mutemel tabi hala akşam kapanışa yakın bir sürü firmanın ges basvurusu var. bu sene de gidecek gibi duruyor.
ama şu bilanço gelse de belirsizlik ortadan kalksa..
Printable View
grafikte bizde sıkıştık sıkıldık :kahkah:
Tahtacı hala tabağın dibinde çorbadan kalanları sıyırmaya çalışıyor.
Sıyır, sıyır.
Eninde sonunda ana yemek gelecek. :kahkah:
1/02/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde şirketimizin, DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından ‘'HARİCİ TİP OG AYIRICI ALIMI'' ihalesine katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek, ihalede 1. olduğu bildirilmişti.
DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından şirketimize 09/03/2023 tarihinde sözleşme daveti iletilmiştir.
Sözleşme toplam bedeli vergiler dahil 568.760, -USD'dir. (Beşyüzatmışsekizbinyediyüzatmış, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale bedeli vergiler dahil 10.778.000, -TL)
ilk kez perşembe nötr kapattık bakaılm akşama bi haber düşecekmi...
Onay yok gene.
Katmere bedelli onayı gelmiş :) bize yok :)))
filmi gene başa sardık bedelsiz işinin suyunu cıkardı spk artık ...
bilanço son gün pazartesi diye biliyorum. en azından bir beklenti sona erecek. smrtg bilançosunu beğenmemiş piyasa . bizimkine de beğenmeme hazırlığı yapılıyor. gelsin de beğenmesinler.
Spk, tahtacı ve patron el birliği ile gesanın içine ediyorlar. Şimdiden tahminimi yapayım bilanço ne gelirse gelsin beğenilmeyecek. 60 milyon euroluk kap begenilmedi geçenlerde !!
BİZ BEGENİYORUZ GESANIN BEKÇİSİYİK...:cool:
Bugunlerde peak pv solar üretime başlarmı behiç dede nin acıklamaları var...
26 lardan alımlar vardı ama sakinlemeden yürüdü gitti. :)
ama gercekten rakip firmaların hepsinden yapan tek firmayız ama hakkını vermeleri lazım artık. sabırla bekledik beklemeye devam ediyoruz.
astor 26 dan 52 gördü %100 kısa zamanda bakalım bizim ataklar ne zaman başlayacak.
citi takas 1.826.006 lot olarak gözükmekte şuan...
girip alsa 200k lot daha işimize baksak :)
o kadar yılmışız gelsinde begenmesinler modundayız gerçekten :)
smrtg nin faaliyet raporunu okudum. dünya ges piyasasından bilgi vermişler ve 2 tane yatırımda olan fabrikasından bahsetmişler.
bilanço ya gelince,
Brüt Satış karı %16,6 Dönem Net Karı %11,2
Finansman gideri 58 milyon oradan baya bir aşağı inmiş buna ek olarakta gözüme çarpan kontrol gücü olmayan paylar 9milyon. bu kontrol gücü olmayan paylar yurtdışında yaptıkları işlerle alakalı sanırım dipnotlarını okudugumda öyle anladım.
açıkçası arge çalışması hiç göremedim. arge gideri 0
en azından Brüt satış karının %20 üzeri olması gerekiyordu. Alfasın brüt satış karı %21
smrtg ye sempatim vardı ama bende begenmedim bilançosu ve faaliyet raporlarını.
Gesan'ın farklı olacaktır. Bir tutmayalım hele bir gelsin :)
Behiç dede bir roportjda panel hucre işinin pahalı oldugunu geri dönüşünün zaman aldıgını ve girmeyi düşünmediklerini söylemişti
Smrtg ye bakılırsa alfas parlayan bir yıldız.Zaten burada bilançosunun gesan dan iyi olacağını ve oradan bir miktarı buraya taşıdığımı söylemiştim.Gesanın net karını yüzde 15 diye hesapladım ben.Smrtg gibi olursa güzel satarlar.
Şu an için arz, bedelsiz beklentileri diri tutuyor bizi.
Alfas şu an için yatırımlarıyla öne çıkmıyor ama reklamdan çok icraat yaptıklarını düşünüyorum ben.Sonuçta lafa değil bilançoya bakmak gerek.
smrtg artıya geçerse bilanço da hiç olmazsa olumsuz hava olmayacağını anlarız. ama piyasa yapıcı abiler yeni hisseler peşinde. bizide bir yerde hatırlarlar umarım.
birşeyler oluyor ama anlamadım. bilançomu geldi yoksa. fiyat bir anda 255 lerden 260 a geldi
bir şeyler olmamış olsa bile bir şeyler olmuş olabilir. bunu da birileri duymuş olabilir. 268 oldu
275 oldu .cidden bir şeyler olacak
yfas 95 bin aldı piyasada yoktu. hep önce bunlar duyuyor.277 oldu
287 tavan iyi rakam valla
Cıtıy toplamada 1.832 olmuş
her zamanki çakış ve 10 lira düşüp 277 olduk
Tahtanın eski sahibi geldiğine göre bi şeyler olmuştur :)
Aklımızı alacak
Borsada sabrın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yaşadım,alanda boşuna almıyodur, bişeyler olacak,ama ne,hangisi,o kadar beklenen haber varki,sabırla bekleyelim.
280 i geçerşe bişey deneyecek
milleti gene terse yatırdı kanaviçe gibi işliyor tahtayı döke döke gidiyor...
yoksa bilanço nun ayak sesimi bu acaba...
yatırım finans az once 135k lotu kendi sattı kendi aldı var bir durumlar bakalım.