi göstermiyordu dün yanlış görmediysem 115 kişi canlı yayını izliyordu.
Son 1 aydır hacim de maşaallah fiili dolaşımın neredeyse yarışı hatta fazlası devamlı dolaşıyor.
Bu kadar açıklamadan sonra herkes kendi riskini yönetsin.
Komisyon da kalmış yine herhalde
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni meclis toplantısı 1 şubat 2020 sanırım. Dünkü toplantıdan olumlu sonuç çıkmadı, buna rağmen çok aşağı basarlardı ama basmıyorlar. Hemfikir olduğumuz durum yaşanıyor. Bakalım önümüzdeki haftalarda yukarı sürecekler mi, tahmin ettiğimiz gibi.
Dün akşam şirket kap a imarin onaylanmadigini sifaen öğrendik diye haber göndermişti. Kağıt aşağıya dogru bekledigimden daha az tepki verdi. Şimdi kendi kendime düşünüyorum. Acaba aksam seans kapandıktan sonra belediyeden öğrendik ki imar onaylanmış diyebilirler mi? Çünkü ECZYT bile 2 gündür tavan fiyatlarina kadar prim yapıyordu. Oda aşağıya salmadi. Hatta şuanda artıda. Böyle bir oyunun altina girmeye cesaret edebilirlermi bilemiyorum. Bu saate kadar resmi bilgiyi beldiyeden alıp imar komisyona geri gönderildi diye kap haberi bekliyordum fakat henüz haber gelmedi. Youtube dan da yayını tekrar izledim onaylanip onaylanmadigina dair kesin hicbirsey anlaşılmıyor. Tek yöntem belediyeden bilgi almak. Onuda henuz yapmadılar.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısrak huysuzluk yapıyor yine sinirlendiren var sanırım üstüne binmek isteyen mi var ki??? İmar bekliyor biraz sakinleştirseydiniz önce..
Sent from my iPhone using Tapatalk
hadi be aldırma artık şu her ay yukarıdan sat aşağıdan al yapanlara. bas git artık
KAP *** TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. *** TURGG *** Değerleme Raporu
Kartal Arazisine İlişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu
Değerleme Raporu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Değerlemeyi Yapan Kuruluş : ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.
Değerleme Raporunun İçeriği : İstanbul Kartal İlçesinde Bulunan Şirket Arazisinin Değerlemesi
Rapor Tarihi : 08.01.2021
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin İstanbul Kartal'da bulunan arazilerine ilişkin 31.12.2020 değer tarihli gayrimenkul değerleme raporu
ektedir.Kamuoyununve pay sahiplerinin bilgisine sunarız.
-KAP-
https://www.kap.org.tr/Bildirim/898390
Çok mu değerliymiş bizim tarla bakabilen oldu mu?
199 mlyn kdv dahil buldukları fiyat su anda piyasa fiyatı 940 mlyn tl tarla fiyatı imar fiyatı piyasanın fiyatladigi an itibarıyla oluşan fiyat.
Rapor çok uzun sakin kafayla hafta sonu okumak lazım yeni bir şeyler varmi kopyala yapistirmi yapmışlar okuduktan sonra yorumlarız.
Şirket sağolsun değerimizi hatırlatmış bize...
tarlalarımız 23milyon anca edermiş......
Ama hıyar ekersek daha iyi olabilir gibime geliyor yoksak kısrağımıza otlak mı yapsak ki?
Mezar fiyatları da artmış istanbulda mezar olarak ayırsak bana sağlam alan düşer haaaaa...
Buraya en son 17-08-2018 tarihinde yazmışım.O gün hisse fiyatı 29,68 TL idi.Şimdi ise 130 TL.Nereden nereye.O zamanlar A1 Menkul çetesi vardı.Hisse azıcık bir yükselse hemen satışa geçerdi.O zamanlar hissenin 40 TL olması bizim için büyük hayaldi.Burası o zamanlar çok hareketliydi....
O zamanlar en meşhur söz "mal yok" sözüydü.Görüyorum ki hisse 130 TL ama hala mal var.:yes:
Mal her zaman vardır. Soru, hangi fiyata mal var, önemli olan o. Bak artık 40 tlye hatta 100 tl ye mal yok.
İnsan bi nezaketen hoşgeldiniz der.Bir latife yapayım dedim, bilenmiş gibi anında savunmaya geçtiniz.Sakin olun eski paydaşlar...
Yok efendim kızmak ne demek bizim ki hep latife... lakin kısrağı dinlendirmek lazım arada çok terledi biraz tarlada otlasın imar çıkıncaya kadar zaten değeri de otlak kadar tarlaların..... çok yormayın kısrağımızı biraz da sırrından atmak için yoruldu zaten...
130 lara geldik amaaa, bu kağıt zaten 5 sene önce 48 tl yi gördü. böyle bakınca ; son 5 senede herşeyin fiyatı uçmuşken,imara bu kadar yaklaşmışken, 2020 borsa fiyatlamalarına göre daha pek bişey yapmamışız bile. 2021 bizim yılımız olsun :) iyi tatiller ortaklar
Bugün gözüken tahtacı dökülen leri aldı.hedefleri çok yukarı başka zaman olsa kırmızı kapatırdı.ytd.
Gecen sene degerleme kac tl idi arkadaslar
162.105.00 TL şu anki KDV hariç bedel.
Çok değer kazanmış [emoji3]
175.155.000 TL KDV hariç 31.12.2017 bedeli. Bizim tarla değer kaybediyor anlaşılan. Türkiye'de değer kaybeden adalar ve deniz manzaralı tek arsa bizimkisi galiba.
Herkese selamlar
Erinmeyip 2015 den beri kapa a gonderilen tum degerleme raporlarini cikartip tablo oluşturdum. Tabloyu buraya yukleyemedim fakat görmek isteyenler Telegram grubunda görebilirler.
Ozetle 2015 basinda gonderilen raporda arsa ederi kdv dahil 180 milyon tl ve 64.5 milyon usd. Uzerinden 6 yil gecmis, istmarina yapilmis ve faaliyete girmis, imar cikmak uzere ve en sonki degerleme raporunda fiyat 200 milyon tl ve 23 milyon dolar fiyat bicilmis. 6 yilda imar cikacak olup sehrin mekezinde ve deniz manzarali bir tarla tl bazinda %10 degerlenmis, dolar bazinda %60 deger kaybetmiş. Oynanan oyunun büyüklüğünü sadece burdan anlayabilirsiniz. Bunlarin yatacak yeri yok valla.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haksızlıktan, yalandan, dolandan vs. para kazanmayı yaşam biçimi haline getirmiş bu insanlar. Toplum her alanda ahlak sorunu yaşamakta. O raporun altına imza atan insandan en tepesindeki patrona kadar bir çürümüşlük hakim. Köydeki tarlayı değerlemiyorsun, İstanbul burası, deniz kenarı. Vallaha istediklerini yapsınlar, yaptılar da. Ben 8 yıldır tüm birikimimi, çoloğumdan, çocuğumdan, evimden kısarak buraya yatırım yaptım. Hamallığını yaptım bunca yıldır kısaca. Al sata girmedim, trade etmedim (keşke etseydim) . Kusura bakmayın ama eşşek gibi bunun ederini bana ödeyecek.
Eskiden sadece sinirleniyordum, şimdi tedirginlik başladı. Bu ivme terse döner mi? diye.
İnşallah hepimiz dönen bu kadar oyuna rağmen hak ettiğimizi alırız.
Teweetcilerin eline gecerse Arsa fiyatına bakmazlar ucu acık olur şov yaparlar...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki tahta çoktan hedef tahtasına döndü, şimdilik 2 günde bir şirket el değiştiriyor, yakında günde iki üç kere el değiştirir olursa hiç şaşırmayacağım.
Hayırlı sağlıklı bereketli kazançlar ...
Her ne kadar yeni üye görünmemde 2013 ten bu yana kağıtdayım , gördüğüm en güzel yazı , aynen katılıyorum , relax. Kardeşim ağzına sağlık,
Ve patron çıldırdı..... vuruyor da vuruyor kırbacı kısrağa....
Bunun bir düzeltmesi olacaktır, ama nerede? Kısrak çok yoruldu bence.
spek kağıtları gibi bi kaç gün tavan açsak , tavan bozmadan günü kapasak. biraz haber akışı gelse o da olur belki hayırlısıyla.
bu arada gedik cuma seans sonu aldığı yüklü miktarı çıkıyor. cep to cep değilse %7 karla güzel kazanç kısa sürede. tahminim tatar bu ama bilemeyiz tabii
Tavan oldu.kuşludaki sahtekarlar iyi gazladı ,hayırlı olsun.