Günaydın, işbank internet sitesinde bir problem mi var? girilemiyor...
Printable View
Günaydın, işbank internet sitesinde bir problem mi var? girilemiyor...
Girilmesine giriliyor da;sadece canlı borsayı açabildim.Diğer işlemler hata veriyor.
Düzeldi.Sıkıntı yok
Onların bilmem neresine devamlı sıkıntılı,bu eziyeti windows 10'a geçtiklerinden beri yaşıyorum,koca 5 sene geçti hala kör topal,bide işcep boku çıkardılar interneti hep beraber harmanladılar,devamlıda böyle olmazki,lanetli mesaj yolluyorum tınlamıyorlar,eski uzmanlar yok,bebelerin ellerine kalmış koca banka:ss::seyt:
Bu saydıklarımda hep vardım,bendeyken gıdım,gıdım yada hiç gitmezdi
Adel eski fiatı 30-şimdi 265
Kuru,şimdi temt-eski fiatı 90-şimdi 390 tavanda,içi boş hisse
Sönmez 25-şimdi 50 tavanda...sadece bundan zamanında çok kazandım,şimdi mafiş
BJK 4-şimdi 23---Gs dünya kadar anlaşma yaptı hala 10 olamadı:seyt:
Poltk 100-şimdi 3700 :seyt:
Kuyas 2-şimdi 38 :notr:,nalet hisse bendeyken 3 bile zor oluyordu :seyt:
Fmizip 20-şimdi 150
Logo 2.5 60 oldu bölündü şimdi 70-bölünmeylen 150
Malt 10-şimdi 445
Bfren 170 bu fiatlarda çok takıldım-şimdi 5000 :notr:
Vs-vs-vs uzar gider,valla aklım almıyor,tamam elimdekilerlen trade yapıyorum ama onların 10/1 kadar etmiyor pirim bakımından,yoksa çoktan en az 500 milyon kazanmıştık,sadece kazancım konutlardan oldu,onların çoğunuda bedava sattık,bundan sonra kazansak ne olur öteye merdiven dayadık,yaşlıyım ama hala dincim,dinç olsan ne çare,pat bakmışım gitmişim:notr::notr::notr:
KILIÇDAROĞLU: "ÜLKE BİTTİ, HİÇBİRİMİZİN KURTARMA ŞANSI YOK"
Kemal Bey bana ne dedi biliyor musun? 'Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok' dedi.
Ben de bunun üzerine 'Kemal Bey ne diyorsun Allah'ını seversen? Böyle düşünüyorsan sen niye aday oluyorsun?' dedim. 'Levent gerçekten ülkeyi kurtaramayız' dedi.
https://www.mynet.com/duyunca-inanam...i-110107141393
Milli eğitim bakanı hizbullah ağzı ile konuşuyor,bunları rte özelliklemi seçmiş :seyt::seyt::seyt:
Emekliye fark verilmezmiş bütçe kötüymüş,bizmi kötüleştirdik,ama itidara her yol paris :seyt::seyt::seyt:
Polis de çapraz ateş kurbanıymış.
Bizler zaten öldürüldüğünü tahmin etmiştik.
Emekli avcunu yalayacaktı yaladı.
bunlara hiç bir koşulda inanılmaz ve güvenilmez.
iyi polis kötü polisi bile beceremiyorlar.
TBMM Genel Kurulu'nda, memur emeklilerinin aylıklarında artış öngören düzenleme, muhalefetin en düşük aylığın asgari ücret düzeyinde olması önerisine karşı AKP ve MHP'li milletvekillerinin oyları ile yüzde 25 olarak kabul edildi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...sladi-7741501/
Bir gün önce Bahçeli konuşmuştu Mhp vekilleride ona katılmamış yahu.
Bir gün için bile yalan dünya iyimi.
Menzil lideri zıbarmış,zat hoca efendi ilim irfan sahibiydi diye taziye mesajı yayınlamış,tanıdık geldimi bu,buraya yazdım fetoş olayında olduğu gibi,yobazların insanlığa faydası yoktur zarardan başka.
Erdoğan: Vatandaşlarımız müsterih olsun, enflasyonu yine tek haneye indireceğiz
Erdoğan: Ekonomiyi güçlendirecek, Türkiye’yi büyütecek adımları attık, atıyoruz. Yapılan çalışmaların, göreve getirilen ekibin olumlu yansımalarını da almaya başladık
Erdoğan: 26 Mayıs’ta 98.5 milyar dolar olan Merkez Bankası rezervleri, 30 Haziran’da 108.6 milyar dolar seviyesine çıktı. Bu 1 aylık dönemde net rezervler ise 14.2 milyar dolar iyileşme gösterdi
Erdoğan: Ekonomi programımızı, belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda tavizsiz uygulayacağız
Erdoğan: Uluslararası rezerv birikimini artırmak için rasyonel politikaları hayata geçiriyor, uluslararası yatırımları ülkeye çekmek için çalışıyoruz
Erdoğan: Gerekli tüm altyapı, üstyapı çalışmalarını yaptıktan sonra düşme eğilimindeki enflasyon da kendi seyrinde tek haneye düşecektir. İnanıyorum ki tek haneli enflasyon rakamlarını kısa zamanda göreceğiz
Yani özetle diyo ki; artık nas mas gibi bilmem neremden uydurduğum şeyler yok, onlar komple toplumca kıçımıza kaçtı ben de mike mike "rasyonel"im gari diyo...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yargıtay 3’üncü Ceza Dairesi, tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın tahliye talebini oybirliği ile reddetti.
SSK ve Bağkur emekli aylıklarına ilişkin madde, değişiklik yapılmadan TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/data/64b04f848f95...95/39-2023.pdf
Benzin fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Martı hisseleri, New York borsasında,
3 günde, 8,69 USD fiyattan 2,29 USD fiyata gerilemiş.
Bizde olsa, potansiyel büyüme hissesi deyip, 8,69 USD fiyattan 48,69 USD fiyata çıkar, Tüpraş, Koç holding gibi hisse değerlerini geçer, hala çok ucuz denirdi. :)
Ne işin var New York'ta
Gelseydin ya Bist'e hahahaha
Bak şimdi, yeni halka açılacak 3 yeni hissemiz, nasıl tavan tavan gidecek !!!
Bunağın seyyanen emekli zammı isteği kabul görmemiş.
7500 + 8000 + %25 = 19.000 TL en düşük emekli maaşı olacaktı.
Haksızlık bu ya :)
Brent petrol yükselişte 81 cıvarı+ üstüne cart.curt vergiler vs,bide mazotlu araçlar piyasadan çekilecek onunda etkisi var,hökömetin gelir hesabı hariç,çünkü en aşağı fiatını 35-40 hesaplıyorlar,yani vur abalıya,eylem hakkın var döt korkusundan yapamıyorsun,yapsan oygun yerine cop falan bide pkk,fetö damgası,halkı kışkırtmaya teşebbüs hökömeti yıkmaya teşebbüsü es geçtim,zaten yargısı elinde sopa hazır kıta bekliyor,bakalım at beylik döt beylik ne kadar sürecek :he:
Sayın izmut siz daha iyi niyetlimissiniz.
Seyyanen olsa bile 7500×%25+8077: 17.452 olacaktı.
Ya da kök maaşa %25 yapıp üstüne 8077 ekleyip daha düşük rakam aciklayacakti. Bunu bile yapmadılar. Taktik ocakta ver zammı( temmuz kazığını unutur bizim emekli)martta al oyu.
tam bunak ya. öyle bir zammı verselerdi sanırım herşeyin kdvsi %25e çıkardı. Benzine, mazota ilave 10 ar TL ötv gelirdi.
en doğru emekli maaş sistemi ödenen prime göre olmalı.yani çalışma hayatın boyunca ne kadar prim ödediysen ona göre maaş almalısın. 3600 gün yarım yamalak tarım bağkuru ödeyen adamın 7500 alması anormal.
ASTOR:12,50 TL -83,70 +0,48 TL temettü
FORTE:12,12-71,80
EUPWR:40,60-146
BVSAN:31-63
KOPOL24,50-58 V.S
HALKA ARZLAR CANDIR :)
KUYRUKTA BEKLEYEN A dan Z ye LİSTE
https://rotaborsa.com/2023-halka-arz-takvimi/
KALES favorim. Gerçi bieny patinaj çekiyor. Sıra ona da gelecektir.
yalnız bu emeklilik konusu cidden popülizm kenara bırakılıp çözümlenmesi lazım. Arkadaşımın anneannesi 96 yaşında. Bu kadının kocası öleli 20 yıl babası öleli 50 yıl olmuş.Son 20 yıldır hem babasının hemde kocasının emekli maaşını alıyor bu teyzemiz.yani birinin ölümünün üzerinden 50 yıl geçse bile emekli maaşını alanlar olabiliyor halen.