kaçlık boru gösterdiği önemli.. o da belli oluyor mu..:)
Printable View
Erbos egeene en yakın sen olacaksın. 2020 nisanda benim gibi kyleri korkutmak istedin 13 e düşürdün yuzde elli zarar olustu , korkmadık satmadık. 60 lardan çıktım ama yine peşindeyim ,haberin olsun , Moruklar hatırladımı?
y.t.d.
Bizim bu ise ilk girdigimizde 50 lik 100 luk 200 luk borularimiz var dedik,
Her bir dalya bizi hedefe hizli götürecek ,
100 luk basi cikariyor haftaya dalar cikar oraya)
Ha Erbosum Arge calismasi yaparda 500 luk boru imal ederse isler karisir, malum dogalgaz petrol gececek Arge calismalari hizlanmali..
Pek hısse kalmadı anlaşılan.. Yenı jants, alcar olmaya aday sanırım. Bızde bu umutla az biraz attık heybeye.. Hayırlısı..
Alcar lafı geçtiği için bilanço karşılaştırması yapma isteği geldi içimden...
alcar 10.8 mil sermaye ile 22,4 mil kar açıkladı, 41 mil tl negatif döviz yükümlülüğü var, özsermayesı 450 mil. geçmiş yıl karları kaleminde 370 mil birikmiş buda %3700 bedelsiz potansiyeli demek. kısa vadeli 400 ve uzun vadeli 50 mil borcu bulunmaktadır.
hissenin fiyatı 560 tan 310 düşmüş...
erbos 20 mil sermaye ile 48,5 mil kar açıklamış oran olarak alcardan fazla... 74 mil. tl miktarınca döviz fazlası mevcut. ( alcarda
negatif) özsermayesi 535 mil alcardan fazla, geçmiş yıl karları kaleminde 314 mil nakit birikmiş %1600 anlamına gelmektedir.
kısa vadeli 230 ve uzun vadeli 22 mil borcumuz var bu da alcardan iyi... ancak fiyatımız alcarın 1/3 den daha aşşağıda ... bunu gören spek bu açığı kapamalıdır,
ytd
Bu da mı boru değil? diyeceğimiz günler yaklaşıyor. Trübünler lebaleb, hıncahınç, tıkış tıkış, dolmuş durumda kritik ana doğru ilerliyoruz, az sonra halata tırmanma yarışması başlayacak, kimse gözünü kırpmadan seyrediyor. Terki joe Miami de deniz mevsiminin açılmasını beklerken şekerleme yapıp Dyoby nın Maraşalı geçeceği günün rüyalarını görüyor. Ona yorganı sabitle düşmesin diyoruz ama nafile adam açıkta uyumayı seviyor.
Olimpiyat bayrağını 120 lik boruya bağlamışlar her yerden görülüyor olimpiyat meşalesi ni yakma şerefi abaküsçü alttanpatlar a verilmiş, du bağalım neler olcek ? göreceğiz diyen balatlı mişon şarap şişesini çoktan yarılamış hadi bağalım kolay gelsin ytd
94 üzeri tavanı görürüz ytd.
Tavan geliyor.. :halay::halay:...!!!!
98 lik boru mu bu..
Artık hacim listesinde de kafayi göstermeye basladik
İyimi kötümü bilemedim
Ne güzel sinsi sinsi gidiyorduk
Ne güzel twetirda adini görmüyordum
Napalim biraz da sahnede yürüyelim[emoji2960]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ierleyen süreçte 115 lik boruları da görmek isteriz sn. üretici..
Bizim çocuklar halata iyi tırmanıyor be!
Nerde o eski halatçılar dediğimiz günlere dönerken terki joe hala inadım inat Arab’ın yalellesini bir türlü bitirememesi gibi Dyoby da Dyoby......
Eblek de terki joe yi kızdırmak için kalkana binilip mi diyor napsın terki joe, dyoby dan inip kalkana binmesin mi? Gün yüzü görmedi adam yahu gene kaçacak Miami ye yardımcı olmak lazım değil mi ?
Bakıyorum forum eğleniyor :)
Erbos’a bugün boruları tavana döşemek yakışır..
Erdogan camı acıyor hısse zirveyi test ediyor kacta konusacaksa trade esenler dikkat etsin önceki müjde de millet terste kalmıstı
Ytd
açıklama seans bitiminden sonraya kalacak gibi..
bir ara usd grafiği atmıştık, biraz gerilerde kaldı sanırım..
güncel..
https://i.resm.im/LzwvXoR.JPG
96 ağırlıklı ortalamaya yakın olayım dedi 97.35 kapadı, isteseydi 99 kapar terki joe ya ekmek arası kaşarlı kalmadı beyaz peynirli yapayım mı abi yersen derdi
İtalya maçı motivasyon yükseltirse halata tırmanma daha seri olur
Eblek kardeşim Maraşal ı geçer geçmesine de aceleye gerek yok bol bol manevra yapacağız hele acele etme ytd
Baktı Erdogan ın acıklaması seans a yeişmeyecek son dk larda bastı. Hısse habere ac patronlar reklam yapmıyor.
Golts ve erbos 25 lerde ikisinin bir hareket edeceğini yazmıstım eskiler bilir biz haber akisina degıl bılanco su ıyı olan şirket te kaldık tabi haber akısı daha ıyı fiyatladı 84 lerı gördü biz 50 bandında takıldık burda ne demek istedıgın mi anlamışsınızdır. Haber bilanco dan daha etkili kısa vade de. bılanco uzun vade de yükseliş trent di vardır.
Aynen öğünden biridir onuda takıp ediyorum:)) bir Bir lerine cok zıt hareketleri yokRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ben yazmaya basladım bu sefer sen yazmıyorsun nasıl olacak bu iş orta yolu bulalım malum artık tamam bir yıl olmadan %500 ü yakaladık. Fazla yazmayayım diyorum.
Pazartesi kritik 100 lü rakam 50 gıbı olursa sıkıntı olur kısa vadecıler ıcın. Uyarımızı yapıyoruz yanlıs anlasılma olmasın sakın bu hareket 20 TL mujde yı fiyatladı gıbı dedıgımiz gıbı olursa 90 lara cekılebılır. Oncekı mujde de 18 lerden 24 lerı test etmısstı mujde sonrası biraz geri geldi. Ortalamalar takıp edılmelı tepki ıcın diye dusunuyordum. Tabi o zamanki bılanco ile sımdıkı bılanco arasında büyük fark var ama spek efendi aynı gıbı geldı bana cuma satıs lar karsılandı bu iyiye işaret olsada bir soru işareti kaldı bende eskiye gore +9lardan - 3 kapattıgı gunler geride kaldı gıbı
Trade edenler dikkat uzun vade ıcın sıkıntı yok
Ytd.