S.A Arkadaşlar onur kardeşim buralarda mısın senden bir şey rica edeceğim hafta bitmeden yapmamız gerekiyor.
Printable View
S.A Arkadaşlar onur kardeşim buralarda mısın senden bir şey rica edeceğim hafta bitmeden yapmamız gerekiyor.
Hayırdır şafak kardeşim konu neydi.
Daha öncede paylaşmıştım hatırlarsın 29 .5 .2017 de BIST bana gönderdiği cevabı
ilgi: CBS PRİNTAŞ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.ş. hakkındaki dilekçeniz
Bahse konu şirket payları Borsamız kotundan çıkarılmıştır. Diğer taraftan Şirket 30/12/2014 tarihinde, bugünkü adı "Piyasa Öncesi İşlem Platformu" (PÖIP) olan işlem platformu için başvuruda bulunmuş, ancak işlem görebilmek için gerekli olan diğer koşulları yerine getirmemiştir.
Halka açık şirketlerin Piyasa Öncesi İşlem Platformunda (POIP) işlem görmesi; Sermaye Piyasası Kurulunun (Kurul) "Ortaklıkların Kanun Kapsamından Çıkarılması ve Paylarının Borsada İşlem Görmesi Zorunluluğuna llişkin Esaslar Tebliği" nin 13'üncü maddesinin 6'ıncı fıkrası çerçevesinde, Kurulca onaylanmış izahname, esas sözleşmenin son hali ve Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde üyelik işlemlerinin tamamlandığına ilişkin bilgilerin KAP'ta ilan edilmesi sonrasında mümkün olabilmektedir.
Bu kapsamda Şirketin "payların MKK nezdinde kayden oluşturulması sürecinin tamamlanması beklenmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
SPK lu da o zamanlar için başvuru yapıldığını ve bazı evrakların eksik olması yüzünden başvuruyu geri çekmişler.
Kotasyon yönetmeliğine bazı kolaylıklar da getirildiği bilgiside var patronun neyi beklediğini bilmiyoruz ya yarım kalan konsolide edemedikleri bir yatırımı var onu bekliyor olabilirler borç konusu yok gurup şirketlerinden alacakları bile var ozamanlar için bilançoda yüz milyonun üzerinde teminat rehin ve ipotek alacağı var.
Sorulması gereken makamlarada şirketin Yönetim kurulu başkanınada sorduk başkanın verdiği cevapta teknik konular uğraşıyoruz demişti. Bu yıl benim düşüncem çbs printaş ve şirketler topluluğunun kanunlara uygun hale getirilmesi çbs printaşın internet sitesi başlangıç olabilir.
Bende başkana sormak için istedim konuştuğun insan ben borsada anlamıyorum sen borsa hakkında sormamı istediğin soruları bana at ben sorayım dedi onur kardeşim sen bir iki üç dört beş diye sıralandır pratik anlaşılır şekilde mesala internet sitesi olur.burada paylaş bende göndereyim sorsun üç gün sonra cevabı da burada paylaşayım.