Cimbom gitti berabere bu takimdan bi cacik olmaz hersey ts elinde simdiden en net şampiyonluk adayi ts dur.
Printable View
Cimbom gitti berabere bu takimdan bi cacik olmaz hersey ts elinde simdiden en net şampiyonluk adayi ts dur.
[QUOTE=eaydin2003;3973997][QUOTE=Urfalı;397323
5 ler ile 1 ler arasında ki makas çok değil mi, böyle bir şeyi öngörmek borsamızın çökmesi anlamına gelmez mi? öyleyse 119 hedefini telafuz etmek çelişki değil mi. Anlamak için soruyorum[/QUOTE]
Yeğen ! Sen hangi ülkenin borsasindasın.
İlk yariyi lider kapatiriz everellah....
Zamanında yüksekten alanlar hala bekliyor zarar çıksın diye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilkyarı rallisi olacakmı:)
Neler oluyor bu hafta
Herşey ts ye çalışıyor.(fener beraberligi en kötüsü
)
Bana zorla 2.7* leri göstertelecekler:)
Hele yarın denizliyide yenerlerse üstünde de kapanış olur cumaya.
Konya maçınıda alsınlar
Söz 3 e kadar tüm kademeleri alacam gelecek hafta.:ok:
Fener resmen Tspora çalışıyor:cool:
Olurda ts yarin bu fırsatı teperse
Cezasını açığa satışlar dahil ağır keserler bize.
Spek işini bilir
Sportifler maç oynanmadan köpüklü kapatır genelde
spek isterse işini bilmesin !!Mızrak çuvala sığmıyor artık .. Dün GS, bugün FB BJK patladı!!Yarın 11 puanlık maça çıkacak Fırtına ..Sabah Açılışı çok merak ediyorum
Şurada iki dikkat edilecek kisi; rafadan ve döviz. Eskiler anladı. 😉
Güçlenen mali yapı , oynanan futbol , şampiyonluk , Olası şampiyonlar Ligi gelirleri, TS club , kombine ve taraftar gelirleri , oyuncu taraftar yönetim uyumu , olası Uğurcan , Abdülkadir Ömür ve diğer futbolcu satışları , diğer genç yetenekler .. Türk futbolunun Yükselen değeri TS olacak sanki
Arkadaşlar yarinki maç henüz alınmadı.
Unutmayın büyükler kaybetdikçe kaybetme hastalığı olan bir takim tspor.
Önce o hastalığı yensin bakalim yarın.
Haftaya fener besiktaş var daha ne olsun her maç trabzon için oynaniyo
Allahım bu hafta herkes Tspora çalıştı resmen.Toplamda kaç puan aldık sayamadım bile
Yarın Tspor tahtası çok heyecanlı olacak Sıvasspor kayseriye yenilen feneri yendi Sıvasın bundan sonraki maçları zorlu
haftayada bjkas fener maçı var
Trabzonun ise şeker tadında iki maçı var.Konya Kayseri ile maçı var iki hafta içinde liderliğe oturma ihtimali çok fazla
Hele ilk yarıyı lider kaparsa değme keyfine
Sosa ve sturridge nin oyun zekasına güvenerek, fakat defasında dandikligini bilerek skor tahminim
3-1 tspor diyorum.
Yarin maç saati görüşmek üzere.
Herkese bol kazançlar
Artık buralar takip edilmiyor millet nerede acaba kağıt tavana değecek sayfada ses yok
Herkes sessizce bekleme halinde
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşamı bekliyoruz. Puan kaybederse, bugün verdiğini yarın fazlasıyla geri alır çünkü. İnşallah ts’nin klasik “kazanması gereken maçta mutlaka puan kaybeder” mottosu bu maçta işlemez ve kazanır.
Millet yıllardır yukarılardan maliyetli bekliyor,ne yapsınlar..
ne ara bu kadar uçtunuz....
takip edemedim hızınızı....
Akşamı beklemedi bile. Gerçi düzeltmeler iyidir...
Maç iyice mühim hale geldi.
Sayılar fırıldak gibi, baş döndürüyor. Bu tahtayı uzun zamandır böyle görmemiştim.
Pek ky kalmamış olmalı. Dipten %240 çıkmış hissede beklemek herkesin harcı değil. Hala sabredebilen çok az ky vardır bence. SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissem yok da.
Nasil 2 1 yapti denizli. Hayret bir şey
Kimse külahıma birşey anlatamaz. Bu ligde bir b.kluk var
İyiki öyle yapmamışsın. Şans sana gülmüş bak. En karlı GS çıktı bu hafta. İkramı çok seviyor rakiplerSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GS 'ye çalışmışlar galiba. Yada LiG tv 'ye mi diyelim ?.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne saçma skorlar ya bunlar
Resmen birbirlerine bırakıyorlar.
Çok ilginç
Yarın en az %10 düşüş olur bence. Ytd
3.** leri konuşuyor olacaktık şu hale bak ya. yarın zor geçecek vayy halimize ki ne vayy.