Arkadaşlar,
Kırıkkale de Tüpraş'tan 26.4 milyon dolarlık ilave ufak bir iş daha alınmış.
Printable View
Arkadaşlar,
Kırıkkale de Tüpraş'tan 26.4 milyon dolarlık ilave ufak bir iş daha alınmış.
Cekirdek parasi KAP bile atmaya degmez :) yuzde 10 kar biraksa 16 ay biraksa . Tekfen towerdaki moruklarin maasi cikar , doymazlar onlar 1 senelik bunak zekoya ve benzerlerine odenen maaslar israftir ziyandir
https://www.tradingview.com/x/y1t3chM9/
20 civarından alınıp 40 civarına satılır mı bu kağıt. Görüntü nefis..
Patronlar serefli olursa Evet !! Haysiyetiz olduklari icin hepsi bu soru havada kalir ne yazik ki . Boyle adi , hirsiz , haysiyetsiz yoneticiler ve patron gormedim ben hayatimda . Bayramlari zehir olsun oc larinin
Tüm hissedarların Kurban Bayramı kutlu olsun:byr:
Amin ortak
Sessizliğe bakılırsa yönetim kurulu hep beraber tatile gitmiş
6 aylık sonuçlar hazır olmadığı için spek aşağıdaki fotoğrafı sızdırmış
Tekfen vakfının ise “Bilgi sızdırma” isimli kitabın Sponsoru olmaya karar verdiği duyulmuş
Bayram eğlencesi aşağıda resim hangi YK üyelerine ait ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...19844e5d25.jpg
Adamlarin stratejisi baska, robot falan hafif kalir
Bugun yatirimci liskilerine telefon edin bakalim Kim acacak ?
Duyduklarim dogru ise hafta sonuna kadar Tatil
Etmisler
Eger dogru ise, zikkim olsun
Sanki sirket karli, calismaya ihtiyac yokmus gibi
Sanki yurt disi calismiyor ve takip Edecek proje Yok gibi
Sanki umudu kesmisler gibi
Millet imamoglu’ nu elestirirken pandorra yi ne yapmak lazim sizin insafiniza birakiyorum.
Robotlari kurmuslar , tatile cikmislar iste . Milletin kanini emenlerin burnundan fitil fitil gelsin
Çoğaltmaya karar verdim. Bu arada yeni beklentim artmasın, hatta düşsün ki biraz daha alayım 5-10 kat yükselsin öyle satarım
Şimdi patroncuklar düşünsün.
Ytd
Bir tane gerizekali var Twitter da hala rusya ukrayna savasi yuzunden dustu yazmis Tekfene , cevap verdik alakasi yok diye bloklamis . Bu cahilleri binlerce adam takip ediyor , eger rusya savasi ile alakali olsaydi operasyonlarinin yuzde olarak agirligii orada olan enka darmaduman olurdu . Tersine o gunden beri enka doludizgin gidiyor. Bugun yine cikmis ben soylemistim diyen salaklar , hala 22 tl kagit Dolar bazinda zirvesinin 1/4 unde 3 sene oncesine gore hala bu sirketi ovuyorlar
Benim bakış açım tamamen değişti. Bu kağıtta çok büyük oyun var. Kağıdın BIST 30 performansına göre değeri en kötü 5 Ereğli. Bu düşüncem sadece kendi görüşüm. Zaten tersine durum olsaydı birileri fırsat varken mali uçurur kucağa bırakırdı. Mal çok değerli Çok da bekleyemez. Yarın yine alacağım.
YTD
Mal cok degerli hele ki varliklarini ve is yaptigi sektorlerin gunumuzun trend sektorleri oldugu dusununce . Yeter ki seref yoksunu patronlar ve haysiyetsiz yoneticiler bir anda yatirimci dostu olmaya karar versinler
İlk 5 kurum
3 aylık takasta 10 milyon lot alış
Aylık takasta 6 milyon lot alış
Garantide görünen 13 milyon lotta yabancının olduğu kanaatindeyim yani gitmesi için yeterli mal toplandı gibi
Bu gün de birazcık aldım. 5 yıllık uzun bir yatırım planım var. 25 altında tüm kademelerde kemiksiz alıcıyım. 25 üstünde de yine ortalama düşürmek için alıcıyım. Ne demek istediğimi eskiler çok iyi anlayacaktır.
YTD
Bugünkü dünya gazetesinde yazı satınalmışlar
Konu: ventures
Milleti soyup soğana çeviren Cem Uzan’ın ilk karısından olan oğlu konuşmuş
Yazı - köşe satınalacaklarına adam gibi ventures hakkında şeffaf paylaşımda bulunsalar daha makbule geçer
Bakın tanıdık mı ?
https://gazetemanifesto.com/2021/mer...ri-468338/amp/
Tarih tekerrürden ibarettir ortaklar
eski hesaba göre her daim tav ile eşittik......
benim hesap çarşıya uyana kadar devam.....
maliyet defter bedelinin iki lira altında.....
6,80 lerden tukaşı 18 lerden de tekoyu ısrarla tutmaya devam..:whistling:
çooook çektirdi bu teneke millete çoook.....
zamanı gelince arkama yaslanıp kahvemi çayımı içerken satma keyfini yaşarım nasip olursa.
:drunk:
her daim kazandırdı tekfenim sağolsun...
borsada ihtiyaç olmayan para ve yedek akçen de varsa bi de diplere yakınlardan aldıysan her daim kazanırsın....
Allah bu sirketi yonetenlerin ve patronlarinin belasini en Agir sekilde versin , coluklari cocuklarindan ciksin hepsinin .
24-24.10 arasında yeni savaş başlar oraya kadar heyecanlı bi durum yok
Sen diyorsan gider legolas , 2.5 dolardayken bu iblisin 1 Dolar olacagini soylediginde gulmustum:) essek degilse olsun zaten 29 . Biraz gaz alirlar iste o rakamlara
Gitmezse taaa .........
dostlar gübre işi ikinci çeyrekte nasıl gitti? Ek olarak son hammadde düşüşünden nasıl etkilendi? Bu soruların cevabını bilenler var mı acaba?
şişenin 3 lira arkasından gelip 3 lira fark attı kısada....
ama buralar kesmez daha baya bi yolu var.....
sene sonuna güzel yerlere gelebilir.....
arada bi sat bekle al yapsam da portföydeki ana gövdeyi sene sonuna kadar inatla tutmaya devam.....
şimdi iyi bilanço gelirse resmen yatırımcı dökmek için fonlarla birlikte bir senaryo geliştirdikleri ortaya çıkacak. başka türlü nasıl alacaksın malı küçük yatırımcının elinden?projelerden beklenmeyen zarar ettik de bilmem ne
Daha önce bu şirket “sızdırır” demiştim, son 2 çeyrek de haklı çıktım
Son 10 gün harekete bakınca acaba 1. Çeyrekde zarar yazdıklarını geri mi yazacaklar diye düşünüyorum
Nasıl olsa tam tasdik denetim yok
Doldur boşalt
Önce (-) yaz, sonra (+) yaz millet adam oldu sansın
Son çeyrekden sonra yapılan hisse işlemleri incelenmeli
Dürüst Tekfen:)
Twitter ufurukcu kaynar olmus , herkes 29-30-32 tl cizgiler ciziyor . Cemal Bey ve Doktor Ugur Bey disinda 1 tane temel analiz sirket bilgisi paylasan yok . Bilanco hareketi 2021/3 Bilanco hareketine benzer , Naci Agbal gorevden alindiktan sonra borsa duserken direncli davranmisti simdi de oyle her zamanki gibi sizinti var ancak Bilanco beklentisiyle olacak hareketler bu kagitta uzun suredir olanlarin yarasini sarmaz . Daha somut aksiyon lazim . 2-3 gundur kagidin fiyadi artti diye haysiyetsiz yonetim ve patronlari burada ovecek degilim , bi tane skk dusecek edecek diyenler burada mi diye yazmis Twitter da guya bize laf edio . Lan dusecegine inansam 3 senedir bu kagitta full mal durur muyum. 80 tl olmasi gereken kagit 24.68 oldu diye sevinecek degiliz cahil herifler . Fiyat odakli gunluk vurkaccilar varken bu patronlar da yonetim kurulu da bizi daha cok sogusler. Su sirkette Gercekten yatirimci olan hakkini savunan sirket icin kafa yoran 10-15 adam var max . Bi de bazi cahiller yaziyor rusya ukrayna savasindan etkilendi etti diye , bu kadar gerizekali insan varken Haci murat bize daha cok gecirir . Her gun maillerimi atmaya ve Kara propagandaya devam ediyorum sirket yonetimi ile ilgili , hakkimi alana kadar da devam edecegim . Yakinda yeni magdurlar yaratir bu seref yoksunlari. Sirket yonetiminin seffafligi durustlugu tesis edilmeden bu sirketten bu dinazor tayfasiyla bir sey olmaz , anca gunluk vurkac yapilir
Ak yatırım 2,çeyrek bilanço beklenti analizi tarih olarak 11 ağustos belirtmiş
Taahhüt iş kolundan %8 FAVÖK marjı bekliyoruz. Gübre
iş kolu dolar bazında artan gübre fiyatlarından olumlu
etkileniyor.
çok yüksek kar açıklaması bekleniyor.yaklaşık 1,5 milyar dolar döviz alacağı para var.buda yaklaşık 25 milyar lira eder. toros gübrenin satışı söz konusu,bunların her biri çok önemli beklentiler.bilançoyda fazla kar gösterilmemesinin en önemli sebebi bence döviz bozdurma zorunluluğu nedeniyle hükümetin pusuya yatmış olması.şirketin büyük oranda geliri dolar cinsi.bilançoya bu dolarları soksalar hükümet bunların üzerine çökecek.ben bilançonun objektif hazırlandığı kanatinde değilim.gerçek gelirleri saklıyorlar. sorun hükümetin ne yazıkki şirketlerin bozduracağı dövize muhtaç duruma düşmesidir.
yatırım tavsiyesi değildir.
Zaten 2 senedir diyorum , bu sirket o santiyelerde o zararlari etmiyor edemez . Mevcut iktidara guvenmedigi icin parayi yurtdisi santiyelerde zarar ettik diye sakliyor . Umarim serefli haysiyetlidirlerdir de bu tazminleri alabiliriz. Pek inanmiom Bu hirsizlara ama belki bir gun o paralar sirketin kasasina girer
üstadım eskiden iyi gelen bilanço beklentisi ile 4 lira 5 lira tekfen üstüne koyardı sonra bir aya yakın rolantide takılırdı....
Bir hafta öncelerde 21 lerdeydik .. haftaya 26 lara gidebilir ve rolanti vaziyetine geçebilir diye düşünüyorum....
bu çıkış ya iyi bir bilanço beklentisi veya güzel iş haberleri beklentisi de olabilir....
rakamlara ve tavanlara takılmadan gaza gelmeden yola devam...
sene sonuna kadar inatla sabırla beklemeye devam..:whistling:
bundan emin olun kesin o paralar girecek döviz cinsi gelirleri şirketler bilançoda göstermiyorlar bu gelirler yerine zarar yazıyorlar. sadece tekfen değil bütün şirketler bunu yapıyor bu nedenle şirketlerin kar beklentileri acayip düştü.hiç bir ülke dolar vermek istemiyor T.ürkiyeye.BÖYLE ACAYİP BİR YÖNETİMİMİZ VAR. ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN.YOKSA TEKFENİN DÖNEMSEL OLARAK Milyar milyar kar açıklaması gerekir.
Atakan ustad şu an beklenti iyi, teknik de iyi ama tekfen benim dürüst yönetim filtremden geçemez artık.
Çok net bir ahlaksızlık yaptılar. iyi niyetli olsalardı zarar açıklandığı çeyrekte kurum beklentileri o kadar yüksekken analistleri çağırırlar toplantıyı o zaman yaparlar, beklenmedik zararlar var diye durumu anlatırlardı. niyet belli.
söylediğim yanliş olsaydı eğer manşetlerde filan şirket şu kadar dolar bozdurdu diye övüne çvüne yazarlardı. ben hiç duymadım.vestel ,vestelbeyaz,arçelik,petkim vsvs..... bunların ihracat oranları çok yüksek şirketler hepsinden büyük kar düşüşü bekleniyor.tek sebeb gelen dövize hükümetin el koyması . daha binlerce örnek verebiliriz.
Agresif alimlara ve toplamaya devam. 2 Enka ederse alımları yavaşlatırím.
YTD
Tahtaya yön verenlerin sağı solu oynamaya başladı. Mal toplamaya devam ediyorum. Önce TAV, THY ye vs yetiselim sonra da dolar zirvesi.
Durumlarda değişiklik oldu. Şimdi onlar satsın ben alayım
YTD
Beyler magdur olmak istemiyorsaniz bu sirkette , yonetime pisliklerini yuzune vuracak mailler atin. Kafalarina gore at kosturduklarini zannetmesinler . Ben milletvekillerine tasimaya basladim bunlarin santiyede kaybolan paralarla ilgili durumlari , o paralar gelecek !! tazmin mevzusu radarimda sakin ama sakin ufak rakamlara aldanmayin . Toplam 500 milyon dolar tazmin edilecek diye zarar yazildi . Bunun pesini birakmamamiz lazim .
Katar : 110 milyon dolar
Rusya : 140 milyon dolar
Azeri stadi : 50 milyon dolar
Arabistan : 100 milyon dolar
Libya : 100 milyon dolar
Hadi Libyada muhattap bulamiyorsunuz oraya bir sey demiyorum , diger santiyelerdeki paralar sorgulanmali. Sirket degeri kadar alacak var !! 400 milyondan 20-30 milyon alinip agizlara bir parmak bal calinmasin. Bu pislikleri herkese sosyal medyada duyurun , rahat rahat at kosturmasinlar. Yoksa agir kaziklaniriz soyleyim hepinize. Ben mevzuyu maliyeye tasiyacagim , maliniza sahip cikin sizi soyanlardan hesap sorun