Artık birşeyler açıklama zamanı geldi sayın zaim bey. Sakla sakla nereye kadar. KAP adamı çok pis öper böyle
Printable View
Artık birşeyler açıklama zamanı geldi sayın zaim bey. Sakla sakla nereye kadar. KAP adamı çok pis öper böyle
Niye işlem yok???
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Açıklama yapmadığı için işlem sırası kapatılmış. Ciddiyetsizliğe bak yaa... Yatırım yaptığımız şirkete bak.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Ne maile ne telefona cevap verilmyordu,,, teledfonlar telesekreterden sonra kapanıyordu.
Yt kapa da çıkmıyorsa,,, tuhaf işler var,,,
Yanılmıyorsam altı sene önce burce de böyle bir olay yaşamıştım ve bedelsiz ile 35 lerden 290 a gitmişti yani kısacası ben böyle haberleri seviim😊
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dileklerimizle olursa hepimiz kazanırız patron dahil🤔😉
Bu arada ümit Zaim bey ST Petersburgada mağaza açmanızı bekliyoruz burada 7 milyon insan kapasitesi var benide bölge müdürü yaparsınız artık 😀
Arkadaşlar ceza süresi ne kadar
Nede fiyat hareketi oldu ya bi tavan çekti hepsi o özgyo 1-50 den arkasına bakmadan kaç gün tavan çektikten sonra kapatma geldi. 20 senedir niye artmadın diye soran yok azcık yükselsin hoopp dur bakem.
en fazla 3 gün diye biliyorum.
açıklama geldi....
Trafoya kedi girmiş teknik bir arıza olmuş yazı şirkete bugün ulaşmış....
Açıklamalar
Borsa İstanbul 'dan 16 mart tarihinde gönderilen yazı teknik bir hata nedeniyle tarafımıza bugün ulaşmıştır. Yazıda gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin kamuya açıklamamış özel bir durum olup olmadığı sorulmuş olup şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu yoktur.
Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
YERSEN....
Eşleşme görebilen varmı
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılır açılmaz 5 dakika içinde devre kesti...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11.80 acip 13 ten kapatmislar.. ne olmus kisacik surede.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne ilginç bir şirket ....gerçekten saçmalıklar diz boyu...ama birisi çok agresif alıyor kağıdı....anlık atabilecek var mı acaba?
bugün çizerler bu tahtayı....birisi aç gibi saldırıyor resmen.....YTD
Aşağıda kaçış boşluğu 11.38 deydi artık yeni zirve görsün
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt gözünü 17 de açar demedi demeyin 😅 ytd...
iş-ak-Osmanlı-a1- meksa alıcı taraftalar....iş bankası 22.000 lot silmiş bile....toplamda 209.000 lot son üç ayda....
Çok derin çizikler atılıyor enfeksiyon kaptırmasalar bari. Alışlar +95.000 i geçti.:halay:
Cok guzel bir tespit... birde 13.60 cok onemli.. 15 lerden 10 düşüsünn fibo %61 geri alim fiyatı...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde bu kağıt olup stressiz kalan varsa ben susuyorum.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tekniği paylaşağım da 16 kb boyut istiyor bunu nasıl ayarlayorsunuz daha önce böyle bişey yoktu
bence bedelsiz haberi gelecek gibi...birleşme değil...YTD.
Bedelsiz oranı ne olur tahminler
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sallıyorlar mı ? kucağa mı veriyorlar ?anlıktan anlayabilen varmı ?
Şimdiye kadar tavana çakması lazım di. Bedelli ve ya ortaklık ya da arazi satış vs.
Ezbere mi konusuyorsunuz arkadaşlar,geçmiş yıl karları diye bir husus var dimi :) verecek olsa bedelsiz potansiyelinin babası var bunda...yaparsaaaa :)!
Endeks çok kötü baskılar mı kağıdı
13.70 e saglam satis koydular gecemez heralde