5,17 üstü tutunabilirse grafiğe göre 5.43 ü görebilir. işin kötüsü koaknya nedeniyle hareketlendi. bakalım ne olac
Printable View
5,17 üstü tutunabilirse grafiğe göre 5.43 ü görebilir. işin kötüsü koaknya nedeniyle hareketlendi. bakalım ne olac
anlık takasları çok bozuldu. iş yatırım hisseyi 5. 2 ye kadar taşıyıp sonrada devretti. gerçi böylesi daha iyi oldu
Konya nın peşinden hareket oldu ancak hacim Konya ve alandan fazla bunu nasıl yorumlamak gerek bilen arkadaşlarım yorumlar ise seviniriz.
Konya yine yuzde 15 bu artida zor duruyor yuzde 3 yapıyor notrluyor konya daha sig bu ondan beter hemde hacimde var
M.K.A.
Amk tuvalet kağıdı konya bugunde yuzde 15 sen sürün! Giden hep gidiyor bakan debeleniyor!
M.K.A.
Yabancı cuma günü 280 bin lot daha almış. Ptesi 500 bin civarı, bugün 180 bin lot almış. Yabancı alımı devam ediyor. Pazartesi 4.99 'dan sattım. 5.21 e kadar gitti. Bugün işlem yapmadım. Ama yarın uygun bir yerden kesin alacağım. Yabanci bu kadar aldıktan sonra burda bırakmaz kağıdı... Bu sefer daha uzun bekleyeceğim. Daha yukarilar hedeflenir büyük ihtimal...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klgyo da yabancı yaklaşık bir ay topladı ancak kağıt gitmedi. Bugün yabanci 1.5 milyon lot alıp yüzde 13 prim yaptırdı. Afyonda da aynısı olabilir.
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
4.93 ten aldım... Yabanci takasini izlemeye devam... Tek umut bu...
Citibank ve Doce yabancı Ptesi 910 bin lot almış. Kağıt ciddi şekilde toplanıyor... Patlaması yakındır...
Komiklik yapıyorlar.. Ama yukarı yönü yapacak birşey yok.. Ytd.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvah yine pastalar, grafikler, olumlu mesajlar çoğaldı dikkatli olmak lazım burası borsa kim kime ..........sa Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Haftalık grafik ...
Trendler incelenecek olursa,
bu hafta siyah alçalan trend test edildi ve geri dönüş yaşadı.satış baskısının devamı halinde bir süredir altlarda fiyatları destekleyen mavi trend test edilebilir.mavi üstünde kalma isteği kısa -orta vade için kritik.altına kaymalarda yeni dip arayışına girer.siyah düşen üstünde de tepki alımları artarak devam edebilir.
Göstergelerden macd hala ayı piyasasında,referans seviye altında.ancak dip oluşturan göstergenin 0 çizgisine doğru yönelimi olumlu.4-5 haftalık bir süre sonucu bu yönelim fiyatı boğa piyasasına atması da mümkün.Rsı ise dipten dönüşü sonra yatay hareket eğilimde olup henüz bir renk vermemektedir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...83b6c1cf1b.png
Enigma emeğine sağlık çok teşekkürler
Endeks osursa afyon isal oluyo
Yabancı satışı üç gündür devam ediyor
Bugün 4.66 bir miktar daha aldım. Aslında bir beklenti yok Ama Afyonu böyle düşük görünce dayanamıyorum... Al satta hiç kaybettirmedi. 4.50 ler dip zaten. Su an 90.000 endeks seviyesende. Yabancı alımı geçen hafta çok iyiydi. Bu hafta hep sattılar ama çok ilginç 5.00 gibi ortalama ile alıp 4.75 gibi satıyorlar. İse yarar bir haber, arsa satışı, iyi sipariş haberi falan gelse iyi olacak ama...
Pasta gönderemiyorum.Ne yapmam gerekir?Cepten olmuyor mu?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminen bugün afyon ishal olur.
Ak yatırım alıyor Ama amaçsız bir alış şimdilik. 4.99 ile 5.07 den dönünce sattım. Tekrar düşüş bekliyorum... Tabi düşerse...
Kimse yorum bile yazmak istemiyormu yoksa hissede kimse yokmu.
5.20 gecmeyince kimse umutlammıyor her halde
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çimsa, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden CEMEX'e ait İspanya'daki tesisi satın aldı.
İsal muhabbeti yaptık adam barsaklari dışarı salmış
Afyonbu adamın agzina taktarebeliyle micar endex asagiya saldimi
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Barsaktan sona bakalim dalağıda goźden cikarcakmi? Sonrası mabat
İflas ettirmiş bizi adi hisse
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylenecek söz kalmadı endeks 107 gördü bu 5 gecemedi gene düşerken en önde
La ş.siz dalada salmışın milleti döt ettin üzerinden tır geçsin emi gabcuk