GUNEYSU....
TOPIK 123 000 TKLAMA ALMIS.....ben celigi cocugu ezerken.....ha ha ha.....
Printable View
GUNEYSU....
TOPIK 123 000 TKLAMA ALMIS.....ben celigi cocugu ezerken.....ha ha ha.....
ne yapayım ateşmi edeyim :)kuzu yu tanımam oda beni tanımaz ilk atışmamız rus uçağını düşürdüğümüzde başladı burada topiği vardı ben teknikçiyim oyun okumayı öngörülerimi geniş kapsamlı yaymayı severim kuzu simülasyon kurmayı sever ama çizgileri zayıfdır :)o zamanda burada çöküş bekliyordu simülasyonuna göre ben ve 1-2 arkadaş yukarı hareket ralli bekliyorduk muratteknik ,sacro tabi o hikayemiz yukarı ralli ile bitti:)Benim ogun anlattığım gizli bir el olayı vardı kuzunun göremediği sonra o el büyüdü büyüdü modernleşti nasdag hızlı makinaları ile pıst 100 buralara gelip kontrollü borsa oldu bunları ozamanlar yazarken millet bulut komplo teorileri üretiyorsun diyordu şimdi bakıyorlar VF alıcak mı diye :)daha buraya yazmak istediğim ama yazamadığım bazı konular var , şimdiki döneme gelirsek güneysu ara transfer döneminde bu topçuyu getirmiş bir alan vermiş burada top koştur demiş kendisi yaşlı eskisi gibi kıvrak oyuncu değil :)öbür köyünden burada takip ettikleri gerek temel gerek teknik analiz yapanları bizim uşaglardan oraya gidenler söylerdi Bulut abi senden bahsediyor köyünde çizgilerimi analizlerimi beğenir badem spor hikayesini bunlara anlata anlata sistemi göstedim rus uçağını düşürdüğümüzden beri:kahkah:yeniden burada topik açtığında paylaşımlar yapmamı rica etti arkada ilk açtığı zamanlar karaladık birşeyler takip edenler bilir feyzaaaaaaa diye açtığı topiği benim graflardan sonra kar al yaptı 1.90 yazmaya başladı :)2025 senesinin INSIDER senesi olacağını 2024 kasım ayında vıop topiğinde yazdım simülasyonlar uzun vade çalışmaz kısa vade bam bam dün Trump bunu mesala yaptı:)bizde iç siyasetde belirsizlik devam etti sürece testere devam belli bant aralığında kulağı delikler trade eder.Gelelim senin mucuk olayına arka sayfada kuzu nun yazdığı bazı yorumlara karşı çıktığımdan kuzu bu hareketleri sevmez ama olgunlukla cevapladı atışmamız olmadı bilir laz uçağuna bir mermi atarsa bir jarjör geleceğini :rules:yalnız 2 gündür onu stresli gördüm biraz terste kalmış olabilir alınganlık başlamış duygularını saklayamıyor eskiden böyle değildi oyundan bu kadar hızlı düşmezdi bak akşam rakısını açmış bir dilim peynirle kapıda tıklamaları sayıyor nerde bizim o fiskiler içip tır yükleyen kuzu :)sonuç olarak arkadaşlar eleştiriye açık olunmalı kuzu da onu yaparsa bizim insanımız çatapatlı dünyayı sever bu yüzden gelir tıklar kuzu hepinize bol şans .
https://i.hizliresim.com/hzrucpl.png
https://i.hizliresim.com/ilbu807.png
şimdi öbür köyden kuzuyu burada takip edenler olabilir gelip kuzu sallayıp duruyor olmasın Globalde yaş***** ben 2 ay önceden çizdim zaten beklentimi babo nun güzel bir sözü vardır teknik önden gider haber sonradan gelir diye.:)
https://i.hizliresim.com/9juz42p.png
buda fırından çıkmış son güncellemedir 2022 tend dibinden tepki geldi ınsıder trump hareketi olarak geçicek graflara mavi ortalama takip edilsin altı çok kapanışlarda %10-15 daha düşüş gelebilir.Insıder kaynaklı hareketler olduğundan volilite yüksek dikkat edilmeli Şİİ ve turp arasında anlaşma olursa V çıkışı olur sert ABD borsalarının sevdiği bir formasyon.
kolay gelsin
Herkese günaydın dostlar, sn. Sindoma sn. Kuzu vs.bayağı bir yazı okudu pek birşey anlamadım bizim gibi temeli tekniği zayıf olanlar için açık açık ne söylemek istersiniz ne olacak kısacası onu söyleyin 4 yıl boyunca uçacak mıyız ne olacağız bizim ülkemiz için 2025 -2026 yılı nasıl geçecek bist, altın. dolar vs. onu söyleyin. Ekonomik ,siyasi sosyal her türlü karışık bir durumdayız nasıl uçacağız?
Burda kimse ne olduğunu ne olacağını bilmez biliyorum diyen yalan söyler sadece öngörüde bulunur bende öngörü yazdım , para ile kendinize danışman tutun o bile yanılır çünkü piyasaları biz yapmıyoruz risk alıp yatırım yapıyoruz , çarkın içinde sepet yapıyoruz kendi adıma.öngörüm yukarda 2 ay önce yazmışık çizmişik millet trump geldi borsa düşmez derken şimdi ınsıder kaynaklı hareket eden borsaların dıp yapıp yataya bağlamasını bekliyoruz teknikçi olarak.