https://www.iletisim.gov.tr/turkce/d...yet-gonderecek
Printable View
Günaydın herkese…
Bir tahmin de ben yapayım. 150 iner diye düşündüm. JP hiç ıskalamamış, onun dediğini demek geldi içimden. Netice de herkes ekonomist modunda şöyle olsa böyle olsa diyor. Ben bilenlerin tahminini kendime seçtim.
Sabah 80% nakite geçip biraz sakince izlerim.
Bol şans herkese, sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllar şimdiden…
Bado işlem yapacak mı bugün spotta
Bugün GARAN +5 ...AKBNK +8... BIM +7
olmalı.. akşamki gidişata göre... !!
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aptal spek yukarı yapacak LONGları teslim ederim birazdan......çok sert hareketlere gebe adamlar mal aldı ve hacimsiz .....nasıl boşaltacak......yukarı hareketlerle.....
bugün faizden sonra beklenti bitti deyip aşağı gelir miyiz yeniden ? :)
Herifin yerinde olsam ,BEKLENTİ BİTTİ OLAYINI yaşatırdım...
dünkünün tam tersi hareket lazım..yıl sonu gelmeden 9000 lazımdı bize..izliyoruz zevkle
600 indirip tl yi de eş zamanlı taleyi devüle ederse bugün uçarız :ok:
o değilde süpriz 15 puan indirim gelirse TNA 1.35 in önü açılır :)
ne güzel günlerdi, bankalar 1.35 den para dağıyordu:)
millet dağda taşta ot toplar oldu .mk :he:
bu arada nebatiyi arar olduk laaa :)
faizi indirirse algı için bir süre daha dolara baskı kurabilir ..ama dolarizasyonun önüne geçemez..şahsen şuan bana göre de dolardan daha iyi potansiyel kalmıyor..sistem buna zorladı yapacak bişey yok..faizden dolara geçecez artık..borsa mı..1 lot almam..
ahlaksız çobanın koyun sürer gibi halkı borsaya sürmeye çalışması utanç verici bir tablo..bana garanti verseler dolardan %20 fazla verecem diye vallahi 1 lot almam bu saatten sonra..bu saatten sonra dolar..dolar..
Masada balık yok, hamsi yle ,kraçe ile fazla ğitmez, kalkan isterük:he:
herkes short ellaam :drunk:
yönetim forum içerik yazısını 2 px daha küçültmüş heral ?
reklamlar daha büyük görünsün deye.
:kahkah::kahkah:
bugün tam bilet aldım, 600 tale bayıldım :he:
600 milyon bu yıl tuttursa buradaki herkese kalkan ısmarlarım :)
ayrıca herkese 2 milyon nakit EFT yapacağım ;)
zaten aşağıda 200 kişi oluyor, 400m i feda ederim :)
200m yeterli olur, aç gözlü olmaya gerek yok :ok:
Min 250 bps indirim fiyatlanıyor. Üzerinde ise alımlar daha da artar. BofA bugün çalışıyor mu?
Pasta paylaşabilen var mı?
Tşk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ykbnk akbank gabtırdı gidiyeah....
Suriye de bazı şehirlerde kanlı çatışmalar var... dikkatli olmak lazım faiz ayağı ile ilizyon var....hafta sonu da çok şeylere gebe. ..
hırsız çoban koyunları toplayamıyor ve adeta kendisi meeliyor..koyunlar kayıp..kimini kurt kemirdi kimi ağaç arkasında puslanmış..kimi ağaca tünemiş..çoban meledikçe koyunların gözleri daha da büyüyor..
AKBANK
son 2 aydaki 2. denemesinde 66.66'yı geçti şimdilik
https://i.hizliresim.com/kjw6l73.jpg
ama sadece AKBANK ve BIMAS ile olur mu ?
peşine endekisi sürükleyebilecekler mi ?
misal: THY'na 330 üstü lazım
https://i.hizliresim.com/a8in1qg.jpg
Pala evi arabayı satıp akkiza yatırdı ellaam.
şuanda yapılan operasyon; faiz sebep enflasyon sonuç 2 ..yahu tamam da halk ilkini beğenmediki..zorlamı yedirecen sen bunu halka..
Sabah sabah 2 kere tuvalete çıktım heyecandan zaman geçmiyo bir türlü , Ocak ve Şubatta toplantı olmasa bari...
vadeli
10910'i geçtiği için artık 113xx'e götürmek zorunda
11065--11085 aralığındaki kuvvetli direnç bölgesine veriden önce getirip dayadı
bakalım şortçuyu stoplatabilecekler mi ?
demirören e geçtikten sonra büyük ikramiye kazanan olmuşmu?ben duymadım.belki teselli tutturursun. ayrıca çıksa burda yazmaz kaybolur gidersin ,hayaller hayaller şahsen lmıyorum bilet es kaza alsam güzel bişey yakalasam kimseye söylemem bu memleket te can güvenliğin olmaz.