xtüm +71
x100 +41
https://img510.yukle.tc/images/4407123.PNG
Printable View
xtüm +71
x100 +41
https://img510.yukle.tc/images/4407123.PNG
108 bekleniyordu
Overshoot yPıp 110 ihyimal sahilinde bence
Günaydın arkadaşlar,
Bol kazançlar olsun,
Hayırlı işler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakın uzak vade farketmedi parçaladı geçti 127 den 4 tane daha
Şortlamayın kardeşim. :oleyo: Şortladıkça abanıyor hayvan eti yemiş.
Dax %3 artıda...
Dün yonca beklentim devam ediyor , dünkü takaslarda taktiksel hiç gitmeyen tahtalara badem spor tarafından biraz geçişler olmuş gözüküyor benim gözümde bımas,thy,ekgyo bu tahtalardan çıkıp banka alışı yapıldı.
Yonca da bugun 8.13-14 bantlarını takip edicem , yonca yürürse 108.500 üzeri bantlara yolculuk başlar.
günaydın.
nasıl ben yazmayınca düşüyormu.?
tombul kuş short devam
124.000 den 2/10 cortladım...her 200 de 2/10 daha eklenir...
eşkıya 128bin mi demişti? adamı dinlemedik patladık yauf:)neyse bi umudum yarın enflasyon rakamlarında ...oda patlamassa ben patlarım:)
Tün meri aldıklarını satmamıştı
Meriyi takip eden kazanıyor
abdnin karışmasına bütün ülkeler borsaları ile cevap veriyor
beter ol abd diye
ayrıca açıklanan destek paketleri işi gücü olmayan milleti borca sokuyor ama bunu millet ucuza ev alıyorum diye algılıyor.
mantığa bakın şimdi.
ahmet 250 bin
mehmet 300 bin
ali 500 bin
veli 400 bin
borçlan bende senin adına bu parayı borsaya sokayım. kaybedersem sıkıntı yok sana evini vereceğim yada tekrar kağıt basarım.
artık bastığı parayı kendisi borsaya sokmuyor vatandaşın borçlandırıp onun adı ile kullanıyorlar.
borsaya girdiğinden beri yatırımcısına hep kaybettiren ekgyo %70'e yakın prim yaptı.
sanıyorlar ki ev sahibi olacaklar çok pis tuzak var.
neyse kötülemeyeyim sonucu söyleyeyim.
ben hem short hem longum vadeli hissede
long mıymıy short koşar adım gidiyor
demem o ki shortlar kazanacak ama nasıl derseniz biraz para kaybedecek biraz zaman
ytd.
saygılar
Şimdi bazı arkadaşlar terste kalınca sarıcak adam arıyor , yok hisseci, yok long , yok şu bu , şahsım adına cevap vereyim iki yönde oyunu okuduğum sürece , para kazanacaksam bunu spottada , vadelidede kullanırım , tuprs grafı attım 79.00de gideceğine inanırsam kendi stratejimde ve graflarında , yabancı satıyormuş beni bağlamaz sağlam alım yapar kulağımın üzerine yatarım ve öylede oldu.Sonuç olarak burası forum herkez kendi pozisyonundan sorumlu . Kimse kimseye pozisyonundan dolayı giydirme yapmasın.
İsteyen görüşlerini paylaşsın , bol kazançlar.
124 binden eldekileri ikiye gatladık.
Ki pala daha rahat bizi ikiye katlasın. :he:
Pala bu yükseltirken dünya yıkılsa umurunda değil. Düşerken en küçük kırıntıyı nasıl kullandıysa.
Amerika’daki dış güçlerin başlattığı olaylar basit gibi görünmüyor, bizim gezi olaylarına benziyor biraz. bizim ki trumpa bu süreçte bazı taktikler verebilir
Bizi bölemeyeceksiniz, ya olacağız ya öleceğis, Amerika’nın güçlenmesini istemiyorlar falan[emoji846]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
avrupada doğal gaz fiyatları sıfıra yaklaşabilir diyor biri.
nasıl olacak o
Benim oyun Sitilim tehlikeli bir oyun sitili bu yüzden tavsiye etmiyorum .
Yatırım anlayışım da zarar kabullenme stop olma gibi mantık yok çünkü bir kere zarar edersen hep zarar etmeye başlarsına inanıyorum
Bu sebepten stop yok bende ha neyine güveniyorsun dersen
1 adet poz için 10 bin tl öz sermaye ayarlıyorum
2 vurkaç işlemini çok yaparım
3 go go go diye diye 120 xxx lere kadar long kovaladığım için ütülme ihtimalim yok
4 -) kısa vade de 105 /111.175 en üst bandını görebileceğini düşünüyordum xu100 de buna göre zaten hazırlıklıyım
5-) fiyat yükseldikçe daha agresif pozisyon alırım
Dow +0.33 neyi aliyor bu dow her gun
hadi tiyo vereyim.
dow dönecek yine buralardan.
Dow 25800 bist 100 108900 korelasyon tam gaz devam dowu bilen burayıda bilir ne dedik ilk 24700 denemesinden dönerken 22900 den güç alması gerekir aldı mı aldı hatta ayı tuzağı yaptı kırar gibi yaptı sonra deldi geçti dow 22900 den yukarı giderken long olacaksın arkadaş burda piyasa ile para baronları ile inatlaşmayacaksın eğer dow temmuzda bilançoların kötü gelmesi ile düşecekse veya yatay kalacaksa adamlar haziran ayında borsaları niye düşürsünler eğer vereceklerse yukarı giderken yedire yedire verirler mayıs ayında borsa düşermiş bunu bakkal fırıncı bile bilir dediler longçulara keriz damgası vurdular noldu dow 27100 bist 100 113100 ordan sonrasına bakarız havayı koklarız esen kalın.
günaydın bakalım rızkımızda ne var bugün?
aselsan bilançosu varmış fakat insider çoktan haberi uçurmuş...
tıpkı koza grubunda yaptıkları gibi...
devlet elindeki şirketlerin bu sorununu çözmesi gerekir...
An itibariyle korona virüs salgını düşüşünü tamamen telafi eden ilk borsa biz olduk dünyada , bu gurur hepimizin...
bistde orta vade dönüş terine geldi.
ama önce 109.400 gapı da kapanabilir.
kapamayabilir de.
+- 1000 puanla orta vade tahmin size
çünkü orta vade sinyal 1000 puanı görmüyor
dowda 25600 son
125 bin son katlamalı ceton.
ondan sonra tekrar 2 gram lotlar ile savaşa devam.
140 bine giderse marcin yeriz çünküm. :he:
Zamanlama önemlidir
Hayati bir meseledir
Doğru hamleyi yaparsınız ama yanlış zamanda yaparsınız
O doğru en büyük yanlışınız olur
Bol kazançlar,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu forumda bulunuş amacı bana saldırmak olan
dreamworld nerede şimdi.
124.375 .............Long
Keşke baştan trendde kalsaydık :vk:
Sana kim gorev verdi hergun borsaya musteri cek diye merak ediyorum :)
Nasdag a bak bir
Adamlar ic savasta salginin en hasarli ulkesi bunlarda bile düşmüyor
Is yatırım analizi bugun ; türkiye varlıkları gelismekte olan piyasalara gore geri kalsa da yukselise katiliyor.
sp regor gırdı ve gideri var gibi.
3100 gördüğüm anda artık dakikaları sayrım, zaatleri değil. :he:
https://i.hizliresim.com/8OL69y.png