Hisselerde bir değişiklik yok
Printable View
Tire ve Sanko bugün iyi durdu . Önümüzdeki günlerde iyi olur . Enerji sektöründe toparlanma yayla ve ışıklara yarar ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi geceler internetin geleceği yok
Cemas' in bugünkü hareketi çok ilginçti. Toparlanma devam ediyor ...
Müsait olduğunuzda Kordsa ve pagyo için yorum alabilirmiyiz . Cümleten iyi geceler ...
Bist 30 dışında açık yasak.
Bilemiyorum ancak saçma sapan iliskiler , o kadar sorunsuz karli ucuz firma varken siz bilirsiniz ytd SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DAGHL iyi yerlere gelecek
bagfs 17.31 i hedefliyor
daghl 9.21 geçilirse 9.55 hedefler O DA GEÇİLİR İSE 10 :) YTD
Tborg tavan hayirli olsun
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol kazançlar internet hala gelmedi telefondan devam ediyoruz sistemsiz
Hayırlı günler hocam.alkımde yatırım fonları ve emeklı fonları güzel alım yapmışlar.teknik olarakta görüşünüzü merak ediyorum.
Konfurtu 11.0 lerde diillendirdim birazda taşıdım trader de yaptım.ama sabretseydik son bir ayda %60 kar ederdim.işte sabırsızlığın sonucu bu.
ısfın ozgyo gözüme güzel gözüküyorlar.
Akşam ilgileneceğim internet gelirse cepten bakamıyorum arkadaşlar
Esma hanım iyi gidiyorsun
Bagfs,daghl,nuhcm,ozbal takip listem Eklenecek olur ise yazarım.
selamunaleykum cümleten nihayet internet işi cözüldü esma MAŞALLAH baya bir ilerleme var
Borsadaki yeni duzenleme hakkinda Mebes bilgi verir misin?
Sn. Çelik çomak özlettiniz kendinizi. Hayırlı akşamlar. Netaş ve Oyakc yorumlarmısınız size zahmet
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın günlerden pegyo olbilir ytd
Hisselerin dağılımı nin değişimi yapılmıştır. Pay piyasalarının değişimi olacaktır. Bizi ilgilendiren asıl kısım. Hisselerin bulunduğu pazara göre tavan ve taban % 10 , % 15 , % 20 gibi olacaktır, devre kesiler dususlerde ise tetikleme %10 , %7.5 , % 5 şeklinde pazarına göre olacaktır... buna benzer uygulamalar.
Hocam Tborg ta ki hareket normal mi?
Karsn güç toplamış gibi görünüyor 3.13 yokladı üstü kapanışlar yeni bir yöne doğru yükselişi tetikler ytd