Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Orası daha yakın. Sultanbeyli'de benim ev. O marinada da yok mu kebab? :) Aradiginiz onur haniminin arabasini servise goturuyor kayiplara karisti 😀
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Alım fırsatı mı diyorum acaba? :) Ben hisse almam artik kafami kurcalama odabasi
Alıntı: Originally Posted by Webster O oyle takilir kafasina gore Birazdan eksi on olur Oglene dogru yine gider Tam spek İkinciyi devre kesti :) Kağıda ***** niyolay ye yee diyorlar sanırım :)
Günaydın, aft bugün çok hızlı geldi sonucu 1,62 yay 1,39.
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum oglen dolarin degerine bakmismiydin Aft 1.68 mi gelecek Alıntı: Originally Posted by paravarhuzurvar Günaydın, aft bugün çok hızlı geldi sonucu 1,62 yay 1,39. Gunaydin ustadim Goruyorsunuz demi isabeti
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi İkinciyi devre kesti :) Kağıda ***** niyolay ye yee diyorlar sanırım :) Keser oda basi Hergun uc duble devrekesici cakmadan tavan yapmiyor Adamlar yuzde on marjli borsada yuzde 20 kazaniyorlar Olayi anladinmi Oda basi sen onu birakta rta vakti geldimi dersin
Alıntı: Originally Posted by Webster Katmeri yaglamislar katmeri yağladılar üstad sorma, ama toparlayacağını düşünüyorum :ok: ne demisler iyi spek devre kestikten sonra tavan yaparmis
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu katmeri yağladılar üstad sorma, ama toparlayacağını düşünüyorum :ok: ne demisler iyi spek devre kestikten sonra tavan yaparmis Aynen luks gibi İki defa taban yapti simdi bakin😀