Film gibi polho seyredimine doyum olmuyo
Printable View
Film gibi polho seyredimine doyum olmuyo
Tuprs ın bile tavan olduğu borsada 3 kuruş soksan tavan olacak polho eksi seyrediyor borsa yüzde 6 yukarda ve sen sadece 48 cent ten işlem görmektesin.
Hisse gittiginde dolar burasi sallayan sallayana olur gitmediginde kimse yok niye gitmiyo diyen yok ben yazayım 0.52 cent burayı gecmeden bişey beklemiyorum çok oyalanacaz buraya kadar.yatirim tavsiyesi degildir siz kendi bildiginizden vazgeçmeyin.
Direnç filan hikaye istesin spek soksun parayı bak ne oluyor ama adamlar tencerinin dibini kazımaktan bıkmadı
Mal hisse devre kesti.
Bunca millet sirkete orttak olmus bunlarin derdi eziyet.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirketin en az 5000 küçük ortağı var,bilginize .
Devre kesmeseydi tabandik.
Dapol premıum resıdence ?
sevmediğimiz hareketler bunlar...oldu mu oluyor...
sevmediğim laftır ama onaya geliyor sanırım...
buralardan tepki vermezse 7,90-8 lere değip bir müddet daha sallanabilir...
bu tür zor giden kağıtların bazen çok kanıttırması, sanırım sabahtan önceki en karanlık zamanlar gibi görülebilir...
umarım o sabah yakındır...
ytd
Bindik bir alamete gedeyoz kıyamete ameniyynn
Piyasa 3050 den 4000 e geldi polho 0,46 cent
2 buçuk yıl önce 1500 endekste 0,50 cente almışım müthiş bir yatırım olmuş.
[QUOTE=KARTAL41;6148752]Bindik bir alamete gedeyoz kıyamete ameniyynn....................
......
Boyacı küpü gibi maşallah ver alttan geliyor missss
Borsa bir haftadır rallide bizim speğin haberi yok. Borsada tek başına böyle bir şey .
Muhteşemsin adamsın herkesi kucakladın kefenin cebi yok yeterbe kardeşim endeks 4000
Martta “bu kağıt 1 senelik ralliye başladı. Hedefim şubat” demiştim. Varsa böyle tutarlı bir iddiada bulunan yapıştırsın buraya da görek. Burda gizem yaratıp sürekli övünen tiplerden çektik zaten ne çektiysek. Bi tane “muhteşem” muhasebeci bir arkadaş vardı. Şöyle muhteşemim böyle muhteşemim diye sıkıyordu. Halbuki daha boyanın konsolideye nasıl yansıdığını dahi bilmiyorsu. 4 küsürden sattı gitti dahi arkadaş.
Diğeri de ona katılılıyordu, sonra attık konsolide hesabını kitabını ama kafa bile yoramadı kapasiteli arkadaş. Sürekli gizemli takılıyordu. Habire imalı dolu gözüken ama sıfır içerikle “haberlerle” geliyordu. Neyse amacım rencide etmek değil demek istediğim boş yapıp kendini nimetten saydırmak isteyenlere. Yoksa mi buraya gelse hergün sövsen rahatsız olmam. İnsanları boşa meşgul edecek gündem oluşturmuyorsun çünkü. İlgi meraklısı değilsin. Kartal seni zaten istesem de okuyamıyorum kusura bakma :) bu kadar boşu ben niye yaptım peki (bakın kabul ediyorum) çünkü burası boş yapma yeri. Bişey bilen olsa buraya gelip hergün ne yazılmış diye bakmaz. Bnm sinirlendiğim matah bir bilgisi varmış gibi davranan tiplere. Ben martta havayı kokladım ve burda kimsenin etmediği iddiayı ederek 1 sene ralli dedim. Normalde üçüncü gün, noldu lan senin rallin deyip adama dediğini yedirmeniz lazım ama görüyorsunuz. Yıllık grafiği açıp yabancı bir hisseymiş gibi bakmanızı öneririm. Adeta füze. Eminim hisseye yeni bakanlar lan bu adamlar niye bu kdr ağlıyor diye şaşırıyorlardır. Kısaca ben bıralardan, maliyetime gelmiş olmasına rağmen satmam. Güvendiğim şerefsz polho değil daha ziyade borsadır. Seçim öncesi yemez…. Bu kadar
Yazmısin bos yazmisin ben sana ykb.alarko holding .pgasus dedigimde ne konusuyodun ben bunlardan kazandim milyon koydum pole 3 den biliyosun okumuyomus çokta tın memedin kucagindasin yapcak hicbiseyin yok ben rahatim indikce alacak param var giderse de milyonlara milyon katacak param var sen bak dalgana .
Ortaklar bilanço beklentiniz nedir geçen yıl 9 kasımda gelmişti. Fazla zaman yok tahtayı yapan khpenin doğurduğu bilançoda ne yapacak merak ediyorum. 9 aylıkta kimya coştu, poliport bozmazsa Hellastaki gelişim ile rekor geliyor. Kaldı 10-15 iş günü. Tahmini olan varmı?
Twitter da söven ortaklara selam olsun az bile söylüyorlar, Borsanın uzak ara en kötü performansı polhodur. 1500 bistte 50 cente almışım bistt 4000 elin oğlu üsküdarı geçti hisseler 5e 10 a 100 e katladı vurayım yaptığı ralliye . Etmiyecek şirketler neler yaptı ederini aldık para pul oldu hergün gördüğümüz işkencede cabası. Seçim sonrası Tufan öncesi ne kurtarırsan . Tüm ortaklara slmlar iyi akşamlar
25-04-2022, 23:18#2864pisyedili01 pisyedili01 şu an forumda
Sadık Üye
Duhul
Apr 2022
İkamet
adana
Gönderi
1,360
Hayırlı geceler.yeni üyeyim ve ilk mesajım.herkese bol kazançlar
.................................................
İlk mesajımı yazalı
6 ay olmuş , 1/2 yıl
50 yaşda 100 dene 6 ay var demi ?
Hayatımın yüzde 1 lik bölümü geçmiş foruma gireli polho ya ortak olalı vay be !
Biri zamanı durdursun ,çok hızlı akıp geçiyor hayat .
yok be ortak bi an hesap yaptım.
Keskin zekayı kim kaybetmiş ki ben bulayım ?
Ama keskin zekam olsun da istemezdim .
Filmdeki sahneyi hatırlarmısın sn Mİ16
"ben mavi hapı almak istiyorum ,biftek yediğimi zannetmek istiyorum"gibi birşeydi.
Zekam az çok vardır.Ama en mutlu olduğum an bunadığım an olacak muhtemelen.
“Biftek yediğimi zannetmek istiyorum” evet çok severim… benim için de çok derin bir cümle…… sadece nokta koyarak bu güzel cümleye yorum katarak bozmak istemiyorum. Realite mi yalan mı…. Hep acı da olsa realiteyi seçmek oldu hayatım. O yüzden aldığım hisse de dahil kötülediğimde hep düşman kazandım. Halbuki rasyonalist olmak bu kdr mı zordu…
Kartal ne dediğini anlamıyorum nokta virgül yok ama sen bizim doğru yazdığımızı da anlamıyon. Ben sana ne zmaan dedim ki polhoyu alma ya da satma vs git alarko al vs. Kazandıysan helali hoş…
Yaklaşık bir ay önce bana mesaj ile destek veren arkadaşlar mesaj kutularını kontrol etsin eğer mesaj gelmemisse gözden kaçırmış olabilirim tekrar bir mesaj atsın üste çıksın göreyim.
Konsorsiyumda para yok galiba 5 gündür düşen hisseden 10 bin lot mal alabilen yok piyasa 5 gündür ralli yapıyor üstelik bu garibana kimse alıcı olmuyor. Nerden satsan alttan geri alabiliyorsun. Alkışlar spek e
Bilanco ne zam gelebilir tahminen..
Son gün 9 kasım ortak evet.
https://www.mkk.com.tr/sites/default...-Tarihleri.pdf
Bilanço tahminim 700 üstünde bakalım yüzler gülecek mi? Varmı tahmini olan?
Ya normalde yazmiyacaktim ama ithamlar kötü olduğu için yazıyorum. Oncelikle "gitmeyen hissede millet ne mesajı atacak %15 indi sana millet ne yazsın" demişsin ya,
- o kadar kişi yazıyor ki burada hiç yorum dahi yapmamış o kadar kişi var ki ve atılan mesajlardan gözümden o kadar kaçırmışım ve o kadar geri dönüş yaptılar ki sepetindeki bjk hissesi ilk yazdığın yere yükselse o kadar sasirmazsin sayın kartal.
"Patrona mi calisiyorsun" demişsin
-hayır patron bana çalışıyor sonuçta benim ortak olduğum şirkette yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor.
"Analizci dediğin bilgiyi yazar haber mi gelişme mi var milleti mi fisliyorsun?" demişsin.
-Biliyorum ki aslında sen beni fisliyorsun buraya yazmam için, yani aslında son cumlende yazdığın gibi herkesten çok sen çakallık peşindesin.
En azından kimse siz ikiniz gibi burada kalabalıkta atar yapıp tenhada özel mesajdan "reis", "üstad","hocam" yazmiyorlar.