Ya bırakın ihaleyi filan üçkağıtçı bunlar.. Keyfi gelince kaldırır sonra basar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ya bırakın ihaleyi filan üçkağıtçı bunlar.. Keyfi gelince kaldırır sonra basar..
Sizler yazın buraya belki gider neden yazıyorsunuz siz yazdıklarım basıyor s......z
Sizler yazın buraya belki gider neden yazıyorsunuz siz yazdıkca basıyor s......z
merhabalar herkese.. 1,43 maliyetle hisseye merhaba dedim.. popüler hisselerin aksine bu hissede çok KY yok sanırım bu sebeple işimiz daha kolay.. şöyle bi 2 tavan olacakki KY dolsun buraya :)
şaka bir yana hissemiz iyi bence... bol şans
daha ne kadar düşecek hissse?? bence zaten diplerde. bu arada stop koyarsan küfür etmene gerek kalmaz;) 1,38 stop benim için.. 1,46 yı da geçerse ki (100 günlük hareketli ortalaması) güzel günler yakındır ..
şşt aramızda bi de şirketin bi arge çalışması varmış.. yakıta ihtiyaç duymayan jeneratör çalışması .. KAP ta yayınlandıgını düşünsenize.. bu arada elektrikli arabaların şarj istasyonunu da sadece gerel elektrik yapacak degil heralde.. emek te ucundan tutacaktır işin..
yani sabreden muradına erer
Ek 12235
emsal karşılaştırma yapalım
yakıtsız jeneratör mü yapacak mış bizim emkel ?? ben buna gülmeyeyim de neye gülem...parasız borsa oynamak gibim bişey mi demek istedin? hayalin de bir adabı olur aq
gerelin sol da...nın kılı olamaz emkel...bu arada sen kepezin neyi oluyorsun :)
yahu arkadaş, yorum yazın, bişey demiyorum da şu kodumun emkeli hakkında olumlu yazmaktan vazgeçin artık...bu hale düşmemizide olumlu yorum yazıp hayal satanların payı oldugu muhakkak..sorumlulugu kimseye yüklemiyorum ama emkel hakkında hep olumlu yazılar yazıldı yıllarca, sonuç, spek ve de ****** patronların ekmeğine yağ sürmekten başka ne işe yaradı?
hayal satmayacaksın...ben burda size ARTIK BOŞ HAYAL SATTIRMAYACAĞIM
ihale den ses seda yokmu ?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmayın dedikçe yazıyorsunuz boşverin bu saatten sonra çıksa ne olur cikmasa ne olur yazmayın buraya s.....z okuyup duruyor burayı g....t
SESBA yazmayın diye diye parçaladı kendini..Sen yazmayınca onlar kendini planını uygulamayacak sanıyor..matematik bu, lot sayısı belli ,dışardaki lotlar belli..onlar planı çoktaaan yapmıştır..
Ben yazma diyorum ama biz düştük burayı başka garibanlar okuyarak düşmesin maksadın o yazın ozaman neler olacak görürsünüz bir sürü ah almayalim
1,44 iyi kapadı :) haftaya umutlar
iş yatırım tahta sahibi
bol kazançlar arkadaşlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52102d56d1.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
148 üstü kapatırsa güzel olur...
Biri yine aktif satış yaptı, işlem sırası durdu...
Noldu birden bu kadar düştü
Kapa düşen bir haber de yok
bu haftanın hissesi deniliyordu...olacak sanırım eksi bantta
Vatandaşın biri 50bin lotu fiyat girmeden, aktiften sattığı ve kademeler boş olduğu için, paraşütsüz düştü.
Bi sıkıntı yok yani...
Fena korkuttu
Temettü verecek mi?
Evet 0.0091648 zengin olduk :)
Korkutsa ne olacak, bu yaptığına ne denir bilmiyorum fakat, biz buradayız takipteyiz.
Mümkün mertebe alışa devam.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oluyor 😉
Kendi çalıp kendi söylüyor ne olacak:thumbdown:
Birden çıldırdı gene. neyseki bu sefer doğru yön
oyak saldırıyor ne var ne yok alıyor sağolsunlar :))
İşlem hacmi çok yükseki bir bildikleri olmalı, bakalım hayırlısı
Uzun zaman sonra tavan geliyor gibi
Bomba bi haber düşmeyecekse, 50-55 arası işlem olmadan biyere gidemez [emoji4]
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Tesla ile ilgili veya gerelle iş ortaklığı satınalma gibimi?Alıntı:
Originally Posted by gainer;142572w4
Tesla kim bu kim[emoji4] Elektrik İhalesi filan aldıysa demiştim ama, yapıştırmadığına göre bi nane yok.. Kafese yeterince adam aldı, bastı yine..
bugun emkelden yuzde 14 para aldım