yukarıda yazdıklarım da bu ülkeyi yönetenlerin yapabileceği şeyler değil...düşünsenize ülkeye damadınızı ekonomi bakanı olarak atıyorsunuz...bunun sebebi ne olabilirki.
Printable View
yukarıda yazdıklarım da bu ülkeyi yönetenlerin yapabileceği şeyler değil...düşünsenize ülkeye damadınızı ekonomi bakanı olarak atıyorsunuz...bunun sebebi ne olabilirki.
Bugün karanlık odada yoğun bir şekşlde hacimli hareketler olabilir. Karanlık odaya giriş ve çıkışındaki bütün alış satışları inceleyeceğim. Kim aldı kim sattı, burdan paylaşırım
Birkaç ay hiç fiyat takip etmeyeceğim, dediğim gibi yatay baskılı bir hisse performansı gayet olası. Mal büyük olduğu için Konsolidasyon uzun sürer. Sabrı olmayanı üzer, vur kaça gelen varsa işleri bitti haberleri olsun. Birkaç ay sonra görüşürüz
11. ay vadeliler 15.30 hisse fiyatını 15.40 tan 12.25 e düşürse vadeli 15.20 olacak bunu yapacaklarını sanmam .çünkü 15.25 gibi bir fiyat açıkladı satan şirket. bu yüzden 15.40 seviyesinde tuttuklarını düşünüyorum
Kaldı ~70mil 😁
Ben mi yanlış görüyorum, Turkcell NYSE(Amerika)de 4.99(+%4,61) mi? Dün ki kapanış 4.72 idi
[QUOTE=Melesav;4917684]Pardon yanlış alarm. Güncellemeden açmışım[/QUbu 110 milyon lot hangi tarihe kadar satılacak bilginiz var mı...belli bir süresi var mı yani
IMTIS Holdings 110 milyon adet hisseyi hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle sattı
Hızlandırılmış talep toplama ve blok satış yöntemiyle yapılan satışa ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada IMTIS Holdings’in, hisse başına 15,25 TL fiyat ile satış anlaşmasına vardığı ve toplam işlem tutarının yaklaşık brüt 1.677,5 milyon TL olduğu belirtildi.
Satışın tamamlanması akabinde IMTIS Holdingsin Turkcell'deki doğrudan hissedarlığı yüzde 19,8 olacak. Hisselerin 12.11.2020 tarihinde takaslara geçeceği belirtildi.
abd de vadelileri -4.81 aşağıda sanırım...
5 bin daha attım heybeye ne kadar rahatım siz niye bu kadar hesap yapıyorsunuz anlamadım sizce bu şirket buralarda kalır mı???
Bende bugün en büyük alım dilimlerinden birini yaptım. Bereketi ile inşallah diyelim.
Sorunuzun cevabı ise gayet basit, çoğu vur kaç için geldi, sizi kartonsandan biliyorum. Orada uzun süre bekledik sabrımızın karşılığını fazlasıyla aldık. Bizim gibi sabırlı gerçek yatırımcı pek yok bu piyasada. Borsada tüm kazandıklarımı değeri olan, ucuz hisselerde bekleyebilme sabrıma borçluyum naçizane. Borsada gerçek kazancın başka türlü olmayacağını 26 yılın tecrübesi ile söyleyebilirim. Ancak dediğim gibi herkes 3 günde zengin olma para katlama derdinde. Adamlarında tek dertleri bu sapşikleri zengin etmekti tabi.
Aynen kardeşim borsa sabır işidir şimdi bakıyorum da karton almışlar 2200 den niye gitmiyor diyorlar daha nere gidecek bunlar hep açgözlülük kısa da köşeyi dönme derdindeler..Bakın ben kartondan 1 milyon kazandım burdan da en az 3 milyon kazanacağım..Ama bu tabi bir süreç zamanı gelince tekrar yazarız ha bu yarın veya haftaya olacak diye anlayanlar lütfen gidip kumar oynasınlar..
Hadi bakalım..selocan..hayırlısı..inş.
15.35 gelecek mi ?..bakalım..
Hepsini sattılar mi arkadaşlar
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bu satış devam eder mi? Konuya hakim olandan rica etsek..tskr
Karanlık odada 3mil lota yakın işlem olmuş. Rakamları yuvarlama yazdım
P.Capital -650.000
Credit -550.000
Garanti -200.000
Merilli -125.000
Unlu -100.000
Hsbc +410.000
Tera +320.000
Icbc +200.000
İş yatrım +120.000
Tacirler +100.000
yarın satış devam bencede perşembe biter sonra yola devamm
Ben KAP bildiriminden anladığım kadarıyla durumu özetleyeyim;
IMTIS iki kuruma yetki verdi ve 110M lot satışı 15.25 üzerinden gerçekleşti. 12.10 tarihinde takas gerçekleşecek dediği lotlar 15.25'ten 110M lot, burada yanlış anlaşılma olmasın. Yani bu 110M lotu alan firmaların satışları devam edecektir.
Bu firmalar da kendisi direkt olarak satışı yapmak durumunda değildir. Bazı aracı kurumlar üzerinden işlemleri yapacaktır.
Bugünkü hacme bakınca ortalamanın 4 katı gibi duruyor. Yani piyasadan bu aracı kurumlar satışa başlamışlar, Peki bitti mi satışlar? Hayır..
Fakat satış fiyatının 15.25 olduğunu biliyoruz. Büyük ihtimalle bu rakamın altına inmeyecektir diye düşünüyorum.
Yani aşağı yönlü risk, yukarı yükseliş ihtimalinden çok daha düşük. Bekleyip göreceğiz kaç gün daha sürecek satışlar.
En önemlisi ise, hissenin temeli çok kuvvetli, beklentiler yüksek, yani bu rakamlar ciddi alış fırsatı.
15.25 ' in toplu satış fiyatı oldugunu göz önüne almak lazım
15.25 toplu satiş fiyati olsa, ortalama 15.60-15.70 bandinda bugun satis yapmis olsalar, 15.25-0.5=14.75 bandina kadar satiş yerse turkcel zarar yazmazlar.
15.40 ortalama ile sattılar bugün..
Satış fiyatı nasıl sizce ?
Sayin Cefaks,
Dun Turkcell de yapilan ve henuz kapanmamis aciga satis bilgisi varmi ?
Paylasablirseniz cok iyi olur.
Günaydın ,
Bu %5 hisse satışı yeni halka arz gibi algılıyorum...
Şuan talep toplama aşaması...
3-5 gün içinde tüm taşlar yerine oturur....
Küçük yatırımcım alayım mı diye sormaya başlar....:)(1hafta 10 gün sonra)
ytd.
Saygılar...
%5 hisse satişi bittimi? Bugün güzel bir hacimle senet artida.
TV izliyorum, yorumcu kızın da portföyünde Türkcell varmış. Olur böyle şeyler ben çok umutluyum diyor.
Çevreme bakıyorum herkeste Türkcell var.
Toptan hepimiz zengin olacağız diyeceğim ama bu ekonomik kurallara aykırı.
Anladığım kadarıyla Birilerinin ters köşe yapılıp dökülmesi lazım... herkesin kazandığı bir borsa olmaz....
Hayırlısı....
Küçük yatırımcı alırken hisse gitmez eskidendi hocam.
Şimdi bakıyorum çer çöp hisseler 8 katından işlem görüyor. Yakında cümbüş başlar dedikçe yukarı sürüyorlar. Yukarıdan alan herkes kazanmaya devam ediyor :)
Yani sözün özü borsa şu an bizim bildiğimiz borsa olmaktan çıkmış durumda :)
Yabancı gelmeden ; Eskiden borsa gitmezdi..
Şimdi yabancının çıkışı ile boşalan alana Yerli yatırımcı girdi...
Fiyatlarda yerde süründüğünden ne alırsan kazanır pozisyonuna geldi...
Fiyatlar bir yerlerde dengelenecektir...
Benim anladığım...
ytd.
Saygılar..
İmtis Holding, Turkcell hisseleri için hızlandırılmış talep toplama sürecini tamamlamıştır. Böylelikle şirket Turkcell’in %5’ine gelen 110 milyon adet hisseyi hisse başına 15.25 TL fiyattan satacaktır. Holding, 22 Ekim 2020 tarihinden itibaren bir yıl boyunca Turkcell’de kalan %19,8’lik hissesini satmamayı taahhüt etmiştir.
Kaynak: Gedik Yatırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GOLDMAN SACHS, TURKCELL İÇİN HEDEF FİYATI 19,3 TL'DEN 21.3 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİ: AL
ytd.
Saygılar