Originally Posted by
poem
bu yatırımcıların çoğu amerikalı, yani amerika pazarında şirket satın alınması ve büyüme en çok bunların işine gelir. Diğer görüşlerin aksine amerika'da engel çıkması bu durumda pek mümkün görünmüyor.
Dikkatimi çekenler:
united technologies corp. Master retirement ; uzay, havacılık, iklimlendirme, hidrojen motorları, helikopter tasarımı ve asansör üreticisi çalışanları için emeklilik fonu
caterpillar ınc. Master retirement ; iş makineleri ve madencilik makineleri üreticisi çalışanları için emeklilik fonu
1199seıu healt care employees ; sağlık hizmetleri çalışanları için emeklilik fonu
washington university ; bildiğiniz üniversite çalışanları için emeklilik fonu
texas municipal retirement ; texas şehirleri çalışanlarına emeklilik, engellilik ve ölüm yardımı sağlayan eyalet çapında bir emeklilik sistemi
state of wisconsin ınvestment board ;1951'de kurulmuş, wisconsin emekli sandığı, devlet yatırım fonu ve diğer devlet vakıf fonlarının varlıklarını yönetmekle sorumlu. 31 aralık 2016 itibarıyla, 104 milyar doların üzerinde varlık yönetiyor.
3m employee retirement plan ; genel tüketim ürünleri, elektronik ve enerji, sağlık hizmeti, sanayi, güvenlik ürünleri üreticisi çalışanları için emeklilik fonu
national railroad retirement ; abd demiryolu çalışanları için emeklilik ve yatırım yönetim
boeing company employees ; boeing çalışanları emenlilik sistemi. Bu en dikkat çekici... Direkt tedarikçi olmak için iyi bağlantı...
jp morgan chase retirement ; jp morgan emeklilik sistemi
government of norvway ; genel kurul hazirun listesinde (norway) kelimesi yanlış mı yazılmış bilmiyorum ama ünlü norveç varlık fonu olarak düşünüyorum.