-
Sn.dostum dediginiz gibi patron kontrolü kaybettiyse de onu zorlayan gücün henüz kontrolü ele alamadığı aşikardır. Ayrıca da elin oğlu dediğiniz kişi veya kişiler sessiz sedasız ne kadar burada iş tutabilir. Şunu da unutmamak gerek kanımca Deutsche deki mal hatırlarsınız 1.1 1.2 ortalama ile önce 500 küsür sonra 830 bin en son 1.1 milyon yani elin oğlu 1 milyon tl para ile su anda bişey yapamaz. Ben patronun piyasadaki malın 9 milyon veya biraz üstü mala sahip olduğunu düşünüyorum. Hatta son 500 bin satış niye yapıldı bu satışı yapan amca birleşmeye sonradan muhalefet etti. 1.72 74 ten sattı malları. Yani burada birleşme niye yapıldı iyi analiz etmek gerek. Daha evvel Citibank a geçen ve yabancı mal alıyor imajı verilmişti ve o mallar bıyıklının çıktı . Ben belli bir plan ve takvimle iş tuttuklarını düşünüyorum. 1 tl altında uzun süre durdu. Sonra 1 1.5 arası 1 yıl takıldı. Şimdi de 1.5 2 tl arası takılıyor. Kademe kademe süreyle paralel fiyat artıyor. Dayanan sonu görecek sanki. Yoksa kısır seanslar arada yüzde 5 10 marjlar al sat sat al ile dökmeye çalışıyorlar. Eee 1 usd halka arz edildi. O para ile façayı duzelttiler. Sonra mali yerine koydular. Şimdi vizyon değişti marka değeri oluştu. Parlıyor silverline. Artık herkesin bildiği bir marka. Büyümek zorundalar. Sermaye olarak, mantalite olarak Başka çareleri yok. Kurumsal olmak biraz da sizin dediğinizi destekleyerek söylüyorum bir yerden sonra işi profesyonellere bırakmak daha çok büyümek için şarttır ve artık kaçınılmazdır. Kısaca artık yolun sonu burasi isteselerde istemeselerde bir üst lig kaçınılmaz. Yoksa yüzde 44 halka açık bir tahtada joker yanlış anlamasın 3 tane onun gibisi bunlara kök söktürür. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Aforizmalar 2
-1.5xlere çıpayı attığından altı bana göre zor görünüyor. Dolayısıyla pozisyon almanın görece daha az riskli (endekse göre) olduğu kanaatindeyim. Bizi öğrenilmiş çaresizliğe sürükleyen şu meşhur Şelale Hanım kayması bu kez yaşanmadı, demek ki toplamaya devam, demek ki daha zamanı değil...
-Bu vefasız kağıt her sert hareket öncesinde anlamsız ve nedensiz bir aşağı salınım mutlaka yapmıştır. Sert hareket için (olacaksa eğer) yine aynısını beklerim. Tabii yeni bir öykü bulmak da lazım (Uçuyoruz, kaçıyoruz, yabancı ortak, filan işte... Sizin deyiminizle "Mustaa Efendi" iyidir PR işlerinde)
-Kesinlikle aynı fikirdeyim... Sindire sindire ve her seferinde döke döke ilerleyecek. Kağıdın en sabırlı müdavimleri (SayınKızbabası ve Piloo gibi) bile yok ortalıklarda, baksanıza... İşte tam da bunun için -riskli olsa da- trade taraftarıyım. Al sat noktaları için teknik analizlerin yararlı olabileceğini düşünüyorum. Temel ve teknik birlikte çalışmış olacak o zaman... Belki takaslar da bu iki veriyle birlikte anlamlı bir bütünlük oluşturabilir, henüz net bir yargıya sahip değilim bu hususta...
-Ellerindeki mal 9 milyondan fazla olmalı Sevgili Üstad, yoksa daha çok bekleriz... Ama patronların mı, işte ondan pek de emin değilim... (Tabii ki müttefik olmalılar)
-"Elin oğlu" da tahtada pozisyon kapma peşinde olabilir. Anımsarsanız Mr Joker de bazen tahtadaki bu kavgaya değinirdi. Kök söktürüyorlar ve sorun da belki budur. Son tahlilde güneş balçıkla sıvanmıyor işte!..
-Marka bedeli iyi geldi, kar da iyi olmalı bu durumda, ama söz konusu Silverline olunca asla emin olamazsınız... Bu arada mevcut konjonktürden pek memnun olmadıkları ve ihracatta gelecek dönemde zorlanacakları kaygısına kapıldıkları gibi bir tahmin de bulunacağım, izninizle...
-Dolar bazında halka arz rakamlarını yakalayacağı kanaatimdeyim, bu hedef için ise beklentim 2018... Yani, denize olta atıp bekleyenlerin, tahtayı izlememek kaydıyla büyük balığı yakalamaları söz konusu olabilir. Sonuç olarak filmin bitmediği ve görülmesi gereken heyecanlı bir çok sahnenin daha bulunduğunu düşünüyorum, kendi adıma... Umarım filmin sonunda adam ölmüyor, ya da kanlı bir son beklemiyordur, izleyiciyi...
İyi hafta sonları...
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
-
@kemosabe bende size katılıyorum teknik ile al-sat işe yarıyor. Son çıkışda 2,02 ile vedalaşmıştım uzun süre bulaşmadım sonra aralarda al-sat a devam halada al-sat düşünmekteyim. y.t.d
-
Bu hafta teknik olarak yine bir yukarı denermiyiz? 1.74 üzerinde 2 ye kadar sert şekilde gidecek gibi
-
https://i.hizliresim.com/OLvvdQ.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
65 kalkacak derken birileri orayı sürekli dolduruyor ...alışlar kuvvetlenirse 70 lere gidebiliriz...
-
Spek diyor ki; size burda kolay ekmek yok. Burası benim çöplüğüm. Sonra da kimse gelmeyince bari diyor kendi kendime bişeyler yapayım. İyi yap biz izleyiciyiz. Çekirdek çitliyoruz sen keyfine bak. Belki de birleşme bilançosu zarar gelecek ondan uyumsuzluk yapıyor. Teknikçi avlamak için zaten ortam fazlasıyla müsait. Sn.Kemosabe şelale hanımı çok andınız, yeniler bilmez. 4 günde düştüğü yere 5 senede hangisi belli olmayan 5 gün içinde gidiyor nasılsa. Yakalanana Allah sabır versin. ytd
-