Yeni banka eski bankaya talimat mı gönderiyor? O şekil de oluyor mu?
Printable View
Evet .yeni bankada hesap açıp dilekçe yazın.yeni hesaba gondersinler.ama eft kesebilirler.pazarlik yapın.
Kayıp olmaz.sabah 9 da yeni bankada ol hemen fax çek.
Denizbank (DijitalDeniz)
TL 32 gun 13.1 %
USD 31 gun 3.1 %
Cevaplarıniz için çok teşekkürler...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selka vakıftan umudun yok galiba.. temdite 13.80 falan vermeleri lazım.. benimde çarşamba günü dönüş var vakıftan..
bakalım sana kaç verecekler..
Halen %15 alan yok mu ?
Mevduat faizlerini neredeyse %15 seviyelerine yaklaştıran majör neden , bankaların KGF aracılığı ile kredi verme iştahları.
Mevduat arzında tasarruf eksikliğimizden dolayı sıkıntı var. Hükümetin KGF aracılığı ile kredi verme hedefine hala varılmadı.
Kredi/mevduat oranları bankalarda rekor seviyelere geldi. Ülkemizde kredilerin geri ödemelerinin önemli kısmı, kredilerin yeni kredilerle kapatılması yani ötelenmesi. Esas büyük problemler , özellikle bu KGF kredilerinin geri ödemelerinde , bankaların bu kredileri mevduat bulamamalarından kaynaklanacak arz eksikliğinden dolayı yenileyememelerinden doğacaktır. Umarım bu durum kaosa yol açmaz.
Yeni Türkiye'de ilk elden giden bankacılık olacak
http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...-olacak-11035/
Sn.Memorex bana 3 gün önce karşı çıkıp; ekonomi ve bankacılık üzerine benzer şeyler paylaştığımda çok ciddi bir şekilde karşı çıkmıştınız...
Burada yazılanlara katılıyorum... %15 mevduat faizi olan yerde kira, personel masrafları + kar edebilmek için en az %18 ile kredi vermek gerekir... Ekonomi duvara toslayabilir..
Önlem şart...
Örtüştüremeyecek ne var?
FÖŞ bankacılık mefta olmak üzere demiş,
Sn. selka da bankalara dikkat demiş. Özellikle ufaklıklara. Sonra da bugüne kadar mefta olanların listesini vermiş.
Ortak nokta açık değil mi?
Hiçbir alaka yok.
FÖŞ bakan Canikli'nin ortaya attığı kredileri paketleyip satmanın özellikle de TCMB ye satmanın yaratacağı soruna dikkat çekmiş ve bu sürecin sonunda bankaların zarar göreceğini belirtmiş.Halbuki bizim Selka ile atışmamız sırasında bakan Canikli'nin kredileri paketleyip satma açıklamaları bile yoktu.
Ayrıca benim karşı çıktığım şey onun küçük bankaları aşağılayan tanımlamaları idi.Siz de bunu anlamamışsınız belli ki.
Bugünler de en yüksek faizleri Ak,Halk,Vakıf verdiğine göre ilk batacaklar bu bankalar mı? sizin mantığınıza göre.
Önce okuduklarınızı anlamaya odaklanın sonra itiraz edin.
Miktar 500k ise kesinlikle 14.30 oranları zorlayın. Ben 500k+ nisan sonunda temdit 14.10 almıştım. Geçen hafta MT si gözümün önünde 500k için bir vatandaşa 14.30 teklif etti. Kararlı olun hal ve hareketlerinizden nasıl biri olduğunuzu hemen anlarlar. Piyasa oranlarını bildiğinizi Vakıfın da 14.30 oran verdiğini özellikle belirtin. Yalnız bunları MT si oran almak için mesaj yazmadan önce söyleyin. Gidiyorum mesajı verin.
Forumda 15 alan oldumu?
500k da 0.10 kurtarsa mtnin cebine kaliyorda ondan .
ornek 500k için:14.- 14.10 arasinda 37.50 lira kadar fark var 10 musteriden 375 lira kalir azmi degil bence.
14.70 alan oldu galiba en yüksek
2016 şubat mart gibi TR de parasal genişlemeye giderse ne olur demiştim.
Gülünmüştü bana..
Gelinen nokta 2008 ABD krizini adım adım takip ettiğimiz..
Önce KGF dendi..Şimdi de bu yazıda bahsi geçen olay..
MBS lerden farkı yok..
Borç yap..
Borcu sat..Bir daha borç yap..
Şişsin MB ..
Dolar rezerv para ..
TL ne ?
Benim alabildiğim en yüksek oranlar;
Vakıf 14.30
Halk 14
Rodeo 14.50
Burgan da 14.60 gibi oran var mış...........
Bakalım 15 bu hafta görülecek mi?
Burgan mi ?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz hususunda cimri olan Kamu Bankaları, %14 verdiği bir ortamda nasıl olur da %15 faiz alan olmaz ?
Halk nasıl 14 veriyor anlamış değilim küçükler neden hala 14.50 veriyor ozaman enaz 16-17 vermesi lazım küçüklerin.
Kamu bankalarının faizde cimri olduğu dönemde kredi büyüme hızları piyasanın yarısı kadardı. Şu anda ise piyasanın iki katı. 6-8 aydır bu böyle. Ezberlere değil, nedenlere bakın.
En cok kredi veren bankalar en fazla mevdauata ihtiyac duyuyorlar .ihtiyac duyduklari tl yi neden mb den almiyorlar daha ucuza gelmezmi.
TCMB sınırsız bir kaynak değil. Teminatsız borç vermiyor. Teminat = her bankanın yatırdığı devlet tahvili kadar... TCMB sistemin sadece 30'da birini fonluyor ama çoğu kimse bankaların kredileri TCMB'den alınan paralarla verdiğini düşünüyor.
Artı, BDDK'nın zorunlu tuttuğu kredi/mevduat oranları var. Vade eşleştirme limitleri var (gecelik bulunan parayı 1 yıl vadeli satamazsınız). Bankalar rastgele iş yapamaz, kredi verecek banka mevduat bulmak veya tahvil satmak veya sermaye getirmek zorunda.
Halk cuma günü 14 önerdi....Öneren yabancı değil arkadaşımdı ...........:oleyo:
Rekabete Kamu tarafınında katılmış olması %15 lerin yakın olduğunu gösteriyor...Büyük meblağlara belki %15 veriyorlardır...!!!!
Burganbank, hoşgeldin mevduat faizini: USD'da % 4,35 ; TL'de % 14,85 olarak yukarı yönlü revize etmiş...
bu dolara da üzülüyorum ha ..yazık hangi ülkenin para birimiyse ..
deniz 13,50 olmuş burgan 14,85 veriyor. icbc 13,85