https://i.hizliresim.com/s3MDJ1.png
24 eylül 2020 den bugün 15 ocak 2021 kadar satanlar ve alanlar toplu olarak görünüyor . y t d
Printable View
https://i.hizliresim.com/s3MDJ1.png
24 eylül 2020 den bugün 15 ocak 2021 kadar satanlar ve alanlar toplu olarak görünüyor . y t d
bir süredir takip ettiğim 1 nolu trend bitti görünüyor.. 2 nolu trend başladı mı, zaman gösterecek..
bol kazançlar..
https://i.hizliresim.com/F8rSkX.jpg
Bedelsiz medelsiz beklemeyin...
En kötü 340’a kadar 400 üstü maliyetlileri sallar. Sonra biz yine 3-5 kişi kalırız burada. Mart’ta birisi yüksek oranlı bedelsiz verirse 500 bandına atarız. 2025’e kadar düşe kalka 1000’e gideriz. Maliyetimiz de 10-20’ye düşer. 2025’te bedelsiz verirse 2000’den bölünürüz. Benim hayali senaryom bu şekilde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekleme yapayım derken yanlışlıkla sildim mesajı...
Kartonsan 13.01.2020 tarihinde sermaye tavanını 2024 yılına kadar uzatmış..
Sonrası malum, Göstere göstere sermaye artıracağım demiyeceğine göre...
Bir devaju yaşar mıyız?
Temennim inşallah o zamana kadar da temettü almaya devam.
Ne zamandır borsadasınız?IN2010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçi Aynı zamanda Otokar ortağıyım 👍
https://i.hizliresim.com/ODMDZ2.png
toplam işlem 1 807 068 lot aracı kurumları net alımları 91 739 lot bu kadarda satan var 183 478 lot eder sanki 91 bin lot için mi
1 834 068 lot 10 katı işlem yapmışlar bunun tek bir izahı var alım satımları gizlemek için satış gelen kurumdan hisse alınca .
alan satan sıfır oluyor aldığını sattığını gizlemiş oluyorlar
yatırım tavsiyesi değildir
henüz bir agaç gölgesi bulamadı arıyor bakalım nerde bura iyi biraz şurda dinlenip yola devam diyecek.
sevgili faton ben bu şirketi jantsa ile veya bir başkası ile aynı kefeye koymam egerki bu hisse bir başkasında olsa bu verlerle 3 rakamlı hedeflerde olurdu koç gurubu ayagını yere saglam basar bu yüzden orta uzun vadeye bakmak lazım böyle bir şirket gerçekten imkb de çok az hayırlısı sindire sindire gitsin daha iyi
4 Şubatta da Ankara Ego 282 otobüs ihalesi var... hayırlısı bakalım...
Sayın Foton,
Grafikler için teşekkürler,
Sayın kartopu inanın kafam karıştı takaslar bu garanti , bank of amerika topladimi dagittimi iş satmış mi ykredi saticiydi alıcı mi oldu hissedeki bu hareketleri anlamadım kafan iyice karıştı bu tabloyu kısaca yorumlarsanız memmnun olurum hissede neler dönüyor düşünceniz nedir
Saygılar
2002 yılında bir haberle bütün hisseler tavan yapmıştı aracı kurumda takip ediyorduk arkadaşlarla kıriz olduğu için nakite geçenler çok vardı kimse hisse alamadı tavan olmayan 3 / 4 hisse vardı bende o zaman tavan olmayan fmzp aldım 41 00 den 40 düştü aldım 39 düştü aldım 38 den aldım hisse 1 ay falan gitmedi sonra yavaş yavaş yükseldi 70 00 li fiyatlada kazandık dedim sattım 2 / 3 sene için de 1 500 00 lere kadar gitmişti o zaman sığ bir hisseydi seans sonu baktım çalıştığım aracı kurum hisse satmamış sanki benim sattığım kadar hisse almış aynı aracı kurum onun için nerden satış gelirse o aracı kurumdan alış yapıyorlar günlük pastadan anlaşılması zor devamlı yabancı aldığı zaman hisse gider ama yabancı yok olanlarda bıyıklı yabancı aracı kurumları kullanıyorlar onlarda malı içeriye satarak yabancı satıyor havası veriyorlar işlemlerin yüzde 80 / 90 kendileri yapıyorlar hisseyi dağınık göstermeye çalışıp kafa karıştırıp yatırımcılardaki hisseleri almaya çalışıyor hiç bir zaman günlük düşünmemek sabretmek ve uzun vade düşünmek lazım .
yatırım tavsiyesi değildir
207 bin adet pozitif alım yönü de bitirdik
sn kartopu hocam o fmızp olayı çok farklıydı dereli holdingden morgul almış istanbuldaki eski fabrika arazisini satmış izmitte fabrikayı tamamlayıp oraya taşınmıştı o zaman bende 17 lerden almış 1380 den yarısını verip yarısını böldürmüştüm o günler yasak ceza felan yoktu şimdi kıpraşana basıyorlar cezayı o günlerden kalma pkent var elimde maliyet 11.5 sermaya artırımı bekliyorum ama cezadan korkumuza al sat yapamıyoruz otakar için benim beklentim 3 haneler fakat bu gün meksa felan girmiş bu hınzırlar tahtayı çabuk bozar kısmet artık.
Dolaşa dolaşa otkar gelmişim. Gerçi sattığım gidiyor. hayırlısı olsun
Türkiye'nin sürücüsüz otobüsü Otokar, testleri başarıyla geçti
Alternatif yakıtlı araçlar, akıllı otobüsler ve sürücüsüz araçlar üzerine araştırma geliştirme çalışmaları yürüten Otokar, Okan Üniversitesi iş birliğiyle yürüttüğü sürücüsüz otobüsü çalışmasında önemli eşik atladığını duyurdu.
yıllık kar 480m gelir mi ?
herkes kaybolmuş burada :D
https://twitter.com/mehmetakifozen/s...749787650?s=19
İş yatrımın temettü beklentileri. Otokarın karının yüzde 60 ını dağıtmasını bekliyorlar ve bu rakam 300 milyon tabloda. Tablodaki verilere göre 500 milyon yılsonu kar bekleniyor. Otokar en iyi bilançolarını son çeyrekte açıkladı genel olarak bu yıla kadar. Son ay zırhlı satışları da ii görünüyordu. Umarım bu yılda ii bir son çeyrek bilanço gelir. Yazdıklarım yatrm tavsiyesi değildir
temettü veriminin düşüklüğü fiyatın yüksekliğiyle ters orantılıdır. aslolan firmanın kararının 500 ler üstü oluşmasıdır, hisse yükselsin temettü verimi daha da düşsün sorun değil.
Kredi notu B+ durağan etkisi ne olur