devre erken yanacak gibim... :halay:
Printable View
devre erken yanacak gibim... :halay:
pıst 100 de 2.50 bölgesi önemli 2 günlük bu altı kapanışlarda benim burada 9-10 aydır beklediğim formasyon hedefim gerçekleşmiş olacak 2.30-2.35 gündeme gelir.
Elimde hisse yok. Hisseler düşse bedavaya da alsam beni gram mutlu etmeyecek ülkem kaybettikten sonra. Ful hisse olanları zarar edenleri düşünüyorum hiç mutlu olamıyorum.
Selamualeyküm beyler bayanlar
-4 civarından löngledim 10,689
vatana millete hayırlı olsun
Yarışmacı arkadeşlere başarılar dilerim :)
hahahaha yavaş tep vicdansız :)
akbank kapan oldu mu?
taban gördü vadelide...
Ben Şimşeğin yerinde olsam istifa ederim. O kadar nane ye biri gelsin hepsini çöpe atsın.
Pastada bugun yerler değişmiş 1 saat sonra oyun daha net olur.
Saat 10:12:25 itibarıyla BIST100 endeksinde meydana gelen 3% değişim sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak
4 günlük gözaltı süresi.C.TESİ doluyor.Bu da hafta sonu mahkemeye çıkacak anlamına gelir.
TV-BASINDA takip ettiğim kadarıyla, çok yüksek ihtimal tutuklama olacak.
Bence piyasa bunu satıyor.
eregl 19 dan alıcıyım.. petko 13 akçay :he:
:drunk:
TKFEN piyasa dinlemiyor...:)
aylar sonra ilk işlem...
hatta 2025 yılınında ilk işlemi...
https://i.hizliresim.com/b7fscu1.png
ne didik.. millet bankalar gidiyor diye kitleyecekler dedik.
akbnk 3 -5 günde düşüş % 30 u buldu.
batmış gibim satarlar.
:drunk:
vıop ta uzun pozisyonda ve spotta badem spor tahtalarında boyna el freni arıyorlar.
ama vf adına alıcı gözüken ziraat şuanda satışta karşıya badem bofasını dikmişler 1 saat geçsin herkes eteğindeki taşları döksün.
halkımın bankası saçını tarıyor...
İmamoğlu tutuklandıktan sonra sokak olayları protestolar başlar. Sadece CHP den değil tüm kesimlerde destek olur. Bu saatten sonra kimsenin dayanacak gücü kalmadı.
Kayyum olursa asıl olay pazartesi olur acele etmeyin kaçan bir şey yok biz bizeyiz..:oleyo:
https://x.com/nevsinmengu/status/1902966376303653075
Ahmet hakan talimatı almış yazıya dökmüş anlaşılan , hepsi biliyordu böyle bir imamoğlu olayı olacağını
Şahsi düşüncem piyasa sokağı takip edecektir
çarşı pazarda olan bitenler
şuan gözlemlediğim gençler üniversite yüksek sesler çıkıyor
Hafta sonu karar açıklanırsa olumsuz olursa çarşamba bayramdan önce son çıkış onun baskısıda olduğunu düşünüyorum belirsizlikle beraber
Deniz hocam yazmış.
Salı günü 100 bin TL'lik 10 yıl vadeli bir tahvili piyasadan 8345.6 TL ile satın alabilirken ,fiyatı Perşembe günü 6447.9 TL'ye düştü.
Batan geminin malları..
kredide olan, teminat açığa olanın malı hesaplı alınır..
Hisse senedi satanlar güvenli buldukları TL ye parkediyor demek ki. 38 in üzerine geçemiyor dolar. MB ına sorarsan sadece 370 milyon!! dolar satmış. Olur o kadar.
Bence burada en önemli şey Türk milletinin değerlendirmesidir.
Millet bu olaya nasıl bakıyor. Bunun anketleri ve çalışmaları mutlaka yapılır diye düşünüyorum.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C...B1lan_anketler
Bu linkte tüm anket firmalarının yaptığı çalışmalar topluca var.
Aralık ve Ocakta iktidar bloğu ciddi öne geçmişti. (çoğu firmaya göre)
bakali bundan sonra nasıl seyredecek.
Etkili Haber
@etkilihaber
·
23s
Cem Küçük: (İPA Başkanı Buğra Gökçe'nin gözaltı gerekçesi)
"Devletin verdiği rakamları baz almayıp paralel açıklama yaparsanız paketlenirsiniz.
'İstanbul'da geçim maliyeti 150 bin oldu, yabancı yatırımcı gelmez' diye Anayasal düzene laf etti."
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
16s
Devlet Bahçeli: "Saraçhane'de vatandaşları toplayarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, anayasamıza aykırıdır."
piyasa ciddi paniğe kapılmış durumda