al sat candır
Printable View
uzakdoğu genelde kültür turizmini sever , bölgede gezilebilecek cok yerler mevcut ......
bu arada dinlenme zamanı ve relax time a erişme kolay olduğundan .....
cinlilerin Türkiyeyi keşfetmeleri daha başlamadı ...
ruslardan sonra ikinci sıraya cıkarlarsa hiç sasırmayacağım...
Ey fakir patron, son bir iki hafta daha düş ya da yatay git , son bir alım daha yapacağım. Ondan sonra kış uykusuna yatıralim lotlarimizi. Ama suyun ısınıyor. Bakalım kim kazanacak.YTD.
Uçacak deyin, kaçacak deyin, çinli deyin, katarlı deyin,2 haftaya kadar, 2 aya kadar,3 vakte kadar deyin,deyin amk deyin
Batirrrrr batirmazsan senin taaa.. Olsun her dususun birde cikisi vardir memoooo tombik yanaklim yiyecem olm senin parayi ALLAHin izniyle sana yar etmem benim parayi insALLAH
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan ne adi hissesin ama yemezler giden kadar burdayiz ALLAHin iznjyle
Yaw bu firildak iste ne b.. Yiyosa artik ben hic bisey anlamiorm hedef fiyati a gelene kadar bekliycem dedikce adam dusuruyor... sapiga denk geldik muhallebici kardesim=)
Istedigini yapsin bir sikinti sorun yasamazsak para lazim olmazsa tektuyu bekleyecegim heee bekleyerek %25 civari geri geldi kagit ama nasip kismet diyelim..
Tektu sahibin gibi ***.sin
Yabancılara doviz bazlı varlık satılı gerçekten söz konusu ise doviz tekrar patlamadan yapılması gerekir, çünkü doviz tekrar patlama yaşarsa bu varlıkların iç piyasa değeri doviz bazında önemli değişimlere uğrar, beklenilen flyatkara satılması olanaksızlaşır. Dovizde cari açık yükselerek devam ediyor ve dış borçlar daha yüksek faizlerle ötelenirken sürekli borç stoğu yükseliyor.
Yakın geçmişteki doviz girdabı geçici pansumanlarla gecici dindi ama durum hala çok hasas. Bir kısmı yüksek faizle bir kısmıda Katar dan sağlanarak doviz sıkışması geçici olarak atlatıldı. Ama doviz bazlı zorunlu olan ülke giderleri ile yaklaşan doviz bazlı dış borç ödene hacmi göz önüne alındığında, bu yıl oluşacak yüksek doviz talebinden dolayı doviz patlaması olasılığı yüksek.
Hissedaşlar valla süpersiniz 👍😍gülmekten karnım ağrıdı, ******** tektu nun bu fiyatlamasi üzerine ilaç gibi geldiniz. Pust u aldıkça iniyor yavsak. 85 i krmaz dedim aldım, 82 81 kırmaz dedim aldım. Yavvvvsak daha gidiyor...toprağa toprağa 🤔😂😂amorrr kardeş nerdesin musadenle şuna biraz daldiracam, piskopata baglatti bu meret 😂 :yahoo: :(
Lan gecen sene mipazdan kazik yedim bu senede bu nedir la bu??? Once bal caldilar sonra kazigi!!! Ama bizede sira gekecek mehmet ali bey
Oğlum gaza gelmeyin kandırıyorlar deyince çemkirir, şemsiye açılınca anırır ky
Atayburak agzindan kufur dusmuyo... Yatirim yapiorz ya kazanacak ya kaybedicez varmi baska onerin?? Yoksa sus bence
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şiirimi de sildirmişsiniz bu arada
Ya ne diyelim adam basior hergun yapacak bisey yok bekleyecez atayburak kardesim... Burdan satmak yok %"30 civari geri gelmis
an itibarıyla şirketin piyasa değeri 42 milyon dolar
65 villayı kaça satacaklardı 90 milyon euromuydu (minimum)
ne dedik şirket satış yapacağına piyasayı ikna edemedi. koyduğun rayiçler gerçekçi değil may amca
Gerçekten satış yapmak istiyorsan gerçekçi rakamlarla çık yatırımcının karşısına...
Twet camiasında fenomen bayanın hisse yüklemesi yaptığı ky perişan ablalarının hisseyi çevirmesini bekliyor.
yükselişi de düşüşüde çok hızlı yatayı uzun tektu
may amca size tüyo vereyim bu dönemde villayıda otelide satmanız güç
istanbul'daki arazileri satışa koyun. (ama makul rakamlara)
TEKTU yu yöneten yönticilere sesleniyorum sizin hissenize kendi aklım ve mantığımla yaklaşık 10 sene evvel girdim ve o tarihten itibaren hep kontrol ediyorum hissenin değeri bir tuvalet kağıdı kadar yok diyorsunuz yaptınız işlemlerle allah belanızı versin sizin başka diyecek bir şey yok.o da küçük yatırımcı ile oyun oynadığınız için tekrar söylüyorum.
Ulan MAY, bu alemde sen ve oğlun kadar kaliteli o.......... ç....... yok. Harbi kimse elinize su dökemez bu konuda. Geçim kaynakları tamamen ky soymaya dayalı. A.b.v ikinizinde.
Aynı ama aynı domuza benziyor kendisi,eli hep ky nin cebinde, her fotosunda ****** ****** sırıtıyor
Son kurşunumu da bugün attım, bakalım ne olacak.Gecen hafta yazmıştım 0.75 e kadar kademeli alım yapacağım diye ve yaptım.
Adamlar ne güzel otelin 49 yıla uzatılması ve villaların tapu masrafını üzerimize yıktı helal olsun
May ve oğulları aldığınız paralar ve dolandirdiginiz insanların ahini aldınız kazanclariniz inşallah kefen paranız olur inşallah yiyemessinizde el yer Şeref yoksunlari ser.....ler
69 a gelmeden almam daha önceden de yazdım bu hisse prensipli olanlar için biçilmiş kaftan alım yerini bilirsen her yol en az yüzde ellisi var sadece sabredeceksin
Varlık satışı yalaniyla 70 kuruştan satamadığı hisseyi yukarılardan millete servis etti. Şirketler bu yalana sıkça başvurmaya başladı. Malesef yapacak birşey de yok. Aldandık.
Arkadaslar yanlis dusunuyosunuz herzaman ayni hareketi yaoacak diye bisey yok belkide milleti dokup buralarda ucusa gececek bilemeyiz
Sen kazandıktan sonra isterse on lira olsun umurunda bile olmasın ikiyüz tane kağıt var