Yarın bankacılık tavan olursa endeks 6000 geçer. Açılış bugün tavan olacağı gösterdi
Gece seansı da tavan yaptı.
Bugün de 300-500 aldık bakalım.
Parayı eve yatırdık parada kalmadı. 50k ya aylık 5-10k arasın kazansak yeter.
Printable View
Yarın bankacılık tavan olursa endeks 6000 geçer. Açılış bugün tavan olacağı gösterdi
Gece seansı da tavan yaptı.
Bugün de 300-500 aldık bakalım.
Parayı eve yatırdık parada kalmadı. 50k ya aylık 5-10k arasın kazansak yeter.
Vobta batmak istemiyorsan
Paranı bileceksin riskini ayarlayacaksın
Yoksa batarsın
9 tane doğru işlem yaparsın 1 tane yanlış 9 siler üstüne evine haciz gelir !!!!
Burası böyle bir yer bir gün önce dünya karın vardır ertesi gün borçlu çıkarsın
100 bin tl si olan gidip 10 tane gırtlak poz açıyorsa tüm varı yoğu da buysa batar abi
O yüzden hırs yapmayacaksın seni etkileyeceksin para ile jeton atmayacaksın doyduysan kalkmasını bileceksin yoksa yem olur gidersin
Hani rallilerin sonu için derler ya, normalde borsayla ilgisi olmayan kişiler sana hisse önermeye başlamışsa artık orası tepedir diye. Ben dün bunu yaşadım. Heralde dedim harbiden tepeye geldik, pazartesi gapli açılış sonrası şelale olacak insanlar bana hisse önermeye başladıysa.
Hop bugün de +4.
14 temmuzdan bugüne gelen rallide malsiz kalmadan mal taşıyan çok çok az insan vardır. Bütün eskiler korkudan bir yerlerde malı yeni gelenlere verdi ama o yeni gelenler de kârda:D
ben binde 1 ile çalışıyorum sn ABKA yeni giren acemiler bile eminim onbinde6 onbinde5 ile filan çalışıyordur.
Muhtemelen siz forumun en düşük komisyon ödeyeni bende en yüksek ödeyeniyim.
not:hisse de onbinde 6 ile çalışıyorum viopdan daha düşük.(viopda yüksek komisyon kişisel tercihim işlem yapma hastalığını anca böyle dizginleyebiliyorum )
Acaba bankalar düşük faizli vermek yerine kendi yatırım fonuna para yada kredi verip bu piyasa mi oluştu para girmeden bu kadar yükselmesi mümkün mü
Hissede onbinde 4 ödüyorum...o da normal sayılır..ama hisse farklı bir kurumda..
Hiç bir aracı kurum voba bu oranı başta vermez..yılların sonunda (15 yıldan fazla) ve zamanında çok yüksek hacimlerle inmiş bir orandır
2010 larda zaten çoğu kumda ilk başta bile onbindebir oran vardı..
Asgari ücret yarın mi açıklanıyor bilen var mı? Uçuk bir rakam duydum
aralıkta zirve olmaz, zirveler ocakta olur
geçen haftaki imamoglu haberi yüüznden düşmemiz komikti aslında, ne alaka yani imamov aday olacakmış da, artık muhtar bile olamazmış falan, ama teknik olarak doymuştu piyasa, bi şey olsa da şu yeni mallananları bi test etsem diye bakınıyodu tahta yapanlar.. ertesi sabah devasa bi artı gap koyması her şeyi anlatıyor aslında
hdp kapatıldı haberi ne zaman gelir acaba ? seans içi mi yapacaklar açıklamayı, yoksa 2008de olduğu gibi seansın kapanmasını beklerler mi ?
Hisse on binde 18...viob onbinde 1
3 kurum var bide panga kurumum var kurumdan kuruma farklı tabi işler
yarın için artı gap tahminleri ne alemde ?
+2.5 diyorum
zirve anlayışımız farklı demek ki.
geçen sene 3 günde %30 yiyen insanların bata bata intihar ettiği güne zirve demiycez mi? Naci Ağbal'ın şubatta gönderildiği dolar bazında %25 yediğimiz günlere zirve demeyecek miyiz yani? pandemi ile dolar bazında %40 yedik, zirve demicez mi. düşününce borsamızda neler neler yaşanmış be. şunlarda insider bilgi ile işlem açsam karun olurdum.
ocak 2000'in türk borsasında pek emsali yok, benim hatırladığım en yakını 2008 kasımda başlayıp yine ocağı beklemeden aralıkta çöken borsalar. şu enflasyonist ortamda endeks şu anki rakamını 4 ay görmesin ekmek fiyatı ekgyo'yu geçer yine. ama bu rallinin sonu dediğin gibi ocak 2000 tarzı bir zirve olacak. hele ki dolar bazında.
Kar/Zarar 2 milyar TL olmuş.
https://i.hizliresim.com/fr757a1.jpg
Japon - 2.68
Bizde %+2, 3 beleşe para kazanma derdindeyiz..
Düzeltme olursa, dün %23 dedi, Ahmet mergen..sağ omuz yıkılırsa meselesi
Bakalım, beleşçiler mi, teknikçiler mi?
kazanacak
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Japonya merkez bankası kararı vardı hocam.
Yen de sert hareketler var eksilerin sebebi o.
Dediğinizde haklısınız ama kendi merkez bankası kararımızı takmayan bir piyasa varken Japonya’nın ki için şöyle ufaktan bir burun kıvırıp geçer herhalde.
Bir gün olacak ama hangi gün.
Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına en az yüzde elli zam bekliyorum. Bu da burada dursun.
Asgari ücret 8.500 civarı olur.
Seçime doğru 10.000'e tamamlayabilirler. Psikolojik rakam. Ülkenin büyük bölümü asgari ücretli sonuçta.
Asgari ücret yüksek zam alabilir ancak emekli ve memur için daha düşük zam verilebilir.
Asgari ücret zammından sonra seçim anketleri sonuçlarına bakar, eğer oy oranı artıyor ise emekli ve memur zammı da yüksek olabilir. Aksi takdir de emekli ve memura düşük oranda zam verilmesini söz konusu olabilir.
vay be asgari ücret 8500 olcak haa yani 450 dolar ben 2003 yılında 170 dolar alıyordum asgari ücretli biri olarak ama alım gücü vardı :)
Emekliye memura asgari ücret kadar vermezse kendi bacağına sıkmış olur. Asgari ücret öğretmen maaşına yetişti. Emeklilerin durum zaten içler acısı.
yeni memur konusulan bu zamlarla 10.450 tl alır asgari ücretli ise 8500 vay beeee :))) aşırı ironik
Ölümüne maç var
Maça Var atanmış.
At başı olursa tekrardan izleyecekler..
Muhalefet haricinde kaybeden planda yok.
Asgari masgari ücret seçime kadar bu zam üstüne her ankette artar..
Şu anda araziden bildiriyorum.
Dar kapsamlı bir seçim mahallindeyim..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Havada kan kokusu mu var.... endeks ekşin
Yeni mottamız
Devleti ali yüksek zam veriyor.
Sağ olsun var olsun..
Galleş Marketler arkamızdan vuriiiiii
Bir halk günlüğü....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.