Sevgili arkadaşlar.. Bu pala var ya ha bire kar Al yapıyor.. Longta olsa dahi pozisyon azalta azalta çıkıyor..
Çok ama çok akıllı.. Amacı kar almak.. Elde tutmuyor.. :yes:
Printable View
Sevgili arkadaşlar.. Bu pala var ya ha bire kar Al yapıyor.. Longta olsa dahi pozisyon azalta azalta çıkıyor..
Çok ama çok akıllı.. Amacı kar almak.. Elde tutmuyor.. :yes:
Ben çok yoğun çalışıyorum.. Arada trade yapıyorum akşamları iş çıkışı.. Hatta genelde yolda eve gelene kadar.. Eve geldiğimde karlarımı almış ve uyku moduna girmiş oluyorum..
Fırsat bulursam birşeyler okumaya ve izlemeye çalışıyorum.. Beynimi geliştirecek şeyler.. :kalp:
Arada burada paylaşıcam..
Madem yazmamı istedi arkadaşım.. Burda yazarım..
Kendime notlar alıyorum hep.. Aslında sizler ile paylaşsam da güzel olur..
Belki sizlerin de ilgisini çeker:one:
Belki siz de paylaşırsınız bişeyler.. Ufkum açılır..
Burda yazıyorum ama derin yanlızlığım yok..
Çünkü Allah var:kalp:
Ki esas muhatabın o olması gerekiyor zaten.. Bence:yes:
Yazma amacım sizlerle paylaşım yapmak.. :one:
Şimdi izlediğim diziden bir replik paylaşıcam.. Umut ile ilgili.. Kendime notlara yazdığım ve çok beğendiğim..
Hayatta kalmak istiyorsak sadece bizi yaşatacak olana odaklanamayız.. Gerçekten yaşamı sağlayacak unsurları bulmalıyız.. Ve bu sadece kafa ile olmuyor.. Kalp de gerekli.. Yani gereksiz olacak dedikleriniz yazarlar, sanatçılar, hayalperestler aslında gerekli.. Çünkü en zor anlarımızda onların bize verdiği birşey ile hayatta kalırız.. En önemli şey ile.. Umutla.. En sonunda bizi kurtaracak şey Umuttur..
Salvation..
Dizinin ismi Salvation.. Dünyaya bir göktaşı çarpacak ve yok olacak.. Bir kurtarma gemisine sadece bilim insanlarını toplamak istiyorlar.. İnsan soyunun devamı için.. Diğerlerini gereksiz buluyorlar.. Ve biri itiraz ediyor..
Açıklaması da bu:kalp:
Eridim..
Güzel di mi:kalp: