1.88 ustunde ivme kazanabilir ytd
Printable View
1.88 ustunde ivme kazanabilir ytd
Sabahtan beri neden bitaraflarini yirttigi belli oldu. Mal cakmaya calisiyormus haberden dolayı.
Hareket vakti geldi. Artık[emoji847]
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En geç Cumaya d*****n kuyruğu kopacak inşallah. Ytd[emoji847]
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gyo ların yüz karası. Bu şirketin sahipleri hiç kendi isimlerine yakıştırıyorlarmı bu fiyatı. Yazıklar olsun.
kimseler yok mu bu kağıtta
https://resmim.net/f/EHJieG.jpg
aylık takas
Kimse kalmamis bu senette yabanci takasi surekli artiyor yabanci aliyor kari surekli yukselis trendinde 6.8 milyon kar gelmis 2.20 kirip ustune gun sonu kapanis yaparsa 2.70 lere sonra 3.20 kadar cikis yapabilir yabanci topluyor takaslarda Al sat tut tavsiyesi degildir
Yeni giriş yaptım inşALLAH pişman olmam. Takaslara bakılırsa yabancı güzel toplamış.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet takaslar guzel yabanci aliyor yerli satiyor yabanci topluyor yabanci bosa almaz sabahtan beri bilancolar geliyor zarar getirenler bile yukseldi bunum kadar kar getirenler %8-9 yukseldiler bu bilanconun fiyatlamasi boyle degilde 2.30_40 gibi biyerde olmali en azindan grafikte guzel Hacimde 2.20 uzerine gidince canak olusumunum kirilim noktasi oluyor boylece 3.20 ye kadar gidebilir grafige gore Al sat tut tavsiyesi degildir
Edip ykgyo tsgyo bugun cok yukseldiler gyo sektoru son 1 yilin altin cagini yasiyor faizlerin tek haneye kadar dusmesiyle ocak subatta konut satislari patlama yapti haberlere gore gecen yila gore buda 9 ayliktan 4.6 milyon kar varken karini %50 daha artirarak 6.8 milyona cikardi konut satislari artmaya devam edecegi icin 2020 3 aylik bilancoda kari cok iyi gelecektir saniyorum diger gyolara gorede fiyati uygun gecmiste zarar ederken fiyat 7-8 liralardaymis grafige gore .2.20 ustu kapanislar canak tamamlamasina gidebilir hisse.hayirlisi .Al sat tut tavsiyesi degildir
Vkgyo avgyo da iyi yukselise gecti gyo hisseleri hareketlendi bu daha bilancoyu yansitmadi 1 milyon lot hacim giderek artiyor Al sat tut tavsiyesi degildir
Hacim cok artti ve iyi kapatti bugun yukselise gecti gibi Al sat tut tavsiyesi degildir
Hissede ky olmamasıda güzel :) Bakalım çok bekletecek mi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim 5 milyon lot 2.26 oldu toplayarak gidiyor sanki Al sat tut tavsiyesi degildir
Şu geri çekilmelerden nefret ediyorum. Verdiğini almasında 2.24 üzeri kapatırsa çok iyi olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.5 milyon hacim
2.20 lere gelmesi artık 2 haftayı bulur. İnşALLAH gelirde. Ytd
Bıkkınlık veren dandik bir hisse diğer emsal kağıtlarının içersinde en çaresiz olanı almışız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekniği çok güzel bir miktar aldık bakalım hayırlısı.
Sizin için hayırlı olsun da ben kendi payıma onun tekniğine tüküreyim 1700 lerden aldık hala bekliyorum diğerler aldıklarım uzaya gitti bu süründürüyor borsada sabır önemli ama nereye kadar bilemiyorum keşke başka beklentisi olan kağıtlara baksaydınız
Kısa vade hareket bekliyorum, olmazsa da stopum vadem belli. Kısmet :)
Grafiğe bakarak geldik çarsamba kırılım sonu umarım kırılım yönü yukarı olur
90 dan aldığım malları 98 den verdim alana hayırlı olsun
herkes satmış.. gider artık bu kağıt..:)
Aylık..:yes:
https://i.hizliresim.com/rUXnsI.jpg
Ekteki finansal tabloların 31 no'lu "Portföy sınırlamalarına uyumun kontrolü" dipnotuna dikkatinizi çekeriz. Gayrimenkul yatırım ortaklıkları, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği ("Tebliğ") uyarınca portföylerinde bulunan ve alımından itibaren beş yıl geçmesine rağmen üzerlerinde proje geliştirilmesine yönelik herhangi bir tasarrufta bulunulmayan arsa ve arazilerin oranı aktif toplamının %20'sini aşamaz. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle, bu oran %25 olarak gerçekleşmiştir. Ancak bu husus tarafımızca verilen bağımsız denetim görüşünü etkilememektedir.
arkadaşlar kağıdı inceliyorum 2,21 den ekledim pörtföyüme. denetçi görüşünde böyle bir yazı var. bence ya bir proje yada bir arsa satış haberi düşecek buraya. bilançosuda güzel şirketin doğru düzgün borcu görünmüyor 2019 yılında. en son gelen haberler olumsuz olsada normalleşme başlıyor artık. mağazalar açılacaktır yakında. msgyo uzun vadeli olarak ekledim bakalım. özak gayrimenkulde istediğim fiyata gelirse satar buradaki pörtföyü arttırırım belki. ytd.
3 aylık vergi dairesi karı geldi 2.825.000 tl. Şirketin faiz gideri sadece 6.000 tl. Borçsuz dertsiz şirket.