Oyuna gelmeyin ortaklar, kaptırdığınız kağıt ile kalırsınız.
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Oyuna gelmeyin ortaklar, kaptırdığınız kağıt ile kalırsınız.
Bu kağıdı 2. Seansta ters çevirebilir bunlar!
değerli kardeşlerime bir şey hatırlatmak isterim.Bilenler bilir.
Sanırım 2013 Eylül ayları idi.YTM,yani Yatırımcı Tazmin Merkezi diye devletin oluşturduğu ve elektronik kayıt yaptırmayanların hissesini bu merkeze aktarıp milletin malına resmen sahip oluyordu.Yani düşünün babamın hissesi var ve benim haberim yok.Ve babam bu hisseleri elektronik ortamda katıt ettirmeden ölüyor ve bu senetler YTM'ye kalıp o da satıyor.
Sanırım aynı durumda olan birisinin 2.350.000 lot malına bu merkez koydu.Ve satmaya başladı.Üstelik Bu merkzein kuruluşunda yer alan bir maddede bu malları satarken küçük yatırımcıyı mağdur etmeme ilkesi vardı.Ama YTM buna uymadı ve mirasyedi gibi senetleri satmaya başladı.YTM'ye telefon ettim ve böyle satışın yasal olmadığını söyledim.Ama başındaki bayan mahkemeye başvurmamı önerdi ve Gentaş 1,02'yi gördü.Tabi malın çoğunu Kahramanlar ve o tarihte spek O.A aldı.Ama O sırada Kahramanlar düşüşe destek için 2 kez 1,08 den ve toplam 150.000 lot mal sattı.
Bunu hiç unutamadım.Ölmüş insana tekrar ateş etmek gibiydi.Ama tabii ki bu işin başındakine bu senetler de yar olmadı.Bu yıl masasının başında hayata da Gentaş'a da veda etti.Ama insanoğlu bu.Yanındakiler besbelli bundan ders almadılar.Eh ne diyelim? darısı onların başına.
Bencede 70.000 lot önemli bir miktar değil
Fakat Şuanda Yüklü miktarda bir satış olduğu kesin.
Dün akşam elimdeki hissenin birazcığını 2.12 yazdıklarım satılmış.
Aynı miktar 2.01 geri aldım.
Eğer bu satışların geneli şirket kaynaklı değil ve sayın Behzatın belirtiği gibi bir durumsa bence önemli bir sıkıntı yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu şebekede numara çok her seferinde şapkadan başka birşey bulup çıkarır adam yatırımcıyı öpmeyi kafaya koymuş bir kere kağıdın geçmişi bu hikayelerle dolu tezgah aynı başındakiler aynı sadece öpülenler değişiyor bir arkadaşın dediği gibi “adamlar işini biliyor”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta atabilirmisiniz arkadaşlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim zek 14
[IMG]https://resmim.net/f/UtCr8F.png[/IMG
Kıytırık haberlerle kağıdı bozup İş bankası toplama yapiyor. Sorusturma acildiysa acildi suclumu degilmi ne zaman sonuclanak. Sikinti yok. Kelepirrrrr
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah kayyum atanır o zaman kimse tutamaz
http://www.milliyet.com.tr/rekabet-k...haber-3184884/
İster misiniz yakalanmış olsun bizim şark kurnazları
İş bankasî 2 günde 800.000 lot aldî. Olumsuz etkileyecek bisiy degil. Durmak yok yola devam.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonun
2001 de şikayeti üzerine aynı böyle bir soruşturma açılmış
19 ay sonra sonuçlanmış 13 şirketin
ikisine (kastamonu entegre,yontaş) net satış gelirinin % 1 kadar para cezası verilmiş
onuda Danıştay bozmuş kurul 2006 da aynı kararı tekrarlamış
adı geçen firmalarla gentaşın benzerliği yok görünüyor
ham sunta,mdf üretimi ve satışı olarak
yeni yönetim kurulunda gentaştan asil veya yedek üye bulunmuyor
sunta ve mdf sanayicileri derneğinde
Pek öyle durmuyor gibi, bu firmalar sadece sunta mdf üretmiyor bazıları üretici bazıları da ithalatçı özellikle panel ,profil ve laminatta ...detaylar ortaya çıkacaktır
Lanet gelsin iyi hissesine de kötüsüne de azcık zararımızı çıkarırız diye geldik 2.23 maliyet verdikçe veriyor
huylu huyunda n vazgeçmiyor işte
Bu hissede oyun büyük, her seferinde 2,70-2,80 civarından milletin kucağına veriyorlar, bakalım bu sefer de o rakamları görecek mi yoksa serbest düşüş ile doğduğu topraklara geri mi dönecek... Dikkatli olun.
Oyun ortada.Birçoğunun oynadığı oyunun kopyası.Nedir bu oyunun sebepleri ve stratejisi?
Büyümenin düşeceği,faizlerin yüksekliği,yurtdışı borsaların kötülüğü ve oynaklığı,kurlardaki yükselme ve oynaklık ve daha birçok belirsizlikler senedi kontrol edenlerin senedi sürekli baskılayarak hem bekle gör politikası izlemeye ve hem de verirsen buradan ver yoksa bak daha da aşağıya namzet tehditleriyle biribirinden faklı olmayan seanslarla sürüp gitmektedir.Senet hakimi borsa agresif aşağıya gitmedikçe 2 TL yi denge noktası belirlemiş. Senette güçlü alıcı var mı? hayır.Mal kaptırma derdi yok.
Faizler düşer,kurlardaki oynaklık minimuma iner,dış borsalardaki oynaklık da düşer ve dahi piyasalarda normalleşme belirtileri başladığı anda bizimki de yukarı gidecektir.Çok da aşağılara verirlerse bir aslanın sinerek avını beklediği gibi ben de şu an öyle bekliyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b992a4ed1f.jpg
İş yatırım iyi aldı alıyor. Akşama milyonu geçebilir ve şu kadar alım işlemi yaptım diye haber düşebilir. Ytd
Bugün güzel hareketler var. Yön yukarı.
Ytd.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bilyorum bu gentasda kimbilir kac araci kurumdan islem yapiliyor ama yinede son genel takas atabilecek varmi.Tskrlr
arkadaşlar takas lütfenn sağolun
Deniyorum, lakin başarılı olamadım
Resimi paylaşmak için hissenet e dokununca hissenet durduruldu diyor
Nasıl yapacağımı bilen varsa yardimci olabilirmi
https://www.youtube.com/watch?v=uHoLrqTxQCE
linke tıkla
Teşekkür ederim deneyeceğim
Sağol kardeşim
ASUS_Z01HD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.