Aferin hisseye bol bol O2 ver.
Printable View
Galip hisseye gelmiş diyorlar kuşlu sitede doğruysa..ytd
Tamamen açgözlü speklerimiz sayesinde hisse buralarda.Onun için buradan diyorum ki Mücahit kardeşime....
Bu spekleri buradan postala......
790.600.000 Nominal hisseyi hepimiz 1,00 TL den almadık mı?(Mücahit kardeşim dahil)
Adam diyor ki 1 TL den aldığınız bedelli payını bana 0.89 TL den ver.
Ayrıca hisse 1,25 TL den bölünmedi mi?
İnanıyorum ki bu işin Mücahit Beyle ilgisi yok.
Onun üzerine oynanan algı ve yıpratma var..
Aşıcağız hepsini..
Sağır sultan biliyor bu hissenin burada olmaması gerektiğini....
Sen ne zamandır bu hisseyi takip ediyorsun Merkür. (sorulara cevap verecektin bak)
Kamuda göreve başladığım 1987 yılın dan itibaren takip ediyorum.
Burada haklı olduğun noktalar var.Esasen burada duyarlılık eksikliği(sorunu) var.Bu çok derin bir konu..
Beşeri zafiyet her bakımdan açtır,
akıl ilme muhtaçtır,
irfan ihlas için şarttır,
öğrenme yetisi sadece
insanda vardır,
Bizim de yanıldığımız noktalar var.Bu insanlar spek olarak ortaya çıkmıyorlar.Sonradan olunuyor.Aralarındaki fark bizimkiler oldukça acımasız.
Bu durum speğin 0,89 TL'den geri alırım davranışı değil, bana göre müconun "bedelli ile elinize verdim, sizden aldığım nakit ancak dişimin kovuğuna yeter, şimdi de elimdeki hisseleri kasada tutup ne yapayım ki, onları da nakite çevireyim bari" davranışı.:kahkah:
Yeni spek veya spekler İhlas'ın geçmişini takip etmemişler anlaşılan. Niyetleri eski ihlas yatırımcısının ellerindeki hisseleri almaksa boşa zaman harcıyorlar demektir.
İhlas eski yatırımcısı artık demirbaş oldu.
5- 10 yıldır bekleyen bu yatırımcı grubunu ihlas hissesi 10 TL olmadan jiletle kazısan çıkaramazsın.
İhlas ya 10 TL olacak, ya mezar taşı.
:bravo::bravo::bravo:
İhlas, hortumlanan bir şirket olmaktan çıkıp, sözünde duran, kar eden, yatırım yapan, ihale alan ve para kazanan bir holding haline gelsin gerisi kolay. 10 da olur 20 de. Ama en önce özel, tüzel ne kadar kişiliği, karakteri varsa düzelmesi lazım.
A )ihlas 10 tl olacak
cevap veriyorum B mezar tasi
Senin mezar taşına da şöyle yazacaklar
Jako çok konuşurdu. Ama boş konuşurdu.
Söke unu alacaksa bi tavan çekmesi lazım o zaman
kucuk bir hesap yapalim
10 carpi 1.750 000 000 hisse
17 500 000 000
17 milyar 500 milyon para
2.5 milyar dolar para
Hus kimyan biyolojin düzeldi herhalde.
İhlas holding tahtasına alım gelince Hus a bir şeyler oluyor.
Farkındasınız değil mi?
Bak burada yanılıyorsun.Şöyle ki 29 milyon nominal hisseyi ayrıca almadı mı?
Kendi payının bedellilerini ayrıca kullanıp, parasını yatırdı mı?
Evet ise neden buradan hisse satsın zararına,
Tüm projelerini açıklar, uygulamaya sokar, piyasayı takip eder,
Kendisi için uygun davranışı daha sonra sergiler.
Biz de hissedar olduğumuza göre yönetimde olmasak da piyasa da gözlemlediğimiz bazı hususları yönetimle paylaşmalı ve önerilerde bulunmalıyız.Esasen üzerin de kimse durmadı.Ama Sn Cevahir Beyin önerisi çok yerinde ve benim açımdan önemliydi.Benim düşüncem hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak...Tabi bu hep beraber sunulacak katkı ile olucaktır.
Söke un Endüstriyel un pazarında ve perakende un pazarında Türkiye'nin ilk 5 un firmasından biridir.
https://www.soke.com.tr/hakkimizda/tarihce
Sn. Deli Süvari,
Ulusoy Un la ilgili haberi kap ta göremedim.Rica etsem kaynağını buraya kopyala ya bilir misin?Teşekkür ederim.
Ulusoy ile ilgili haber KAP ta yok.
Özel bilgidir.
11 Mart 2021 - 14:06www.finansgundem.com
"BDDK: Bankacılık sisteminde krediler artarken, mevduat azaldı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, krediler 3 trilyon 592,7 milyar TL'den 3 trilyon 611,3 milyar TL'ye çıktı.
Tüketici kredileri 682,2 milyar TL'den 682,6 milyar TL'ye, bireysel kredi kartları 147,5 milyar TL'den 147,7 milyar TL'ye yükseldi.
Aynı hafta mevduat 3 trilyon 444,1 milyar TL'den 3 trilyon 436,2 milyar TL'ye geriledi.
Takipteki alacaklar ise 151,3 milyar TL'den, 151 milyar TL'ye indi.
Veriler 5 Mart ile biten haftayı kapsıyor."
Peki ya bizde
Biz de tersi oluyor değil mi?
Vadeli mevduat artarken krediler minimize ediliyor...
https://www.borsagundem.com/amp/habe...mpression=true
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız pazar hayrolsunSM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum canlanmış bugün 7-8 sayfa yazılmış baktım dostları umut kaplamış... gün içi çok muhabbete katılamadım, ekranı kapattığımdan mütevellit, oksijenim depo doldurma vakti demissin...
vay canına ihlasım yıldızda olmuş bu haber beni heycanlandırdı yahu beni bile değiştirdiniz:kahkah:
Söke un meselesine gelirsek yineliyorum ki bu firma eğer bir yamuk yoksa 200 300 milyonlara satılmaz. Ben bir olumsuzluk tespit edileceğini ve alım sürecinin biteceğini düşünüyorum.
Lakin Bu hisseye sakın girme uyarılarına rağmen yüklü girdim. Sayfada yazan isimler arasında çok çok eskiler var. Aslında beklenti diye zikredilen söke un benim için beklenti değil. Benim beklentim farklı ama burada dile getirmeyeceğim. Aslında forumdaki eskiler bunu bilir devlet sırrı da değil. Kısacası Söke un u gölgesinde bırakacak bir beklentiyi satın aldım 0,99 maliyetle aranıza katıldım. Hepimiz kazanırız inşalllah.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mercurry hisseyi övüyor Hus911 sövüyor sizce hangisi biz küçük yatırımcıları olumsuzluğa sürüklüyor ..Bence ikiside insanların kafasını karıştırıyor ve yanıltmaya çalışıyor..Biri hiseye kimseyi yanaştırmamak için her yolu deniyor diğeride mahmut paşalı geldiiiii mahmut paşanın malları bunlar kaliteli ve ucuuuuzzz diye avazı çıktığı kadar çığırtkanlık yapıyor ..Uzak durun derim..