Siz Kk iktidarda zannediyorsunuz zannımca .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz Kk iktidarda zannediyorsunuz zannımca .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/omergencia/statu...pWo9N_YOA&s=19
Suyundan da koy popülizm de nirvanayı göreceğiz az kaldı
KK nın gece yatıp sabah ortaya attığı saçma sapan projelerinden millete gına geldi.
Muhtar yardımcıları projesi ise tam felaket.
Muhtar ne iş yapıyor ki bir de yardımcına asgari ücret verilsin.
Bu arada muhtarlar yaşadı.
Emekli maaşlarına ek asgari ücret de cepte.
Tek yaptıkları akşama kadar emeklilikte yaşlılarla sohbet etmek.
Kimisinin Emeklisi+muhtar maaşları 15-20 bine yaklaşır artık.
Bir de eşini akrabasını yardımcı seçtirip toplam geliri patlatırlar.
Bir gün trafik polisi çevirmede bir muhtara emniyet kemerinden ceza yazıyordu. Adam utanmadan ben şuranın muhtarıyım diyordu. Sanki önemli bir makammış gibi...
Bir de HDP nin desteği ile bu KK başkan olursa...
Ne zihni sinir projeler ortaya dökülür...
Adam durup dururken güya sağdan oy alacağım diye dururken başörtüsü sorunu çıkardı.
Meral bacı saçını başını yoluyor ama adam nuh diyor peygamber demiyor.
Türkiye için tek kurtuluş doğrudan dolara veya euroya geçmek.
O vakit, bol keseden para dağıtmak olmaz.
Ancak bu politikacıların işine gelmez.
Halk bıktı, kendiliğinden dolara geçti.
KK meclis desteği ile gelirse çok uzun süre yerel para tutmam.
Hiç güven vermiyor...
Biz son yerel seçimde CHP li oy vermiştik.
Adam popülislikten kenti köpeklerle doldurdu.
Çağdaşlığı (insanı öne çıkarmak değil) köpek sevmek olarak algılıyorlar. İktidar medyası ise hergün köpek saldırılarını işliyor.
Köpekler akşam saatlerinde topluca insanlara saldırıyor, öldürüyor. CHP li belediyeler için onlar can. Siz belediyede iktidarsanız, bir köpek olayını çözemiyorsanız nasıl hükümet olacaksınız diye insan soruyor.
Sizce geniş kitleler için hangisi etkili olur?
Dikkat ederseniz muhalif medya EYT nin yanında sadece bir bebek için 36 milyona mal olacak SMA bebekleri için kampanya yapıyor. Devlet sana hayatın boyunca kaç para verebiliyor.
KK da bunu da devlet karşılacak diyor yanlış hatırlamıyorsam...
İddia ediyorum ki bu ülkede bir yılda köpek saldırısından ölen insan sayısı SMA dan kat be kat fazladır.
Özetle tarihin en büyük ekonomik krizi yaşandığı ve adalet-hukukun sorgulandığı, kadrolarda liyakatsızlık, işsizlik, pahalılık, devlete memur işçi alımında mülakatın olduğu bir ülkede CHP nin hala yüzde 25 lerde olması ne büyük BECERİKSİZLİK, halka UZAKLIK.
KK yerine hiç bilinmeyen, siyasetten hiç anlamayan biri de olsa aynı oyu zaten alır.
Örnek Mansurun çıkışı...
Mansur CHP ye başkan olsa CHP nin oyu yüzde 30-35 i rahat geçer...
Dedik burada kkm türev işlemde kullanılmasına dair yasa yok
emal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
3s
Hayırlı uğurlu olsun.
Bunun böyle sonuçlanacağını baştan öngöremedin mi?
Eeee senin seçim vaadine ne oldu?
Olayların tek sorumlusu ne RTE dir ne de KK dır..Olayları fazla kişiselleştiriyorsunuz...
Halk İktidardan bıkmış muhalefeti iktidar yapmak istiyor. Muhalefet gerçekten İktidar olmak istemiyor...İktidar ise çok fazla hatası olduğundan koltuğu bırakmak istemiyor...
Siz olayları KK şahsında veya RTE şahsında değerlendiriyorsunuz bu işler ekip işidir. Vitrindeki nin önemi sadece seçmene şirin görünme yüzüdür. Ama toplum Merkez sağ patilerini sever..AP den AKP ye kadar yığınla Merkez sağ parti iktidar oldu ve ülke bu hallere geldi....Merkez sağın Halk tarafından şirin görünmesinin arka planına Marshal yarımlarının nedenine bakmanız lazım...
EYT sorunu çözülmeliydi ama 50 yaş ve kademeli olmalıydı..Henüz yasa ve yönetmelik çıkmadı ama genel yaklaşım 43 yaşında adam emekli olacak...
İstanbulu Kaybetmek AKP nin içine oturmuş , Seçime kadar KK nın dediklerinin hepsini yapacak...:oleyo:
Sıra geldi Emekli ve Memur zamlarına ...Mutsuz olan bu kesimde rüşvetini alacak gibi görünüyor ondan sonra AKP tekrar iktidar olursa vay sabit gelirlinin haline ...450 dolar olan emekli maaşı 50 dolara düşer :oleyo:
Neyse Halk ne isterse o olur...
Opsiyonlu kur koruma yasaklanması yeni işlemleri kapsıyordur heralde değil mi?
Konya'da sabah saatlerinde evinden çıkan kadın, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...RLpKtJiNQ&s=19
Köpek seven ve sevmeyen mahalleler belirleyip. Köpek sevmeyen mahallelerdeki köpekleri köpek sevenlere taşırsak bu sorunu çözeriz.
Ne yazık ki insanımız sokak köpeklerini beslemeyi seviyor ama dışkılarını temizleme konusunda herhangi bir faaliyet göstermiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dun opsiyonlari bitirdiler.mevduat faizi zaten verdirmiyirlar dolara.eee.napicak musteri.biktik artik.bu baski nereye kadar.
https://www.memurlar.net/haber/10511...m-yapildi.html
Avukatların CMK ücretlerine yüzde 122 zam yapıldı...
Kiralardaki artış yüzde 25, özel okul artışı yüzde 36 ile sınırlı bir ülkede....
Ev sahibi kiracı davalarını artır, avukat ücretlerini de yükselt....
Özel okulda nitelikli öğretmen yerine yeni mezun işsizleri karın tokluğuna çalıştır...
Ne güzel bir düzen...
https://www.youtube.com/watch?v=HsHJiU5-ljU
Ne güzel anlatmış KK nu...
Günaydın arkadaşlar, Fiba 1.000.000 üstü %28 teklif ediyor (Subeden alınan teklif, yeni girişli para olacak)
reyis basganın eyt çıkarması ile popülarist çıkışı hazineyi enkaza çevirecek.
gözlerde ki ışık bile bu kadarını beklemiyordu ve karşı çıkmıştı.
Ancak reyis ve ekibi koltuğu kaptırmamak adına bol keseden seçim rüşvetlerini verdi.
Şimdi bu kanun kesinleşirse ve uygulamaya konulduğunda
geçmiş tarihte eyt takılan ve emekli olanlara da hak doğacaktır.
kaç yıl emekli maaşı alamadılarsa bu farkı sgk dan talep edecekler.
sgk olumsuz bildirimde bulunduktan sonra
mahkemelerde hukuk mücadelesi verilecektir.
sonuçta danıştay vatandaş lehine karar içtihatını açıklayacak.
geçmiş dönem mağdurları da haklarını alacaklardır.
al sana bir ekonomik külfet daha.
Sonuç:
kazandığın koltuğu devretmek üzere alacaksın.
devredemiyorsan sorun sende bizde değil.
Gercek emeklilik temettu emekliligidir..
1986 yilinda zorunlu olarak bagkur kaydimi yaptirdim.
Zorunlu olmasa zaten girmezdim.
Amacim emekli maasindan ziyade yasliligimda saglik hizmeti alabilmek idi cunku 90 li yillarda ozel saglik sigortasi pek yaygin degil idi ve dahasi belli bir yasdan sonra atarlar diye korkuyordum.
Her ay asgariden ki bu ortalama 100 dolar idi bir prim odedim.
Bunun yerine 25 yil boyunca her ay 100 dolarlik EREGL biriktirse idim bundan cok daha iyi olurdu.
En azindan cok daha yuksek bir gelirim olurdu.
Birikimlerimi cocuklarima aktarabilecektim.
Pismanim, magdurum.
Syg,
Akilli adamin bu dovletle isi olmaz..
Syg,
Faturayi tum millet odeyecek...
Ayemef gelir bir reform daha yaptirrir hem de ope ope.. :)
Syg,
https://www.youtube.com/watch?v=nMjw0-kZP2k
Kim ne veriyorsa ben 5 TL fazlasini verecegim...
Beni en cok etkileyecen vaad bu idi..
Syg,
reyis basgan sen bi tanesin....
Ahhhh reyis bee keşke İskandinav ülkeleri kadar batabilsek.
I speech kürsü.
https://twitter.com/i/status/1608177220501274625
https://twitter.com/i/status/1608177220501274625
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
11s
Sıradaki gündemim otomobilde ÖTV. Sonucu biliyoruz, beni yorma
@RTErdogan
Senden "kader mahkumlarına af" söylemi de bekliyoruz KK.
Senin raşhandan neyin eksik.
Belediyelerin 4 ayaklı itleri kent meydanlarına saldılar, sıra en az 50-60 sabıkası olan eli kanlı iki ayaklı itlere gelmedi mi?
Onlarda salınsın.
Yeni yeni hırsızlıklar, internetten dolandırıcılıklar, mafya ile kamu malına çökmeler yapsınlar.
Sen de sosyal demokrat olarak bundan oy devşireceğini düşün...
devlet vatandaşa diyor ki ,dövizi/altını falan unutun...
KKM'de büyük bir ihtimalle % 0.10-2'lik oranlara kabulenmeyip , banka müşteri temsilciisinin tavsiyesi ile opsiyonlu KKM'e yapanlara bir kazık atacaklar....
bu kadar döviz açığı var birilerinden bunu çıkarılacak ...
yılbaşından sonra dövizdeki şu andaki çifte fiyat işi daha da açılacak ...
fizkiye dayalı altın.s1'de de bir sürpiz yaparlarsa şaşırmamak lazım ...
Tarihe ikinci kez SGK yı batırmayı and içmiş siyasetçi olarak geçeceksin KK.
Senin alacağın oy un batsın....
Ayyylar öncesinden yazdık çizdik burada..
KYK affı..
Memur 3600
EYT
Asgari zammı..
Bunlar tamam..
Sırada teknolojik gelişmeler gaz maz petrol maden falan var..
İlk olarak TOGG show..
Ardından MMU show..
Bu arada çok beyin yakan para saçmalar da görebiliri..
Devlet bankalarına olan kredi borcunun faizini sıfırlama gibi..
Genel af olabilir..
seçim olmaz..
seçimi kaybetmez..
seçimle gitmez..
İlk maddeyi garantiye almaya çalışıyorlar..
Yani kazanacaklarından emin olmaya çalışıyorlar..
Piyasa hakikaten hiç durulmuyor.
Yazın mutfak dolabı yaptıramadım, sonbaharda yaptıramadım. Kışın da en az 2 ay gün veriyorlar.
Söyledikleri, asgari zamdan etkilenmek istemeyen halk, müteahhit herkesin yoğun sipariş verdiği...
Dişçiye gidiyorsun aynı. Herkes yeni fiyatlar devreye girmeden dişini yaptırmaya çalışıyor.
Mal desen herkes stokçu olmuş, evine işyerine mal yığıyor....
Ki sisteme girecek 2,25 milyon kişinin yaratacağı para bolluğuna ek yüksek asgari ücret, beklenen seçime endeksli emekli ve memur maaşları, özel sektör maaş zamları, beklenen ucuz krediler yine büyüme ve enflasyon devam edecek gibi...