Size de hayırlı kandiller hocam.
Printable View
görünen o ki en son kristalde yanlış yaptım.
: Kristal Kola, Panagro Tarım ile "Fason Üretim Protokolü" anlaşması imzaladı**
Kristal Kola, Panagro Tarım ile "Fason Üretim Protokolü" anlaşması imzaladı.
KAP açıklaması şöyle:
Şirketimiz tarafından, aşağıda bilgilerine yer verilen ön anlaşmalar kapsamında,
ilgili firma ile yeni iş ilişkisine başlanacaktır,
"Torku" markası ile Balıkesir tesislerimizde 70.000.000 adet 250 ml Alüminyum
kutu ambalajlarında gazlı meşrubat üretimine yönelik olarak, PANAGRO TARIM HAYVANCILIK
GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. ile 26/10/2020 tarihinde "Fason Üretim Protokolü"
anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma konusu ürünler müşteriye 2020-2021 yılı içerisinde
teslim edilerek, tahsilatı gerçekleştirilecektir.
takipten çıkarmamış olsaydım kimbilir karlı bile yerine koyabilirdim.
Sorun aslında kristal değil bence. Fırsatlar bitmez Allahın izni ile.
Torku yaptırdığı işlerden memnun kaldıkça kristale iş çıkar
torku çok hızlı büyüyor.
bizim çocuklarında arkadaşlarınında o içecek ellerinden düşmüyor
tadı hafif colayı andırıyor bende sevdim.
Gözlemlerime göre Piyasada 2 çeşit yatırımcı var.
1- Rastgele veya duyum üzerine hisse alanlar.
2- Bilinçli hisse alanlar.
spk'nın son uygulamaları hep faul., bu firma neden alt pazarda işlem görür?
Hacim dersen hacim oluyordu, rasyolarına bakıyorsun güven veriyor
e daha ne arıyorsunuz?
Kristal gider...Pırlanta gelir...:)
garip ama sanki ülkermiş gibi davranıyor vatandaş, ülkeri bir sebeple almaktan vaz geçen torku alıyor.
sadece o ürünün ambalajıyla sınırlı kalmayabilirler.
egser de çok güzel bilanço getirmiş haklısınız, zaten güzeldi hepten güzlleşiyor.
yalnız benim bildiğim piyasada işlem gören hisseler c grubu hisseleri
a grubu çok avantalı b grubuda öyle
en avantajsız olanı bistte işlem gördüğü için bizim gördüğümüz verilere göre hisse hep düşük değerde işlem görüyor
bunu bir kaç kere yazmıştım.
Şunu demek istiyorum abi;
- Hisseyi aldığımız fiyatın altında satmamalıyız. En önemli kriter bu olmalı. Anayasanın değişmez 1.maddesi gibi.
Az para kazanabiliriz, ama zarar etmemeliyiz, zarar yazmamalı, bu çok önemli bence.
Bu kritere çok önem veriyorum. Elimden geldiğince bunu uygulamaya çalışıyorum.
Kısmet başka türlü olur da uygulayamayız, zorunluluk gereği satmak zorunda kalırız o ayrı.
Aldık Şişe`yi, başladık beklemeye, ama baktık ki hayal kırıklığı, hisse çıkmıyor...Portföy yönetimi işte şimdi başlıyor.
Kol kesebileceğimiz hisseyi mümkün olduğunca almayacağız abi.Tabii beşeriz, şaşarız.
Emeklilik ve de tam zamanlı "home ofis" borsa hayalimi, yeniden düşünmem gerekiyor zannımca :)
O gruba hiç bulaşmadım.
Genç yaşta kaybettiğim kardeşimin yerine kardeş bellediğim, çok sevdiğim bir forumdaş nedeniyle takip ediyordum.
O forumdaş kardeşim de bir süre önce vefat etti gencecikken, bebeleri babasız kaldı.
Bu vesileyle rahmet diliyorum demokrat76 kardeşime.
x hisseyi bir tasarruf aracı olarak değerlendirip her ay ne kadar tasarruf edebiliyorsanız o kadarını alabilip unutanlar hep kazanacaklardır.
çünkü borsanın mantığı firmalar yatırım yapıp büyüdükçe değerleride yükelecektir, bir canlının bir bitkinin büyümesi gibi bu kaçınılmaz son gerçekleşecektir.
yalnız seçim isabetli yapılacak.
bu günlerde tavanlayan kartonsanın bir gün bedelsiz sermaye artırımına gideceği çok net görülüyordu
şu gittiği fiyatı değil ama 1000 liraya dayandırılacağını yıllar önceden düşünüyordum
ama hiç bir zaman rasyoları ucuz olmadı, yada ben o yerinde sayarken başka bir hissede kazanamadığım için almadım.
Kisa bir soru; kartonun 1000 tl ye dayanacagina inandinda bizim ambalajin 100 e dayanacagina nicin ihtimal vermiyorsun topragim?
Cumhuriyet seninle var olacağız ..Atam izindeyiz ilelebet...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...16758eefc0.jpg
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama artık bu piyasada hiç bir şeye olmaz diyemem
90 milyon öz sermayeli 6 aylık cirosu 250 milyon olan on milyon para kazanan marşhall o fiyatlara gidipte tepe taklak gelmedikten sonra
bu piyasa da her şey olur.
örnekleri yazdım sildim kafa şişirmeyeyim diye, herkes biliyor.
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı50,17% BIST-100'deki Ağırlğı F/K Oranı14,30 Piyasa Değ. / Defter Değ.2,64 Dibe Uzaklık **246,41% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)23.797.172 Piyasa Değeri(TL)196.771.680 Özsermaye(TL)*74.440.797 Sermaye(TL)11.664.000 Net Kar(TL)8.780.350
gedzayı hazırladığın tabloya yerleştirirsen zaten görürsün toprağım
biz makul fiyatlamadan bahsediyoruz kırk yılda bir yapılan altın vuruşa gitmekten bahsetmiyoruz.
kartonda bu beklenti benim borsacılık hayatımla eşit.
Seneyede gedzanin buralara gelecegini ongormustum demeyesin :)