+-%20 marja göre bugün daha 3.tavan bile olmadı aslında.
Printable View
+-%20 marja göre bugün daha 3.tavan bile olmadı aslında.
Son durum nedir üstadlar...
bayağı zamandır işlem olmuyor gibi..5800 civarında dolanıyor
aman maşallah diyelim.
5901 lot işlem.
Sankim Konya bölünecek.:)
Tavan yine.
YTD.
CMBTN tavanını engellersen bozuşuruz.
Konya nin arazi haberi beklentisi bir adim one cikardi digerlerinden. Bugun kapanista kap a dusururlerse eger oda haftaya tavan serisini devam ettirir. Iki hissede de pozisyonum var. konya da daha agirlikli. Konya 185. Kartn 257 maliyetle bekliyorum. Kartn da satis hedefim 2500 civari. Gelmesse bolunmeye katilcam. Konya da ilk hedef 900. Kap a haber dusmesse ve kartnu takibi surdururse habersiz 1250. Yok kap a bedelli bedelsiz haberi duserse 5000 civarini hedeflerim.
1819 alim emiri var hisse de. 103000 lot ile tavan. Fiyat 1238 tl. Yuzde 9.99. Gerceklesen tavan dan satis miktari 6014 lot. Sabah 10 civari 5500 lerdi. Kisacasi son 4 saattir toplam satis 500 lot. Bugun yuzde 99 tavan kapatir. J o i n icin borsayayin@gmail.com . Tatil sonrasi tum gun yayinlara basliyacagim insallah. Hem canli sohbet oluyor hemde derinlik beraber izliyoruz.
Konya 832 tl de. Gunluk islem hacimi 186000 lot 151000000 tl. Tavan da bekleyen alim emiri sayisi 219. Lot sayisi 17000. Yuzde 9.99. 2200 lot kucuk yatirimci cikisi gozukuyor. Hisse icin olumlu. Hacimli alici finans 7500 lot.
Bfren ve egeen de hareketlendi. Tavan gorebiliriz. Fmzip bu haftaki cikisi fiyatlamadi.
Sn.Buraktepe bence Konya da bir haber çıkmaz Karton gazıyla gidiyor bunların şpekleri ya aynı yada çok yakın gruplar Konyanın bence daha zamanı var ikisini Birden aynı zamanda harcamazlar.Ama keşke sizin dediğiniz olsa Konya da bir haber patlatsa ikisi beraber nerelere gider düşünemiyorum
https://i.hizliresim.com/utqhyl.png
Biraz verdiler
Sn Buraktepe dilek ve temennilerinize katılmamak mümkün değil yılların KONYA manyağı olarak, amma bu kadar hedef belirtip, bu kadar (1250 ler - 5000 ler + maliyetleriniz )rakam telaffuz etmeniz spekülatif algılanmasın aman DİKKAT derim. vebal de almış olmayın, sizde dahil 150 - 832 aralığında ne badireler atlattık değil mi.. saygılar
Keriz Kaddafidir. Sıkıntı yok.
Artsın eksilmesin taşsın dökülmesin terki joe sana Miami’ye gitme ülkenin sığ ya da derin sularında avlan kaydırı gubbakçılara inanma başka mecralara dadanma dedik dedik de inandıramadık şimdi yok oraya mı gelecek yok buraya mı düşecek diye sorup duruyorsun sen asıl trump a sor seçim sonuçları Yahşi mi olacak bilelim ytd
QNB o neydi öyle nasıl sattın
Her şey olabilir tam terör haberi ile oldu
Tavan da kaç lot var göremiyorum
Eyvallah üstad tekrar 100 bin üstü atar inşallah
tavanda 83500 lot var ama qnb 20bın verdı burdan vermesı bıraz erken oldu gıbı ılgınc
...Yabancıda o kadar mal yok patronun off shore hesaplarından satış olabilir.
açıkçası insanın elleri titrer burdan satmak bilmiyorum çok heyecanlı olmaya başladı. .ytd
https://i.hizliresim.com/Ph3w9w.png
Sadece 13 bin lotu var yabancı fonların kartonsan da
Tavanda şu an ne kadar var arkadaşlar
Çoğalıyor mu, azalıyor mu?
Yok satmıyacğızda rahat olmak adına şöyle ilk günkü gibi 700 bin lot tavanda olsa fena olmaz mı
30000 lot işlem oldu haftanın zirvesi