Bazan maçların öncesinde bu şekilde yorumlayan analizcilere "netice belli bari yormayalım futbolcuları bu havada" derim uzaktan...:)
Printable View
Try 5.7881 5.7921 0.1606 +2,86%
Sabaha 6 açsın 5.58 den almayan kim varsa elinde patlasin en azından ben pala olsam böyle yapardım. Swap maliyetinide azaltıp çıkışı kısa vadede bitirp millete tepeden mali kitler sonra gene yapistirirdim.
Hadi bakalım palacim yap şu operasyonu temizinden bitir işi 1 haftada sende kurtul dth larda.
Formul falan yok yahu. 2001 den sonra alinan onlemler sayesinde kurulan mekanizmalari harciyorlar. Cok tehlikeli isler. Daha kursun var mi var. Varda tabancanin patlamama olasiligi da artiyor her gun. Artik swap kisma olayi da kapandi. Gevur hirtlagina coker bankalarin. Bir kez olurdu oldu bitti.
eskiden eküri gibiydiler atilla abisiyle. çoktandır güzelleme yapmıyor hk.. hatta geçende laf da soktu bizim öyle çekim yapacak bahçelerimiz vs yok diye.
atilla da son iki tahmininde çuvallayınca başka konulara dalmaya karar verdi anlaşılan. unutulunca sallamaya başlar yine.
Şunu neden yapmadılar;
Çetinkaya çıkıp geçen seneki kur şokunun atlatılması ve ardından oluşan enflasyonu düşürmekte ciddi başarı yakaladık ama bu süreçte de çok yiprandim. Kendi adıma kenara cekilme vaktim geldi. Eminim ki yine MB nın etkin ekonomistlerinden biri bu işi layıkıyla kotarir diye demec verdirmeyip kör göze parmağı neden soktular?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda ilk hedef 5.93 , aşağıda 5.73 bence.
İlerde anlarız ama iş işten geçmiş olur.
Az çok anladım.
yalnız hayrola?
Bu başlığı şu anda 215 kişi okumaktadır. (54 üye ve 161 ziyaretçi)
Muhabbettiniz bol olsun gençler. Araya girmiş gibi olucam ama daha düne kadar dövizciler vatan hainiyken ne oldu da birden yüksek kur düşük faiz ekonomiyi canlandırır diye saçma sapan şeyler savunulmaya başlandı.
Amerikayla savaşan çin oldukta haberimiz mi yok?
Bir gecede tüm su kuyularından petrol çıktı, okulları sihirli değnekle yüksek teknoloji üreten fabrikalar haline getirip, mülteci kılığında suriyeden ithal ettiğimiz Steve Jobs'un programcı akrabalarına da her ile bir smartphone üreticisi mi kurdurduk?
Yok bunlar olmadıysa Mısırdaki paşa dedemizden kalan miras davasını mı sonuçlandırdık?
Ha sonuçlandırdıysak ta hemen sevinmemek lazım daha bunun Yargıtay'ı var.
Uzun varya ciddi akıllı bir adam, tam 61.8 fibo 155 ema da cart çevirdi trendi.
Adam ciddi ciddi işi biliyor, işin tersi millete dipten alım firsatinids vermedi şimdi 5.58 den almayan adam 5.80 de kafasına silah dayasalar alamaz.
Üreklerine su serpiliiir balam, ne zamandır işte böyle duruyolar [emoji854][emoji854][emoji854][emoji854][emoji854][emoji854]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta sonu bir çuval incir berbat mı edildi!?
Yoksa o incirler zaten berbat durumda mıydı!?
Yarın ola hayrola...
İyi geceler...:)
Yaw bir armatör aga vardı yüz küsür gemisi olan onunda fikrini alsak yani adam onca gemi,onca yatırım,venezuellarda ceviz kırmak falan herşeyi bilir o ağabey ...