benimde 4.10 ala ala 3,25 e duşurdum ama bundan sonra duşurmek icin 1 tl lik alan namerttir :ok:
Printable View
Arkadaşım taka inşallah kazanırsın zararını kurtarirsin, lakin son tavan hareketi ile zaten yeni yolcular bindi büyük al satlar dönüyor, hiç kimse bedelli istemez lakin Bunlar birde o kadar borca karşı bedelliye derse buyrun cenaze namazına dersin? Bence maliyet dusurebiliyorsan dusur ya da elindeki malın bir kısmı ile al sat yaparak yine biraz maliyet indirebilirsiniz? Bunların ne yapacağı belli olmaz, bacası yok sanayi banka şirket değil? Tamamen oldu bitti ile hareket ediyorlar? Belki dediğin gibi aldığın rakamlara gelir lakin benim için 3 zirve sayılır? Herkese bol kazançlar... Ytd.
kadro aslında fena değil ama transfer lazım genede. bana kalırsa forvet lazım. sadece burakla olmuyor diğerleri beşiktaşın oyuncusu değil direk 11 oynamaları zor. zirveye yakın gittikçe ben düşmesini beklemem. bu sene sanırım sportifleri yukarıda tutacaklar (2020 için) diğer yerlerde de sıkıntılı yerler olsada devre arasında forvet almaları lazım. şöyle iyi güçlü falan bitiriciliği olan.
yazık şu insanlara geçen hafta bir hevesle bayaa bir insan almıştır muhtemelen şimdi o pahalıya sattıklarını düşüre düşüre alıcaklar neden çoksun bu hisse bir beklentimi var galibiyet varmı oyuncular zaten belli bundan daha ilerisi yok sadece aldatmaca kandırmaca bakalım ne olacak görücez
BJK kotude dıgerlerı ıyımı sankı bu sene butun takımlar denk kımse kımseden ustun degıl sansı olan kazanacak
Gönül ister 5 olsun ama neden buraya taşısınlar haksız mıyım sadece oyun bir gün daha boş muhabbet le geçti ne isterlerse onu yapıyorlar bizlerde bakıyoruz izliyoruz leylek misali
Evet şimdi bundan sonra yön aşşağıya
Ne oldu arkadaşlar şimdi bu duruma yorum yapabilecek olan varmı bitti bence buraya kadar bundan sonrası hüsran beklemeye devam
Bayaa çıkmış nerede bıraksak acaba
Ağa babalar ne derse o olur gerisi fantazi farazi bilgi, inişte olabilir çıkışta, en büyük sıkıntısı borçlar, lige göre olumlu 3 ler mümkün her şey mümkün, bu ara korkutan iyi mal sattılar amaç ne zaman gösterir...
Birkaç önceki yerimize geldik yine 2.05 ler çok uctuk tavan olduk yine düştük lağım çukuruna, amaçları ne zaman gösterecek ama iyi satış var iyi mal sattılar inşa niyetler toplamadır yoksa... Ytd.
senin gibi spekin taaa :vk:
Newcastle prepared to make '€10m bid' for Besiktas star in January - Dubious Report
http://www.nufcblog.co.uk/2019/11/14...ubious-report/
Newcastle Vida için 10 M Euro teklifle kapıyı açmak istiyormuş.
kaliteli birkaç oyuncu var zaten vida giderse yerine adam almaları lazım. 2ye 3 e doldurabilirlerse satsınlar yoksa gerek yok. 10 milyonda iyi fiyat ama iste yerine adam lazim olacak.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam arkadaşlar
bol kazançlar
ptesiden itibaren azar azar girmeyi planlıyorum
sizin açınızdan yenilmesini istemesemde bu hafta maçın kaybedilmesi işime gelir düşükten almak istiyorum..
hoş galip gelirde yüksek açsa bile artık karar verdiğim için kademeli girmeye karar verdi
nisan veya mayıs ayına kadarda beklemeyi düşünüyorum
bakalım kısmetimizde kara kartalla uçmak olacakmı?
gönderiyi okuyan bir üye dört ziyaretçi:kahkah:
niye yükselmiyorsun niye:vk: sabahtan beri aynı fiyattasın:28:
Hocam ne içiyorsanız söyleyiniz , bende kullanmak istiyorum.
[emoji3]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada bu hafta spor hisseleri hareketli olacaktır.
En çok prim yapmasını beklediğim hissede bu olduğu için yerimi aldım.
Bol kazançlar dilerim herkese.
[emoji106]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayfaya az müşteri toplasak hareket gelsin forum yönetimi burdan kar yazmıyor topiği her an kapatabilir:drunk:
yapsin artık hareket baslasin...[emoji23]
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine avlamaya çıktılar bulaşmayın arkadaşlar sağlam banka araç ve hava yolları kağıtları var alın onlardan
Halt etmişsin sen.GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam nokta atışı yapmışım haa:cool:
Pasta börek yok mu? Kim almış kim satmış.
Yarın sabah belki yüksek açabilir ama maksat doldur boşalt burda para kazanmak çok zor belki 3 veya 4 yıldır bekleyen bir sürü insan vardır bunlardan biride benim inanın hiç güvenmiyorum orta halli bir ev param burda heba oldu çok net söylüyorum isteyene elimdekilerin resmini bile atarım güvenmeyin canınız yanar
Merhaba Hisse.net dostları
Fenerden zararı çıkarınca Bjkas'tan da zararımı çıkarmalıyım (Yıllar önce 2,40'lardan alıp 1,25 verip Ali Koç nedeniyle fenere geçmiştim).deyip geçen hafta 2,09 ortalamayla yüklüce glrdim.2 altında zarar kes yapmayı unutmadan.
Sportifler artık paraları savuramayacaklar,borçlarının da sürekli azalacağını düşünüyorum.En erken artıya geçeçek kulüp Beşiktaş olacaktır.Bu hisseler toplu yükseliş trendine girdi.Bu iş titan zinciri gibi...Yükselişi gören gelecek.Bomba en son gelenin elinde kalacak.Daha yolun başında olduğunu düşünüyorum.3-4 lira beklentim.O seviyelerden bedelli artırım açıklaması gelirse şaşırmam.
fenerliyim ama seviyorum bjkası be hiç kapris yapmıyor göstere göstere alıyor valla
yarın tavanmı olacan şen 3 4 5 leremi çıkacan şen
yeminle bir bjkas forması alasım geldi ha:bravo:
Bir hisse semedini almak için araştırma yapmaz isen, kulaktan dolma bilgilerle daha çok öpülürsün.
Hem öpülürsün hemde gelir burda bilmişlik taslarsin.
o.yuzden kendinden başkasına güvenme.
Bak metro yarın artı açıp nasıl eksiye düşüp sonra tekrar nasıl artı olacak seyret.
.
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes pozitif ise burada bir sorun var, ne oldu borçlar bittimi, ligde durum ne, direktör gitti mi, topçuların kalitesi hep soru işareti? Yarın bedelli denmeyeceginin garantisi mi var? Bu borçlara kesin bir çözüm bulunmadiktan sonra bu yükselişler ve satışlar insanları uzebilir dikkatli olmakta fayda var, ytd.
Romantik Adam a teşekkür ediyorum.Doğru neyse onu yazıyor bu hisseye güvenmeyin elinizdekini de alır
Bende yeni girdim 1,75 ten 2,34 ten satıp 2,18 sen yine aldım beklemedeyim
artıdaki senet eksi kapattı neden düştü bilen varmı