Çifçiysen ne ektiğini ne zaman biçtiğini bileceksin yazı var kışı var çobansan ne güttüğünü ne zamana kadar güdeceğini bilmen lazım kurdu var aslanı var. Çakalın derdi olmaz her yana dönen boynu var.
Printable View
Çifçiysen ne ektiğini ne zaman biçtiğini bileceksin yazı var kışı var çobansan ne güttüğünü ne zamana kadar güdeceğini bilmen lazım kurdu var aslanı var. Çakalın derdi olmaz her yana dönen boynu var.
Arkadaşlar bu şirkete neden haciz gelmiyor. Kim koruyor bunları. Bizim bankalara borcumuz olsa icra memurları anında malımıza mülkümüze alır. Ne iflas ediyor nede diriliyor.
Ben firmanın birdaha borsaya kote olacağından ümidim yok lakin tarihten silin ki biz madurlar bir oh çeksin. Bedelin yalnız biz ödemeyelin. İflas ettirin firmayı
Kanunlar kurallar yalnızca garibana mı işliyor. soysuz karaktersiz insanlara işlemiyor mu.
kıbrısa onalt gruba isim hakkıyla vermiş olduğu hem kıbrıs da ve ülkemizde akdeniz bölgesin deki satış pazarlama işinin sona ermesiyle bir ekip oluşturan Ali bey çbs ürünlerini bu firma ile pazarlayacakmış{ FULLER " Sesa Boyanın Tescilli Markasıdır...Fabrika istanbul tuzlada.
7
Arkadaşlar bu çbs boyanın borcu yok mu bankalara. Neden iflas ettirilmiyor. 20 yıldır borca batık bir şirket nasıl olurda faliyetlerine devam edebilir. Maden herşey yolun da neden borsaya kote olmuyor. Bu devlet bankaları kimi kimin parasıyla koruyor
Borsadan atıldıktan sonra 10 yıl boyunca faliyetlerine devam edebiliyorsa, Borsaya da kote olması gerekmez mi. Topal ördek gibi şirket mi olur. Yaklaşık 10 senedir bekliyoruz borsaya dönsün diye. Bundan sonra iflas ettirilmesi için elimden gelen gayreti sarfedeceğim. Sonuçta arsası var ve alacaklılılar arsa satışıyla alacaklarını almalı alacaklar devlet bankası ve personel davaları bunlar hakkını almalı ve faliyetleri isim hakkkıda dahil iptal edilmeli. Bu tip oyalamalarla devleti zarara uğratamaz. Ben hissedarı olarak iflas ettirilip tasfiye edilmesi için dua edeceğim
Ben bundan sonra bu çeteyle ilgili durumu ilgili kurumlara şikayet şeklinde ileteceğim. Siz madur arkadaşlarım da bunla ilgili gayret göstermesini temenni ediyorum.