Ben 1.10 u bekliyorum demedim. sonra oradan laf cambazlığı yapılmasın. Benim alım yerim belli 1.10 a gelirse oradan ayriyeten tabi ki alırım.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Printable View
Ben 1.10 u bekliyorum demedim. sonra oradan laf cambazlığı yapılmasın. Benim alım yerim belli 1.10 a gelirse oradan ayriyeten tabi ki alırım.
Maşallah . Herkes erkenci mi ne olacak diye
Yeni gelenler umarım stop koymuşlardırda patlamadan elden çıkartırlar... Yoksa kürek mahkumu olarak çalıştırır bizim patron... :hosgeldin:
25.06.2019 - 25.06.2019 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,24 - 1,24 TL fiyat aralığından 200.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 25.06.2019 tarihi itibariyle %30,32 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Biraz gel gel gibi yorumladım bu haberi çok hızlı gönderdiler... SEYKM 4 liraya doğru istikrarlı inişte :party:
Balon çabuk patladı . 1.10 lar biraz hayal değilmi . Endex çökmezse . S400 meselesi bitince borsada ve ekonomide biraz toparlama olmazmı . 1 31 ile 1.10 arasında topladı malı tabi maliyeti düşüktür . 1.10 beklentin nedir
yavrum benim be infoya bakın bukadar parayı ne yapacağım bilemiyorum
Philip aşağıdan çekip 2 lot 2 lot 1,24 e gönderiyor adam gibi alsana kızdırıcan patronu. :whistling:
Endeks gevşerse AKstop bekliyorum. O pek iyi olmaz tahta için izleyelim bakalım neler olacak.
Yönümüz neresi olacak.
ne zaman 1.60 a gidecek artık sıkıldım ne yapacak bu malı bu adam toplayıp duruyo filifotocu..
3 aylıktaki 20 milyon kar ile bu fiyatlarda.. 6 aylıktaki kar rakamının 5 milyon civarına düşeceğini tahmin ediyorum.. bu kar düşüşünü kullanarak 1,10 seviyelerine düşürerek alttan mal toplamaya çalışacağını düşünüyorum.. yok kar düşmeyecek 35 milyonluk nakdi iyi değerlendirdi patron karı artacak gibi beklentiniz varsa buyurun alın.. bu fiyatlar gayet uygun sizin için
bugün tek başıma tahtayı tutuyorum resmen
Daha bilançoya var Hans Bey. Temel taraftaki düşüncelerinize katılmak ile birlikte, bu günlerde teknik ile oynuyoruz. Burada 1.10 - 1.02 'yi en çok zikreden kişiydim, 1.05'i de gördük ama, şu aşamada 1.10 için kimseye umut aşılamaya gerek yok. Bilanço kötü gelir, %15 düşer mi, düşebilir ama 1.24'ten değil de 1.50'den düşüp şimdi test ettiğimiz dirençlere destek için onaya gelir. Bu da farklı bir senaryo olur. O yüzden teknik bozulmadıkça Temmuz ayı boyunca tekniğe devam diyeceğim şahsen. 1.18 altında kalıcı olacağımızı sanmıyorum önümüzdeki 20 gün içinde... 1.21-22 bu haftayı geçirmek güzel olur. Üstü daha da güzel olur.
Bu arada bir söz de SPK'ya. Polho, egpro, Verus, ISfin vb başta olmak üzere bir sürü hissede yabancı avcıları merdivencilik oynarken ses etmeyip, 1 senedir yataydaki seykm'de hareket oldu diye ceza kesen spk, küçük yatırımcıyı kollayacağım diye saçmalamıştır. Uyarı yok, sorgu sual yok, bir gece ansızın ceza patlat. Kardeşim beni niye cezalandırıyorsun? %50 yapan hisseye atlayan yatırımcı salaksa ben ne yapayım. Veya VBTS yap bir ön uyarı yap herkes uzak dursun. Bırak bizi tahtacıyla başbaşa böyle saçmalık olur mu!
sayın cırolıx kimbilir belkide şikayeti ağa yapmıştır tahtanın yukarı gitmesi
ağayı rahatsız etmiştir 3 sahsın soyadları aynı spk da ağanın eli çok güçlü
ağa fınansal okur yazar spk da çalışanlar belkide sınıf arkadaşlarıdır :)
6 ayda işlem yapamayacaklar borsada . ideas ta seykim in 750 bin lota yakın malı var
3.5 maliyetli yaklaşık onları sattıysa seykim süper kar yazar 6 aylıkta
belki saçma gelecek ama bendeki kanaat bu yönde
https://i.hizliresim.com/QPlM6g.png
8 iş gününde 1.16 maliyet yapmışım
beni seven ve sevmeyenlere duyurulur :oleyo:
Hiç şaşırmam, benim o kadar da olmaz dediğim senaryolardan bir tanesiydi ama siz de yazınca neden olmasın. Tam 30 Haziran öncesi, bu kadar hızlı bir ceza... Hedef'in bilançosunu 5 gün sonra bu kadar etkileyecekken. Cezalılar gerçekten tahtacı hesaplarıysa, İdeas'taki kavganın devamı da olabilir bu... Du bakalım.
Dayı yı kızdırmayın bak doktu malı
Endeks sat sinyalini verdi bakalım bizimki nasıl davranacak ? :plc:
1.21 den aldım dayanamadım daha düşmesine
20 destekteyim :cheers:
1,10 ile 1,16 arası beklemedeyim
Günaydın gap sevmeyenler... Her boşluk kapanır. :rules:
Affınıza sığınarak bikaç şey sormak istiyorum.içimizde profesyonel yatırımcıların olduğu gibi,derinliği bile görmeden bodozlama atlayan benim gibi bir sürü ky vardır mutlaka.İlk hdfgs yi almamdaki etken,2017 aralık ayında Hasan Meşe hdfgs nin seyitler kimyayı satın aldığıyla ilgili haberi paylaşmasıyla başladı.sabah seansında ilk 10 bin lot 3,40 dan aldım...tahtasında kaç lot alıcı var satıcı var görmeden hem de,bi dakika içinde 3,30 a inince panik yapıp bi 10 bin lot daha aldım hem de açığa...sonrası malum 3 gün üst üste taban adam mal boşaltırken biz almış bulunduk.şuan hala bianlık yapmış olduğum hatanın cezasını çekiyorum.şimdi sormak istediğim gruptaki üstadlara,bu tip sahipli hisseler de alıp satarken lot miktarınız 3-5-8 lot gibi küçük işlemlerle mi,yoksa 5-10 -20 bin lot tek seferde işlem yapılabilir mi...?
Bu hisse, yamuk prensesin hissesi olmus.Yatirimcidan ziyade vakit gecirmek icin sanki buralarda bulunuyomus gibi hissediyorum.:))
Sayın baldayı acaba siz mi yoksa yamuk mu daha derınsınız hep dusunur um. Yamuk watsap tan mesajlasıyom dıyo. Ama Namık agayla goruscegını sanmam.
Yanı hedef yonetım patron vs vs ıletısım
Gürcan Bey, ben burada sizin gibileri çok eleştiriyorum, uzak durun böyle hisselerden diyorum da, size başınıza gelen gelmiş. En büyük öğrenim kendi başınıza gelenden çıkaracağınız derstir. Ama her defasında kafayı vura vura ada ömür geçer. O yüzden, en basitinden, şu anda bana bir hisse gelse, hiç takip etmediğim bir hisseyse ve en güvendiğim kaynaktan bile gelse:
1) 2017-12, 2018 (03-06-09-12) ve 2019 (03) bilançolarının en özet görüntülerini önüme koyar anlayamabildiğim kadarıyla karşılaştırma yaparım. Internet'ten ne iş yaptığına bakarım. Yurt içi, yurt dışı satışlarını önemserim. Mal satmıyorsa para kazandığı işlere mutlaka bakarım.
2) Grafiğine bakar, 200 haftalık, 200 günlük ortalamaları başta olmak üzere, dip ve tavan değerlerinden uzaklığını kontrol ederim.(Mesela kimse bana şu anda garan'ı 8'lere yaklaşmadan aldıramaz,yaklaşmazsa da almam)
3) Hem temel hem de teknik sınıftan geçiyorsa, orumlarda, sosyal medyada neler demişler diye incelerim. Çok öveni/fanatiği varsa ben daha da temkinli yaklaşırım.
4) Mutlaka ortaklık yapısına ve takasına bakarım. Internet sitesini dolaşırım. Dolaşımdaki hissse sayısı çok önemli, tahtayı göremeden nasıl kaç bin lot alacağınıza karar veriyorsunuz gerçekten anlamıyorum. En azından aracı kurumunuzu arayıp telefon ile talimat verin bari, oradaki müşteri temsilcisi sizi uyarır, tahtayı görüyor onlar en azından.
5) Ek alım vs konuları ayrı konular. Buraya kadar ilk alımı konuştuk. İlk alımda tüm bohçayı doldurmak zaten hataların en büyüklerinden. Ben bu kadar inceledikten sonra hedef'te ilk alımımı 2000 lot ile yapmıştım.
6) Bu süre zarfında hisse uçarsa uçsun. Fırsatlar bitmez borsada.
Yada cirolix beyi takip et. ;) tabii aklınla yorumlayıp. Seykimi bas bas bağırdı burada ama galiba ilk ben fark ettim :) . Sağolsun bende kazandım seykimden. 2 gündür de kazandırıyor yine. Hedefin gitmesine gerek kalmadı benim icin. Hedefi 1.40 dan da alsam fark etmez artık. :)