Tuğçelik için 4ç19 kar tahmini gören duyan varmı?? Ben bulamadım..
Y. T. D.
Printable View
Tuğçelik için 4ç19 kar tahmini gören duyan varmı?? Ben bulamadım..
Y. T. D.
Hiç kar tahmini açıklanmadı ki diye biliyorum. Patron ne derse o. Ama beklenti yüksek ki performansına bakılırsa. MOSB 50 dönüm arazisini satınca 11 milyon gibi bir kar açıklamıştı hatırladığım. Yerli otoya parça üretmesi beklentisi vardı şimdilik açıklanan listelerde adı yok. Belki fason üretir. Patron faaliyet karından daha çok çorba parası çıkarıyordu yakın zamana kadar. Bir kaç ceza yedi bazılarında dava açtı kazandı.
30 milyon sermayeyi yakında artırmaya çalışır. Muhtemelen %50 bedelli %50 buda bedelsiz olur. Bu da olumlu olur.
Yapı kredi de oyak yatırım ziyaret notu açıklamış
Hayırlı ve boooool kazançlı bir gün ve hafta olması dileği ile TUÇLİK sakinleri.
Çorbacı ortağım tam 10 gün üst üste yükselişle kapattı 4.21 den cuma kapanışı 5.50 ye kadar, bu hafta acaba bir düzeltme gelirmi ne dersin ?
Günaydın.. Herkese iyi haftalar.. Ortak düzeltme yapabilir.. Yada tam düzeltir bir daha buralara çıkmak için 2 yıl daha da bekleyebilir.. Malum güven olmaz bu hisseye..düzeltme yapıyormuş gibinyapıp kendimizi 3 lerde bulabiliriz bir anda.. Kurbağa ve suyu kaynatma hikayesi tarzı.. Onun için stoploss da fayda var..
Y. T. D.
Seans içi kapa mali tablo...???
Y. T. D.