220 usd fiyattan bütün nakiti gömdük hala düşüyor 😂😂. Artık ay ay mayışla alacağız.
Printable View
220 usd fiyattan bütün nakiti gömdük hala düşüyor 😂😂. Artık ay ay mayışla alacağız.
Hayır birşey göremeyeceğiz Sn Baygeorge. Ne 3. cü ne 13. cü çeyrek hiçbir şey fark etmeyecek ve bu hisse karla beklenen hareketleri yapamaz, F/K’ sı 3- 5’lere düşmez. Bu kâğıdın yatırımcısının uğradığı devasa zararını giderebilmesinin yolları ya eski arsanın iyi fiyata satışı, ya yabancıyla büyük ortaklık, ya da büyük bir bedelsiz ki ( o da eskisi gibi prim yapmıyor artık ). Karla kürekle ancak küçük yükseliş yapıp vurup kaçar İvedik.
Bu hisse miydi, 14 ay önce 18 binlerde olan. Çoğumuzu kendine aşık eden. Endamından eser kalmamış, omuzlar düşmüş, saçlar ağarmış.
Dip oluşumu diye bir şey yoktur yani her zamman daha dip vardır o sebep ile sadece parçal yapılmalıdır . Ben Maliyetin düşürülmesi ve 3. çeyrek bilançonun görülmesi tarafındayım.
280 m luk kredi ödemesi yapıldı mayıs ayında, bunu ne yapacak şirket!
1.2 milyar satış yap kar sıfır....
alla belanızı vermesin...
Paparanın da elinde hisse var mı?Hele bir bakın takasa
şirkette payım yok ama otomotiv sektörü globalde bu durumdayken ve kurların bu seyri ile bir süre çok fazla bir şey beklememek lazım. bu hali bile gayet iyi bence.
Yibitas tamam dedi artık sermayesi düşüklerin kaçarı kalmamalı!Hepsinin de dikkat ettiyseniz kayıtlı sermaye 0!Ama neylersin kader !!
https://i.hizliresim.com/g6npnzk.png
Değerli hatta çok değerli YKB ve üyelerinin geçen sene havadan aldıkları 35 milyon HUZUR HAKKInı geri iade etmelerini öneriyorum ve bekliyorum. Bu onurlu davranışı beklemiyorsam da yazmaış olayım..O huzur hakkında zerre payım var biliyorum helal etmiyorum hatta haram olsun...
Egeen yatırımcılarına helal olsun haklarını aradıkları için,ama yanlış zamanda yanlış gemide olmalarınında sıkıntıları azımsanmayacak kadarda küçük değil hani,inşallah işleriniz rast gider.
Halımız bu para kaybından ölüyoruz!
https://i.hizliresim.com/5zbmpsp.jpeg
Sormayın hocam bizim portföyde eridi.:thumbdown::notr::thumbdown:
https://i.hizliresim.com/bvxylth.jpg
Sayın ortaklar aynı geminin yolcularıyız sanırım tek farkımız boyumuz bazısı uzun bazısı kısa. Üzgünüm kaçacak bir yerimizde kalmadı. .... Hakımızdan hayırlısı
Davar bile geviş getirmenin haricinde arada bir ses çıkarır, bu sadece geviş getiriyor. YTD
Egeen
Toplam varlıklar 9 milyar
Piyasa değeri 25 Milyar.
25 milyarınız olsa. Bu şirketi alır mıydınız?şahsen ben alırdım.
2035 e kadar geçerli iki büyük şirket ile antlaşmalarda yapılmış. Daha ne olsun.
Deniz üstadın sayfasında paylaşılmış idi ben de anlamını YApay zekaya sordum.
Dikkatli olun Alım için beklemekte fayda var gibi geldi bana.
Benim yapay zeka az küfürbaz ve sokak ağzı ile cevaplıyor kısaca argosu çok. .
Ref : ...:::vobelıt:::... - Page 2472
25 yıldır böyle endeks görmedim, en ufak bir artıda bile satışı yığıyorlar yangından mal kaçırır gibi ve bu tüm hemen hemen tahtalarda var x30 da dahil...
tabi %50 faiz günlük ppf de tertemiz para olarak görülmüyor ise bu neyin satışı?
Hani şu meşhur laf vardır ya; "Herkes alırken sat, herkes satarken al", işte fırsat ya herkes satıyor ama malum zararda olduğumdan elim al tuşuna gitmiyor... Sizler de durum nasıl?
Hocam tamam herkes satarken düşerken alalım ama 15 de de düştü , 10 da da düştü, yani düşüşün sonunda alabilmek önemli,
Doktrin hoçanın dediği gibi 18000 de bedelsiz vermiş de kimsenin haberi olmamış, 6/7 senedir egeen ara sıra alır satarım , hiç böyle düşüş görmemiştim, sonu hayır olsun inşaallah.
Şirketi arayıp soranlar lazım bir iki kişi aramayla olmuyor.
Anlaşıldı Bayrama çıkmaz bu egeen bu gidişle!
imamoğlundan bu yana takas
https://i.hizliresim.com/mcjmkdw.PNG
https://i.hizliresim.com/klxxqcq.png
teoride 'teori ile pratik arasında fark yoktur' o fark pratikte vardır.
24 son çeyrekte 1.4 milyar satış var 270 m kar var
hemen 3 ay sonrasında 1.2 milyar satış var, kar 30 m..
üç ayda nasıl girdi maliyetleri artmış olabilir ki.hem de dolar artmasına rağmen..
pratikte kendi asıllarına döndüler teoride ise itibar kaybı...
Bu iktidar gitmeden borsada bir halt olmaz gibime geliyor adamlar cuvalladikca zirvaliklari da çoğalıyor yanibu ülke böyle 25 sene yönet ve çuvalla paraciklar harca sonunda kazık alt tabakaya kesilsin trafik cezalarının yenisi de bütçe bosaltil de i damdazlak ortada kaldık bari cezalara yuklenelim furyası başladı emekliye asgari ücrete verdikleri 14 _ 23 bin TL cezalara
trafik cezalarina gelince 50-100 bin tl ler havada ucusacak yazık bu halka batttttiiiiik eyyuy iktidar sahipleri feryadı hem borsada hem pazarda hem cezada:rules:
bfreni beklemiş adi!
Açıklama BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 'nin 05.05.2025 tarihinde başlayan %300 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde kullanılmayan bedelli karşılığı 23.926 adet C grubu (TRABFREN91H5) pay 28/05/2025 tarihinde iptal edilmiştir.
Kayıtlıya geç kayıtlıya!!!!!!!!!!!!!!!!
https://i.hizliresim.com/hbq2rvy.PNG
Öz VArlığa vergisiz kar transferi yapılan kısım kar sayılmadığı için .
QUOTE=doctrine;7039294]teoride 'teori ile pratik arasında fark yoktur' o fark pratikte vardır.
24 son çeyrekte 1.4 milyar satış var 270 m kar var
hemen 3 ay sonrasında 1.2 milyar satış var, kar 30 m..
üç ayda nasıl girdi maliyetleri artmış olabilir ki.hem de dolar artmasına rağmen..
pratikte kendi asıllarına döndüler teoride ise itibar kaybı...[/QUOTE]
Ben 8100 TL fiyatı taban oluşumu olarak gördüm Tekrar yazayım 6 ve 9 aylık bilançoları beklemek lazım. Borçların ödendiği vergisiz kar edildiği yani enflasyon kadar kar vergisiz Öz varlığa atılacak bedelsiz bir müddet artarak devam edecek . 9 aylık bilanço bize TUT mu AL mı diyecek ona bakacağım . Hisse SAT tuşu Kurtul anlamında bende yok. sadece trade amaçlı AL/SAT yapılabilir. Yoksa bilançoyu iyi bekliyorum .
Egeen çalıştırdığı kişi başına ilk üç ay, aylık 17 bin lira kar etmiş.
Maho ağanın keyfi yoktur.
Benzer firma katmerciler 290 bin lira.
Bfren 30 bin lira
Ben 7 bin 7500 TL leri baz aldım ve ufak ufak 8 bin altında aldım artı haftalık 8200 TL üzeri kapanışlarıda takibe aldım.YTD.
Buralarda dönerse ikili dip oluşumu yapmalı.YTD.
Yoksa daha siyasi taraftan dayak yiyebiliriz chp kayyumu buna ilave rezervler ile faiz indirim süreçleri hep tepkide kalabilir endeks bağlamında yoksa bende olduğu gibi tek tek hisse bazlı hareketleri kovalamalı.
Sonuç bence sıra bunada gelecek.YTD.