HAYIR, DİYELİMKİ VOİP DE 6.20 DEN DOLAR SATTIM... NET 1.37x6.20 =8.50 DEN VERMİŞ OLUYORUM
Printable View
Evet. Aynen öyle
Bakarsınız tüpçü bey Hürriyetteki cimriliğine istinaden,Temettüyü düşmeden çağrı yapar,kimbilir.
Bugün yarın açıklama yapmak zorunda..
3 gün içinde ne zaman çağrıya başlayacağını açıklaması gerekiyor,
Bir anımı anlatayım belki faydalı olur. 4 veya 5 yıl önce mataş hissesinde spk çağrı fiyatı açıklandı fiyat 3.80 civarı hissede 3.60 lardaydı. Şirket çağrı yapmamak için mahkemeye gitti. Hisse 2.60 larda bir yıl stabil kaldı. Mahkemenin karar duruşmasından 3 veya 4 gün önce tamam çağrı yapıyorum dedi. Faizi ile birlikte 4.40 fiyattan çağrı yapıldı. Hisseyi verme niyetim yoktu fakat çağrı başladığında gezi olayları başladı. Piyasalar düşüyordu. Malesef çağrıya katılıp hisseleri verdim.
Sonra mı? 4.40 'tan 27 tl ye kadar gitti. Sonrada hissenin adı değişti. Unutuldu gitti.
Kıssadan hisse. İnşallah demirören çağrıya uyar. YA UYMAZSA.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey mümkün bu tüpçü söz konusuysa. Ben bu hafta bu iş biter diyorum. Ama Binde 1 ihtimali bile göze alamam hurgz hukuksuzluğu ortadayken. Bugün haber gelmezse yarin satmaya başlarım. Umarım gelir haber % 5 imizi yemez bu tüpçü.
KAP *** DEMİRÖREN GAZETECİLİK A.Ş. *** DGZTE *** Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
DGZTE Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 16.08.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Teklifine Konu Hedef Ortaklığın Unvanı : Demirören Gazetecilik A.Ş.
Pay Alım Teklifinde Bulunan Gerçek/Tüzel Kişi : Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş.
Pay Alım Teklifi Fiyatı (TL) : Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16.08.2018 tarih ve 2018/37 sayılı Bülteni'nde belirtilen şekilde hesaplanacak olan 1,-TL nominal değerli pay için kesin Pay Alım Teklifi Fiyatı, fiili pay alım teklifinin başlayacağı günden önceki gün Kamuyu Aydınlatma Platformu' nda duyurulacaktır.
Pay Alım Teklifine Aracılık Edecek Yatırım Kuruluşu : Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Pay Alım Teklifi Başlangıç Tarihi : 2018-08-31
Başlangıç Saati : 10:00
Pay Alım Teklifi Bitiş Tarihi : 2018-09-13
Bitiş Saati : 16:00
Açıklamalar
Açıklama
Ana ortağımız Demirören Medya Yatırımları A.Ş. tarafından KAP'ta yayınlanmak üzere Şirketimize gönderilen açıklama
aşağıdadır:DemirörenMedya Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018 tarihinde imzalanan
Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Demirören Gazetecilik A.Ş.'nin sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL
nominaldeğerli payların devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında pay alım teklifi
yapmakve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun onaylanması amacıyla 23 Mayıs 2018 tarihinde Sermaye Piyasası
Kuruluna yapılan başvuru sonuçlanmış olup, onaylı Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ekte yer almaktadır. Pay Alım Teklifi
Bilgi Formu ayrıca www.demirorengazetecilik.com.tr ve www.ziraatyatirim.com.tr internet adreslerinde ilan
edilecektir.PayAlım Teklifi işlemleri, 31.08.2018 ile 13.09.2018 tarihleri arasında 10 işgünü boyunca
gerçekleştirilecektir.Sermaye Piyasası Kurulu’nun anılan toplantısında belirtilen şekilde hesaplanacak olan 1,-TL
nominal değerli pay için kesin Pay Alım Teklifi Fiyatı, fiili pay alım teklifinin başlayacağı günden önceki gün Kamuyu
Aydınlatma Platformunda duyurulacaktır.Kamuoyunun bilgisine sunulur.
KAP: DGZTE [ ] DEMİRÖREN GAZETECİLİK A.Ş. Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/705299
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...657c08ba57666d
Ana ortağımız Demirören Medya Yatırımları A.Ş. tarafından KAP'ta yayınlanmak üzere Şirketimize gönderilen açıklama aşağıdadır:
Demirören Medya Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018 tarihinde imzalanan Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Demirören Gazetecilik A.Ş.'nin sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal değerli payların devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında pay alım teklifi yapmak ve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun onaylanması amacıyla 23 Mayıs 2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru sonuçlanmış olup, onaylı Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ekte yer almaktadır. Pay Alım Teklifi Bilgi Formu ayrıca www.demirorengazetecilik.com.tr ve www.ziraatyatirim.com.tr internet adreslerinde ilan edilecektir.
Pay Alım Teklifi işlemleri, 31.08.2018 ile 13.09.2018 tarihleri arasında 10 işgünü boyunca gerçekleştirilecektir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun anılan toplantısında belirtilen şekilde hesaplanacak olan 1,-TL nominal değerli pay için kesin Pay Alım Teklifi Fiyatı, fiili pay alım teklifinin başlayacağı günden önceki gün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
30 Ağustos resmi tatil olduğuna göre 29 Ağustos un kuru mu dikkate alınacak?
Ulan adamın hala dolar düşecek umudu var ki fiyatı açıklamıyor.
Bu açıklamaya göre çağrı Cuma günü başlayacak. Persembe resmi tatil olduğuna göre Çarşamba gün ki kurla çağrı fiyatı belirlenecek.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/5y3RX5.png
Hayırlı uğurlu olsun.
YTD
Bugün gelir diye düşünüyordum. Gelmeseydi bir hinlik arardım. Hadi bakalım Çarşamba günü güzel bir kur bizim olsun.
Hayırlı olsun ortaklar🙂
VOİP vadsıtasını ciddiye alanlar olmuştur, inşallah...8.52 den gard alıp, 8.14 den yerine koymak gibi
Temettüden kesilen 4.3785 krş (%15) stopaj nasıl çözümleyecekler.(1000 lot hissede 43.85 tl )
Vergi dairesinden vergi iadesimi talep edilecek?
Temettü sonrası alınan payların hesaplaması nasıl olacak?
Bu saatten sonra stopajdan ziyade dolar kuru daha çok önem arz ediyor.
YTD
Tabi ki işlerine nasıl geliyorsa öyle. Yani brüt temettüyü (0,2919 tl) düşecekler fiyattan.
Spk bu temettünün düsülmesini nasıl kabul etti hala anlayamiyorum.
Demirören medya zaten 25 milyon tl ye yakın temettü aldı. Temettuyü sanki Demirören medya verdi de bu meblağı çağrı fiyatindan düşüyor. Bu nasıl mantık anlamak zor.
Yarın ve çarşamba artık direkt kurla paralel hareket eder. Muhtemelen 8.35 civarı açar. kur 6.14 lerden yukarı her çıkışında buda hareketini sürdürür. Çarşamba günü 15.30 da netleştir çağrı fiyatı. Orda marj biter artık. Çarşamba borsada satınca da ptesi gelecek para cuma çağrıdan verince de. Komisyon ödememek için çağrıdan vermek daha mantıklı.
Çoooook bekledim ama değdi. Tüm portföy + kredi ile girdim. Şimdi tüpçüye girecek. 4.80 den çağrıya razı idik. :)
Bayramdan önce 8.08 den verdiklerimi bugün 8.05 den geri aldım. Tüpçünün eline ben verecem.... Srn bu kadar değerli bi varlığı al sonra 2 kuruş için ucuz hesaplara gir... Ucuz hesap bi tarafına kaçtı... Bence iyi bir ders aldı tüpçü... Enerjisini daha faydalı şeylere saklar artık... (Sanmıyom ama) [emoji3][emoji3]
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şerefsizin çocuğu tüpçünün eline malları vermeye hazır mıyız? 🙂
çağrıya katılım nasıl olacak parası hemen yatıyormu
8.30 dan almak, dolar kurunu 6.06 dan almak gibi...
6.06 dan al, VOİP de, 6.21 den sat gibi gibi...
Yarın çok yüksek ihtimalle min. 8.60 çağrı fiyatında noktayı koyacağız.
Saat 15:17 dolar 6.27
çağrı fiyatı 8.65
Saat 15:34 dolar 6.15
çağrı fiyatı 8,48
Saat 16:37 dolar 6.21
çağrı fiyatı 8.56
:)
Çağrı fiyatındaki döviz kuru nedir acaba?
Kesin fiyat belli oldu mu?
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Yarın ki tcmb döviz kuru olacak.
Yarın kapanıştaki MB alış mı?
Satış mı?
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Yarin saat 15:30 da tcmb nin yayınlayacağı alış kuru olması lazım. Alisla satış arasinda 1,5 kuruş oynuyor zaten çok önemli değil.
Yarın son kez benjamin'i takip edip bu defteri kapatacağız hayırlısıyla. Son gun şöyle güzel bir hediye verse bize benjamin ne güzel olur.
Usd/try 6.39
DGZTE için iyi umarım uzun vadede ülkemiz için de iyi olur.